Şimdi Ara

FAN sesi P4 2.8 Prescot

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar p4 2.8 prescot larda fan sesinden sikayetci olan warmı hic ? sanki camasir makinesi calısıyormus gibi ses cıkartıyor bide bi uygulamayı acmak icin tıkladıgımda sesin artıp sonra dustugunu goruyorum sanki arabada gaza basmıs gibi ileri diorum hızlanıp dusuyor ses bu neden olabilir ?

• Kullandığın borad nedir? CPU fan hızını normal zamanda ve yüklenme anında kontrol ettin mi?
  • kullandığın işlemcinin ısısına göre fanın devrini ayarlıyor malesef p4 ler amd leri ısı konusunda geçebildi.
  • geçebildi mi? default ta çalışan bir amd de o işe gerek yok. ki düşün p4 te default varmış demek.bence bu geçtiğinin değil tamamen geri olduğunun göstergesidir.
  • kullandığın board nedir?sistem defaut değerlerde mi?
  • tabi ses çıkar o işlemciyi soğutmak kolay değil. c serisi p4 alsaydın bu sorun olmazdı.yada git sessiz kaliteli bir fan al..tabi artı bir maliyet ile.
  • KeanuReeves sessiz kaliteli bi fanla çözülmez E serisi P4 lerin sorunu.... Bende SLK900U + Tornado Fan Var ve 55 derecenin altına düştüğünü görmedim E serisi aldıysan bu soruna katlanmaktan başka çaren yok ne yazıkki marijuana......
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • walla bende 2.8E var fan sesi ve sogutmada en cok yuklendigim anlarda bile sikayetci degilim. bu fanlar 4000rpm in uzerine cikinca ses yapiyorlar ewet. ama ben o kadarini bulmuyorum. kasanin arkasindaki fani sicagi disari ufleyecek gibi disari yonlerdirdim, kasanin on tarafinda ise cdromu en uste taktim, cdromun altinda bos kalan iki kapagi da cikarip, arka taraftaki fanin aynisini oraya yerlestirdim. o da iceriye disaridaki havayi ufluyo, bu sekilde kullandigimdan beri sicakligi 51C, fan hizini da 3500 un uzerinde gormedim. bir de izmirde yasadigimi ve gunduzleri oda sicakliginin 30Cnin altina inmedigini gozonune alin....
    saygilarimla...
  • valla benimkide aşırı derecede rahatsız edici şekilde ses çıkarıor ve 55 derecenin altına düştüğünüü görmedim ankarada güneş alan bi odanın içinde 62-63 derecede çalışıo saat 2-3 gibi....
  • Benim gördüğüm en sesli çalışan işlemci fanı. Yani Nvidia F5800 için zamanında çok şey söylenmişti ama bun 2 haftada gördüğüm prescot'lar saç kurutma makinası değil, elektrik süpürgesi gibi çalışıyor.
  • prescot işlemcilerde gelen bakır tabanlı fanlar aşırı derecede ses yapıyor. fanı değiştirirsen o zaman bu problemden kurtula bilirsin..
  • ya 2.6 nin fanını taktılar fıstık gibi ses kesildi ya simdi makine camasır yıkıycak nerdeyse beah ... gece acamıorum o kadar ses yapıo bilgisayarı kapatınca ohhh diosun o derece yani islemci derecesi ortalama bi degerde ayrıca bakır tabanlı fan bu prescot un orjinal fanı aldıgım yere goturdum adam butun prescotlarda bu sorun war filan dedi intel e fax cekmis güya :PPP hade leyn dedim ama dinletemedim neyse bakıcaz bi caresine ama izmir de oturan arkadasın dedii kafama yattı :) oda cok ugrastırır adamı beah neuyse saolun baska dusuncesi olan var yazsın bare ne diyelim ...
  • Arkadaşlar işlemciyi 15 gün önce aldım keşkem almadan. zaman ayırıpta buraya bir sorsaydım. valla yaktı beni bu işlemci fanı vatan bilgisayardaki cocuklarlada papaz oldum adamlara zorla anakartı değiştirdim yine düzelmedi ama birazda olsa bir iyleşme var. ben asus p800 se tavsiye ederim asla ama asla msı neo2 tavsiye etmem fan patlayacak sanıyorsun. arkadaşlar en iyi çözüm kapak açıkken bilgisayara iki tane harici fan bağlayıp kullanmak.bir arkada dışarı üfleyecek şekilde diğeri ön taraftan içeriyi soğutacak şekilde bağlanması gerekiyor.
  • hala p4mü kullanılıyor ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.