Şimdi Ara

Fan Kontrolcüsü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, yakında yeni bir oyun sistemi topluyorum, kasa da HAF X942 olacak, full tower bir kasa, 4 adet fanı var. Benim sormak istediğim şeyler;

1. Fan kontrolcüsü tam olarak ne işe yarar?
    2. Her oyun sistem de olmazsa olmaz bir şey mi?
    3. Kasa ile birlikte gelen fanların hızı yeterli kalmıyor diye mi bu kontrolcüler tercih ediliyor?

• fan kontrolcü; örneğin nette gezerken, film izlerken ya da gece download yaparken yüksek devirde çalışan fanlarınızı yavaşlatarak daha sessiz olmalarını sağlar..oyuna girdiğinizde ya da yükteyken de fanlarınızı full devirde çalıştırmanızı da sağlar..anakartların üzerindeki fan yuvalarından bir kısmı biostan kontrol edilebiliyor fakat her seferinde biosa girmek gerekli..ya da bir takım programlar fanlarınızı kontrol etmenize imkan veriyor onları da kullanabilirsiniz..ama şık bir fan kontrolcü de haf x' e yakışır hani..
  • Aa evet ya, geceleri çok yararlı olur hakikaten, tamam araştırılacaklar listesine ekledim, teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Farques

Aa evet ya, geceleri çok yararlı olur hakikaten, tamam araştırılacaklar listesine ekledim, teşekkürler.

http://www.teknobiyotik.com/overclock-sogutucu-modding/fan-kontrolcu/akasa-fc-six-altili-fan-kontrol-paneli.html

Bu ürünü ya da muadillerini alın..çnkü bu ürün hem fanları tamamen durdurabiliyor hem de kanal başı 30w güç verebiliyor..bende de aynı özelliklerde kontrolcü var, bir kanala 3 fan bağlı..toplamda 18 fanı kontrol edebilrsiniz..aklınızda bulunsun..

• @allaturca89, Tamamdır, hele bi bilgisayarı alalım, eğer sesden rahatsız olursam bakarım, zaten kendi konularıma hızlı bir şekilde ulaşabiliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PSU için 12cm Fan
    5 ay önce açıldı
    Kontrolcüsüz RGB Egzos Fan?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.