Şimdi Ara

FAN KONTROLCÜ 100TL SATILDI çotanak 28

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR UZUN BİR SÜRE ÖNCE BÜYÜK ZAHMETLERLE ÇOĞUNU AMERİKADAN ALDIĞIM BİR SÜRÜ MASRAF ETTİĞİM AMA GEREK VAKİT BULAMADIĞIM İÇİN GEREKSE ARTIK EXTREM İŞLERLE UĞRAŞMAYI BIRAKTIĞIMDAN ELİMDEKİ ÜRÜNLERİ SATILIĞA ÇIKARTIYORUM.

***********************************************************************************************************

XSPC 5870 GPU BLOĞU
    Gerçekten soğutma performansı çok iyi bir blocktur. Bu block sayesinde güvenli bir şekilde ekran kartını 850mhz gpu dan 1040mhz'e yükselterek günlük olarak kullanabiliyordum. Elinde 5870 olan arkadaşlar için güzel bir upgrade yöntemi. Hem sıvı soğutmayla daha serin bir kart ve kasa iç sıcaklığı hemde rahatlıkla oc yapmaya olanak tanıyan bir yöntem.

FİYAT:ŞOK FİYAT SADECE 100TL

***********************************************************************************************************

6MM SATA SLEEVE

Sata kablosunu sleeve yapmak isteyenler için kaliteli bir ürün. Elimde 3 metre var. mdpc-x firmasının ürünüdür. Kalitesini bilen bilir.

FİYAT: 2TL(METRESİ)

SCYTHE KAZE MASTER ACE FAN KONTROLCÜ

Aynanda LCD ekranından 4 adet fanın devrini ve bağlayacağınız 4 adet thermal probe ile istediğiniz bölgenin sıcaklığını görebilirsiniz. Celcius ve Farenheit görüntülemek için ayarı mevcuttur. Her fan için max 1 amper, 12watt güç sağlamaktadır. Fanlar çalışır durumdayken durursa sesli uyarı özelliği vardır. Fanları diğer kontrolcüler gibi düşük devire getirmekle kalmaz isterseniz fanların durmasını da sağlayabilirsiniz. Piyasada sıkça rastlanan dijital kontrolcüler ile kıyaslamayınız çünkü dijital kontrolcülerin hem besleme gücü zayıf hemde yüksek devirli fanlarda göstergeleri doğru ölçüm yapamadığına şahit oldum bir kaç sefer. Bunda o tarz sorunlar olmaz. Ayrıca kontrolcüyü sağlamlaştırmak için kendi üzerindeki mosfet transistörleri sonradan eklediğim soğutucu üzerine taşıyarak ısı problemini çözdüm. Artık hiç ısınmıyor rahatlıkla güçlü fanlarla kullanmak mümkün

FİYAT: SATILDI çotanak 28

************************************************************************************************************

FESER MARKA UV BLACK SIVI. 1 LİTRE ORJİNAL ŞİŞESİNDE. KOROZYON ÖNLEYİCİ ÖZELLİKLİ.

FİYAT:35TL>>>>25TL

************************************************************************************************************

ENERMAX PSU SESSİZLEŞTİRİCİ

Power'ın oluşturduğu titreşimleri kasa sacı aracılığıyla emilerek gürültünün artmasına engeller.

FİYAT:5TL

MILITARY SWITCH

Bilgisayar içerisine yerleştireceğim ledleri açıp kapatmakta kullanmak için almıştım. Filmlerde alışık olduğumuz nos sistemini devreye sokan kapaklı anahtardır:) Ayrıca switch ucunda bir de kırmızı ledi vardır. Kasanıza hoş bir mod ürünü.

FİYAT:SATILDI *Furious*

VANDAL 16MM BEYAZ LEDLİ SWITCH

Kasanıza şık ister reset ister power tuşu olarak bağlayın veya kendi projelerinizde farklı amaçlar için de kullanabilirsiniz. Örneğin ben RGB şerit ledlere bağlayacağım led kontrol devresine takmak için almıştım. Sizde isterseniz bu şekilde ledlerin rengini değiştirmek için de kullanabilirsiniz.

