Şimdi Ara

fan sapıttı? Yardım (monster abra a7)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar monster a7 v6.1 kullanıyorum. bugün bilgisayarın sağ tarafındaki fanda enteresan birşey oldu. fan yaklaşık 2 saniye yüksek sesle çalışıyo sonra duruyo. 15 saniyede bir tekrarlanıyo bu. bilgisayarda 1 haftalık daha. bu normal birşey mi?

bazen 10-15 dakika bu durum kesiliyo sonra yine başlıyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V.Vergo -- 25 Nisan 2015; 22:50:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: V.Vergo

arkadaşlar monster a7 v6.1 kullanıyorum. bugün bilgisayarın sağ tarafındaki fanda enteresan birşey oldu. fan yaklaşık 2 saniye yüksek sesle çalışıyo sonra duruyo. 15 saniyede bir tekrarlanıyo bu. bilgisayarda 1 haftalık daha. bu normal birşey mi?

tam olarak cevap veremem ama sorunlu gibi duruyor değişime yollayın bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldenPaw

quote:

arkadaşlar monster a7 v6.1 kullanıyorum. bugün bilgisayarın sağ tarafındaki fanda enteresan birşey oldu. fan yaklaşık 2 saniye yüksek sesle çalışıyo sonra duruyo. 15 saniyede bir tekrarlanıyo bu. bilgisayarda 1 haftalık daha. bu normal birşey mi?

sesi kaydettim, aşağıda videoda var. videonun başında ve sonuna doğru geliyor ses.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V.Vergo -- 25 Nisan 2015; 22:40:12 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GoldenPaw

quote:

sesi kaydettim, aşağıda videoda var. videonun başında ve sonuna doğru geliyor ses.

hocam emin değilim ama sorunlu sanırım bence hemen değişime yollayın süre geçmeden

• Bu yükselmelerde pcnizin ısı değerlerini kontrol edermisiniz
  • bu turbo fanı sen acıyorsun demi tuşu var benim bendede v3.1 var bastığım zaman sürekli calısıyor yani böyle ısıya göre oto yavaşlamıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: blade1239

Bu yükselmelerde pcnizin ısı değerlerini kontrol edermisiniz

http://prntscr.com/6ypjun

quote:

Orijinalden alıntı: cnytkc

bu turbo fanı sen acıyorsun demi tuşu var benim bendede v3.1 var bastığım zaman sürekli calısıyor yani böyle ısıya göre oto yavaşlamıyor

hangi tuş hocam? yani benimki aslında süreli çalışmıyo yukarıda anlattığım gibi ama belki o tuşa bastığım için oluyodur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V.Vergo -- 27 Nisan 2015; 14:13:44 >

• V.Vergo kullanıcısına yanıt
    Isısal değerlerinde normal gibi duruyor. Fakat birşey dikkatimi çekti videoyu izleyince bende monster kullanıcısıyım, turbo fanı açtığımda bi anda böyle üflemiyor. Kademeli olarak hız artışı yapıyor. Seninkinde durum farklı, bi anda üfleyip duruyor. Teknik servisle iletişime geçin derhal.
  • V.Vergo kullanıcısına yanıt
    Sn. V.Vergo;

Ürünlerimiz ile ilgili yaşadığınız tüm sorunlar ve teknik problemler için ( problem oluştuğu anda ) mutlaka firmamızla iletişime geçmenizi rica ediyoruz. Bunun içinhttp://www.monsternotebook.com.tr/yardim.aspx?yrd=217&lang=tr-TR linkinden teknik servis numaramızı arayabilirsiniz. Arkadaşlarımız yaşamış olduğunuz problem ile ilgili size memnuniyetle yardımcı olmaya çalışacaklardır. Monster ile ilgili tüm sorularınız için bize ulaşabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

MONSTER Müşteri Hizmetleri

• normal o ses herhangi bir anormallik yok ki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.