Şimdi Ara

FAN KONTROL ZIMBIRTISI..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Değerli kardeşlerim , sevgili Romalılar..

Bu amazon'dan fan kontrol cihazı alalım diyoruz , kanal başı 30w verebilen ortalama bir ürün için 360 TL isteniyor. Yokmudur bunu yapabilecek bir mühendis arkadaş , o kadar zor birşey olmasa gerek yahu :S Eğer böyle birşey yapılabilecekse , dış plastik kasa ve düğmeleri için gereken kalıp tasarımı ve imalatında yardımcı olacağım. Yapalım artık şundan bir tane :S

• Basit zaten bilen kisiler yapiyor 12v 3a veren herhangibir ayarli regulator devre ile olur ornek 338k
    Is seri uretime geceyim dersen ugrastirir iste

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hım.. Anladım.. :)) Valla benim elektronik kısmında yada elektrik kısmıyla alakalı hiçbir bilgim yok. Vataj nedir amper nerden gelip nereye gider anlamam :) o yüzden bilen arkadaşlarla bir araya gelip bişeyler üretsek diyorum.. hani kaya gibi oturmasak..

• Hocam zaten internette istediğiniz devre var siz ne istiyorsunuz

•  FAN KONTROL ZIMBIRTISI..
    basit bir fan kontrol. Daha fazla güç için
     FAN KONTROL ZIMBIRTISI..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 29 Ocak 2016; 11:32:08 >
  • Sağolasın da , dediğim gibi benim konu hakkında en ufak bir bilgim yok. ama bilgisi olan arkadaşım var ona bir gösteririz. Benim asıl derdim böyle bir cihaz yapmak. Yani Lamtron fc5 gibi mesela..
  • O biraz daha komplex isin icine isi ve devir olcme bunlari dijital gostergede izleme - degistirme giriyor arduno pic vs bir sekilde isin icine girer maliyette artar kod yazmak vs gerekir ama yapilir tabi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RGB Kontol ve Fan Sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çizimleri hazırladık diyelim , şema da hazır , malzemeleri de aldık , kalıp işini de hallettik , kodu da yazdırırız bir şekilde.. geriye ne kalıyor ?
  • Oncelikle seri uretimde kullanilacak malzemeler belirlenir buna uygun pcb tasarlanir bastirilir sonrasinda plsstik aliminyum sac vs kaliplar yapilir bunun marka kutu vs kismi var isin hukuki proseduru var tse ce si var varda var urunu uretmekle bitmiyor asil bu kisimlatrzor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.