FİYAT:SATILDI *Furious*

30CM 8PİN CPU UZATMA KABLOSU 2 ADET

Haf 932 kasa içerisinden çıkan kablolardır. 30cm uzunluğunda. Ben psu yerine uzatma kablolarını sleeve yapacaktım mod işlerini bırakınca kaldı. Elimde 2 adet vardır.

FİYAT: SATILDI PROOF#(1 ADET)
    FİYAT:SATILDI *Furious*(1 ADET)

SILVERSTONE FM121 DUAL BALL BEARING 110CFM FAN

Fanlar 110cfm'dir ve güçlü hava basıncıyla kalın radyatörler ile kullanıma uygundur. Şunu belirteyim çoğu fan 70-90cfm değerlerle satılsalar da bir çoğu bu değerlerden çok uzaktadır. FM121 fanları eline alanlar hissedilir hava akışından diğer fanların gerçekten bahsedilen değerleri vermediklerini anlayacaktır. Göbeğindeki çift bilyalı iki tane rulmanıyla hem titreşimsiz yağlama gerektirmez hemde uzun ömürlüdür. Yine dual ball bearing yazan çoğu fanın göbeğinde rulmandan eser yoktur. Kendim sökerek çok kez şahit oldum bu duruma.

Fanın kasası parlak siyaha yaprakları ise özel yaptırdığım Ferrari boyasıyla(rosso corsa) kırmızıya boyanmıştır. Özellikle kırmızı led ışık altında bu kadar canlı görünen başka fana rastlamamışınızdır. Fotograflarda biraz göstermeye çalıştım. Ayrıca orjinalinde 4pin molex olan güç kabloları 3pin fan fişine çevrilmiş ve kabloları sleeve(kablo çorabı) yapılmıştır. Kendi fan kontrolcüleri yine gönderilecektir. İster kendi kontrolcülerini kullanın ister fan kontrolcüye takın.
    Çekimleri gündüz yaptım hemen arkamda balkondan gün ışığı geliyor ve şerit ledi kasa dışından içeriye biraz ışık yansıtacak şekilde koydum. Taktir edersiniz ki şerit led kasa içerisine konumlandırıldığında fanlar çok daha canlı görünecektir.

Bunlarda Yeşil ve Mavi renk ışığın altında görüntüleri. Fanlar zift gibi simsiyah görünüyor. Sadece vernikten kaynaklı üzerine yeşil veya mavi yansıma yapmış o kadar. Kendisi siyah görünüyor.

FİYAT:SATILDI PROOF#(3'Ü BİRDEN)

SWIFTECH MCP655 DEVİR AYARLI VE MODLU POMPA

Pompanın orjinal hortum ağızları kesilerek kısaltılmış ve sonrasında içine kılavuz yardımıyla diş açılarak rakor takılabilecek hale getirilmiştir. Orjinal ayaklığının istenildiği zaman yönünü de değiştirerek kullanılabilmesi açısından ayaklığın ortasına hortum geçecek oyuk açılmıştır. Ve son olarak da tüm gövde parlak siyah vernikli boyayla boyanarak orjinalinden daha hoş bir görüntü sağlanmıştır. Kutusu ve orjinal aparatları vardır.

FİYAT:SATILDI PROOF#

EK 360MM RAD XT

Az kullanılmış ve kesinlike sağı solu ezip içi korozyonlu radyatörlerden değildir. Orjinal boyası kaliteli olmadığı için dış kasası zımparalandıktan sonra astar ve mat siyah boya uygulanmıştır. Bu sayede orjinalinden daha sağlam bir görüntü kazandırılmıştır. İçi her ihtimale karşın temizlenmiştir hiç bir korozyon olmadığını tekrar görmüş olduk.

