Şimdi Ara

fan marka önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bende gigabyte X38-ds4 ankartı, intel core 2 quad q6600 işlemci, geforce 8800gt ekran kartı, 2 gb ram makine var..

fakat bilgisayarı ilk açtığım süre içerisinde herşey yolundayken bilgisayarı kullandıkça yavaşladığı farkediliyor. yoğun kullanınca daha kısa sürede bilgisayar zorlanıyor. bilgisayarın kasasının iki yanıda tahta levha ile kapalı masanın altında olduğu için. acaba fan'dan hava alamıyorda soğutamıyormu kendisini diye çıkartıp denedim kasayı yerinden ferah bir yere koydum fakat yinede CPU derecesi değişmedi. 60 derece civarında seyrediyor ki bu normal işlem yapmadığı hali. grafik işlemcimde 60 derece civarında seyrediyor. şimdi bu makineye iyi bir fan almam gerekiyor sanırım. Stock fan ile idare ediyordum çünkü.. Ne önerirsiniz bu sistem için kaliteli bir fan olarak? yada sorun başka bir yerdemi. bilgilendirebilecek biri varsa sevinirim

• sıcaklıktan kaynaklanıyor olabilir tabikide..

kasa içi soğutmayı düzenleyebilirsiniz kasaya ek fan alabilirsiniz.. Kasayı ferah biryere konumlandırabilirsiniz..

http://www.vatanbilgisayar.com/xigmatek-hdt-d1284-hdt-d1284-intel-lga775-&-amd-am2754939940-islemci-sogutucu/productdetails.aspx?I_ID=45734

böyle bir soğutucu alıp performansı artırabilirsiniz.. 60derece çok yüksek..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.