Şimdi Ara

Fan tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SELAM ARKADAŞLAR BİLGİSAYAR ÇIKISNDA BULUNAN FANIM CALISMIYOR ONUN YERİNE YENİ BİR FAN ALMAK İSTİYORUM...

MEVCUT OLAN FAN 3 PİNLİ EĞER 4 PİNLİ BİR FAN ALSAM SORUN OLURMU NEREYE TAKARIM ANAKART ÜZERİNDEN?

MEVCUT OLAN FAN 80MM YANİ 8 CM 12 CM ALSAM MONTALAMA VEYA HERHANGİ BİR SORUN OLURMU?

BİRDE ALDIGIM DUYUMLARA GÖRE 12 CMLİK FAN 8 CMYE GÖRE DAHA SESSİZ ÇALISIYORMUS DOĞRUMU?

YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM..TAVSİYE ETTİĞİNİZ FANLARI YAZARLANIZ SEVİNİRİM.YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM...

ANAKART:G31M ES2L ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER..
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• 4 PİNLİ FAN ZATEN ZOR BULURSUN 12CM OLSA BİLE PAHALIDIR EĞER BAHSETTİĞİN İŞLEMCİ FANI DEĞİLSE KASANDA 12CM YUVA VARSA TAKABİLİRSİN YOKSA TAKAMAYABİLİRSİN.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackal___61

4 PİNLİ FAN ZATEN ZOR BULURSUN 12CM OLSA BİLE PAHALIDIR EĞER BAHSETTİĞİN İŞLEMCİ FANI DEĞİLSE KASANDA 12CM YUVA VARSA TAKABİLİRSİN YOKSA TAKAMAYABİLİRSİN.

HOCAM NETTE BAKTIM DAHA ÇOK 4 PİNLİ VAR BU İŞLEMCİ FANI DEĞİL KASADA CIKIS FANI..8 LİK YER VAR AMA 12 LİKTEN DAHA COK PERFORMANS ALIRSN DEDİLER ACABA DELİK ACIP VİDALASAM SORUN OLURMU?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bymustafa59

quote:

Orijinalden alıntı: jackal___61

4 PİNLİ FAN ZATEN ZOR BULURSUN 12CM OLSA BİLE PAHALIDIR EĞER BAHSETTİĞİN İŞLEMCİ FANI DEĞİLSE KASANDA 12CM YUVA VARSA TAKABİLİRSİN YOKSA TAKAMAYABİLİRSİN.

HOCAM NETTE BAKTIM DAHA ÇOK 4 PİNLİ VAR BU İŞLEMCİ FANI DEĞİL KASADA CIKIS FANI..8 LİK YER VAR AMA 12 LİKTEN DAHA COK PERFORMANS ALIRSN DEDİLER ACABA DELİK ACIP VİDALASAM SORUN OLURMU?

4 pinin amacı ısıya göre hızı artmasıdır oda işlemci fanına tıkılır senin anakartında zaten o çıkıştan 1 tane var oda işlemci fanı takılırıdr ama 3pinli yuvayada uyar sabit hızda döner.acaba sen 4 pin derken byük uç molekstenmi bahsediyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jackal___61 -- 16 Haziran 2014; 20:58:18 >
  • AYNN MOLEKSTEN BAHSEDYM BNM ANAKARTTA 3 PİN GİRİŞİ VAR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bymustafa59

AYNN MOLEKSTEN BAHSEDYM BNM ANAKARTTA 3 PİN GİRİŞİ VAR.

molex al fark etmez 12cm sessiz olması büyük olmasından kaynaklanıyor
  • PEKİ BU FANLARIN FİYAT ARALIGI NEDİR HOCAM 8 CM VE 12 CM ARASINDAKİLERİN?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.