FİYAT: SATILDI Squadd

KOOLANCE 240MM SIVI TANKI

200mmx6mm ebatlarında sıvı tankı ve acetal alt/üst kapaklarıyla toplam boyu 240mm'dir. Özel krom ayaklıkları sayesinde ister 2x12cm fan yuvasına veya fan gril üzerine ya da istediğiniz bir yere montajını kolaylıkla yapabilirsiniz. Çoğu sıvı tankından farklı olarak 2 adet altta 2 adet yandan rakor montajına müsade etmektedir. Bu tarz yan girişleri barındırmayan sıvı tanklarında yapacağınız kurulumun şekline göre hortumları sıvı tankının altından bükerek döndürmeniz gerektiği zamanlar olabiliyor. Koolance bunu önlemek için 4 girişli alt kapak kullanmış. Ayrıca üzerinde 2 adet nikel koolance kör tıpa mevcuttur. Kendi krom ayaklığı sayesinde bu yan girişlerin yönünü sağa sola veya direkt karşıya gelecek şekilde ayarlamak mümkün. Üst acetal kapakta ise sisteme kolayca sıvı doldurmanızı sağlmayan fillport yer almakta. İster burdan sistem su doldurun isterseniz kasaya yapacağınız ek fillport ile arasında bağlantı yaparak kasa dışından sisteme kolaylıkla su doldurun. 393ml sıvı hacmine sahiptir.

FİYAT: SATILDI ugu-R

PRIMOCHILL BLOODRED

Primochill marka antikorozyonuyla birlikte bloodred sıvı. saf su içerisine katılan renklendirici ve korozyon önleyicidir. Rengi daha önce gördüğünüz hiç bir kırmızı sıvıyla kıyaslanamayacak renktedir.

FİYAT: SATILDI Poyri!!!

BITSPOWER MARKA MAT SİYAH FILLPORT YANINDA BITSPOWER MAT SİYAH KÖR TIPA İLE - KASANIZA ŞIK VE KULLANIŞLI SIVI DOLDURMA PORTU.

FİYAT: SATILDI ugu-R

NOCTUA NF-P12 1300RPM 19.8dB FAN

Bu markayı sanırım bir çok kişi bilir. Özel patentli tasarımları sayesinde düşük devirlerde sessiz ve etkin bir soğutma sağlayan yapıya sahiptir. Elimde 2 adet fan vardır.

FİYAT:SATILDI boss06

FAN SESSİZLEŞTİRİCİ VE TİTREŞİM ÖNLEYİCİ

Elimde 1 adet 14cm fan için ve 3 adet de 12cm fan için olanından var. 14 lük olanı bitspower marka. diğerlerinin poşetini yırtıp 14 lüğün yanına koyduğum için markasını hatırlamıyorum. Hepsi sıfır.

HEPSİ BİR ARADA: SATILDI vdtkc

SLEEVE İLE MOD'LANMIŞ 24PİN UZATMA KABLOSU

Almanya'dan özel olarak aldığım ve başka hiç bir yerde bulunmayan özel kırmızı sleeve'ler ile kendimizin hazırladığı kırmızı siyah 24pin uzatma kablosu. Siyah ve kırmızı her iki sleeve de 3lü örgüdür içini kesinlikle göstermez. Sadece 24pin uzatmayı amerikadan 10 dolara almıştım. Kargo masrafı+kullandığım sleeveler ve makaronun bana maliyeti istediğim rakamdan çok daha fazla tuttu inanın bana. Emeğimi hiç saymıyorum 2 tane 24pin kabloyu yapmak iki arkadaş 12saatimizi aldı. Emeğime fiyat biçseydim çok daha fazlasını isterdim.

FİYAT: SATILDI vdtkc

KOOLANCE NIKEL SIKMALI 1/2 ID 3/4 OD COMPRESSION(SIKMALI) RAKOR

Nikel yapısıyla korozyon yapmaz malzemesi son derece kalitelidir. Tüm Koolance ürünleriyle uyumludur. Elimde 4 adet bulunmaktadır.

4 ADET SATILDI Poyri!!!

KOOLANCE ID 1/2 OD 3/4 NİKEL RAKOR VE KOOLANCE NIKEL KELEPÇE

Rakorlar sıfırdır. Zaten bir kaç tanesini bakmak için açtım diğerlerinin poşetleri bile duruyor. İç çapı, malzeme kalitesi ve markasıyla son derece kaliteli bir ürün. Korozyon yapmaz paslanmaz. Her rakor yanında kendi kelepçesiyle verilecektir. Toplamda elimde 7 adet vardır.

