Şimdi Ara

Fan Sesi ve Sıcaklığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar laptopum açtıktan 2-3 dakika sonra fan çalışmaya başlıyor.. Bütün gün açık olduğu pek susmuyor.. Fan çoğunlukla 5-10 saniye duraksadıktan sonra tekrar çalışmaya başlıyor(örneğin program açarken)

Birde Everest programı yardımıyla nasıl sıcaklıklara bakıyoruz.. Ben bulamadım da

Şimdiden sağolun..

• everesti açtığında bilgisayar sekmesini tıkla çıkan listede algıyıcı var onu tıkla yan sayfada görürsün.fan olayı normal sıkma canını
  • fanın otomatik çalışması senin için daha iyi ben bütün laptoplarda otomatik biliyorum aynı sorun ben de de var ama rahatsız edici bir durum değil aksine daha iyi sistem kendisi otomatik ayarlıyor
  • Bence de bilgisayarın ısınıp kendini kapatmasından kilitlenmesinden iyidir hem cpu fazla ısıdan zarar görmemiş olur bence masaüstü pc kadar rahatsız edici bir ses değildir evde masaüstü pc uçak gibi çalışıyor hatta bi arkadaş vardı resmen uçak gibiydi :))))) konuyu dağıttım sanırımmm:)))
  • Sürekli çalışarak etkin bir soğutma sağlıyorsa bunda endişelenecek ne var ki?
  • Bana garip gelen bazen fan çalışması durduktan sonra kısa bir süre sonra tekrar başlaması. Bu süre 10 sn kadr. Dün gece sürekli böyle yaptı. Bir sorun olacağını düşünmüştüm..Öle aşırı ısınmada yok HDD sıcaklığı 35 37 derece civarında
  • Notebook Hardware Control (NHC) -http://www.pbus-167.com/

quote:

Orjinalden alıntı: wipeoutx

Arkadaşlar laptopum açtıktan 2-3 dakika sonra fan çalışmaya başlıyor.. Bütün gün açık olduğu pek susmuyor.. Fan çoğunlukla 5-10 saniye duraksadıktan sonra tekrar çalışmaya başlıyor(örneğin program açarken)

Birde Everest programı yardımıyla nasıl sıcaklıklara bakıyoruz.. Ben bulamadım da

Şimdiden sağolun..

• ak _onair dostum bnde toshiba a100 192 var.nhc yi kurdum bende ama ACPI Control System i kullanamıyorum.bunun nedeni nedir.sensör eksikliği mi yada ekstradan devremi kurmak lazım.cvp verirsen sevinirim
  • fan durunca işlemci soğumuş oluyor çalışmadığı süre içince cpuısınıyor ve fan devreye giriyor..
    quote:

Orjinalden alıntı: wipeoutx

Bana garip gelen bazen fan çalışması durduktan sonra kısa bir süre sonra tekrar başlaması. Bu süre 10 sn kadr. Dün gece sürekli böyle yaptı. Bir sorun olacağını düşünmüştüm..Öle aşırı ısınmada yok HDD sıcaklığı 35 37 derece civarında
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.