5 ADET SATILDI Poyri!!!

2 ADET SATILDI Umutcan

TYGON 1/2 ID 3/4 OD CLEAR TUBBING(HORTUM)

Piyasadaki başka hortumlarla karıştırmayın. 1. sınıf hortumdur. İç yapısı sıvı akışkanlığını arttırmak için kaygan olarak dizayn edilmiştir. Asıl kullanım alanı laboratuvar olduğundan bünyesinde anti-bakteriel ve anti korozyon özelliklerini barındırır. Son derece esnek ve kolay kolay kırılmayan bir hortumdur. Elimde tek parça hiç kesilmemiş olarak 330cm ölçülerinde vardır.

HEPSİ:SATILDI Umutcan(2.3METRE)

SATILDI 1 METRE henezini

KOOLANCE CPU 360 İŞLEMCİ BLOĞU

Ürün orjinal kutusunda ve hiç kullanılamıştır. AMD nin yeni soketi FM1 hariç tüm intel amd soketleriyle uyumludur. Şu anki en performanslı cpu blokları arasında baş sıralarda yer alır. ek supreme hf ile testlerde aşağı yukarı aynı sonuçları alan bir block. Kimi testler EK 0.2-0.3 derece iyi olduğunu kimi test siteleri ise aynı oranda Koolance ın daha iyi olduğunu öne sürseler de ben ikisinide aynı performansta kabul ediyorum. İçi dışı full nikel kaplamadır ve asla korozyon yapmaz. Ayrıca gövdesi de diğer bir çok block gibi acetal değil metaldir. Acetal block larda rakor diş sıyırdığı zaman sızdırma yapıyor ama bunda diş sıyırma diye birşey söz konusu değildir. Bunun için baya bi uğraşmak lazım:)

Ayrıca yandan çekince yalandan tabanı yansıma yapan blocklarla karıştırmayınız. Böylesine pürüzsüz bir block tabanı eminim daha önce görmemişinizdir. Fotografı özellikle tam karşısından tutarak çektim ki tabanın ne kadar pürüzsüz ayna gibi olduğunu daha rahat görün istedim.

Intel socket LGA 2011

Intel socket LGA 1366

Intel socket LGA 1155/1156

Intel socket LGA 775

AMD socket AM2, AM2+, AM3, AM3+

FİYAT:SATILMIŞTIR ImHoteb

KOOLANCE NIKEL THERMAL PROBE

Kör tıpa şeklinde Koolance ısı sensörü. Bunu ister sıvı tankına isterseniz de splitter aracılığıyla herhangi bir bölgenin giriş veya çıkışına hortuma ara bağlantı yaparak sıcaklık ölçebilirsiniz. İster anakartınızın varsa sensör bağlantısına yoksa fan kontrolcünüze takarak kolaylıkla sistem içerisindeki suyun sıcaklığını ölçebilirsiniz. Hiç kullanılmamıştır.

FİYAT:SATILMIŞTIR henezini

KOOLANCE NIKEL SPLITTER (5 YÖNLÜ)

İster bir yüzündeki tek bağlantıyı kullanarak diğer yüzünden suyu 2 kanala ayırın, isterseniz tam tersini yaparak iki kanal gelen suyu karşı yönde birleştirin. Veya hem bölücü/birşeltirici olarak 90derece yön verin iki ucundan suya giriş çıkış verin. Bir çok şekilde kullanım kolaylığı sunar. Nerede nasıl ihtiyacınız varsa nasıl kullanacağınız da size kalmış birşey. Üzerinde 2 adet kör tıpası vardır. Isı sensörü bağlayarak bir bölgenin(radyator, cpu, gpu vb) giriş ya da çıkışındaki suyun sıcaklığını ölçmede de kullanabilirsiniz. Ayrıca iç çapı yeteri kadar geniştir suyun akışını engeller diye endişelenmenize gerek yok.

FİYAT:SATILMIŞTIR henezini

COOLER MASTER COSMOS RC1000

KASA KOZMİK OLARAK İYİ DURUMDADIR. 5.25 YUVALARIN 2 TANESİNİN KAPAĞI YOKTUR.
    AYRICA ELİMDE 4 ADET TURUNCU XİGMATEK FAN VAR. İSTEYENE XİGMATEK FANLARLA BİRLİKTE VERİLECEKTİR.

FİYAT: SATILDI Cosanostra

FANLARLA FİYAT: SATILDI Cosanostra

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdardiego -- 5 Ağustos 2012; 14:13:05 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.