Şimdi Ara

Fan Tavsiyesi..[Yardım,Öneri]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

478 Pin'li Intel Pentium-4 ---2.8 Ghz işlemcim var. Üzerindeki fan orjinal fanı. Halen iyi soğutmasına rağmen (Ortalama 45 Derece civarlarında) çok fazla ses yapıyor. Temizledim ve hafif yağladım ama halen ses devam ediyor.

Ayrıca genel olarak 4500-5000 Rpm arasında dönüş hızı.

Tavsiyenizi beklediğim konu fan önerisi. 40-60 YTL arasında alabileceğim ve ısıyı daha aşağılara çekebilecek ayrıca sessiz bir fana ihtiyacım var. Çok Şey istemiyorum sanırım..:)

Son olarak; dönüş hızı daha düşük olan bir fan işlemciyi soğutabilir mi? Bu konuda da beni aydınlatırsanız sevinirim.

İlginize Teşekkürlerimi Sunarım.

Kolay Gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [zEro] -- 27 Şubat 2007; 0:46:19 >

• P4 Orjinal fanlarında aynı sıkıntıyı hepimiz yaşadık.
    40-60 YTL limitini biraz çıkabilirsen belki bakır sogutmalı 25-35 db ses seviyesinde fan edinebilirsin. en sessizi su sogutma ama pahalı
  • Dostum bu ses artık dayanılmaz oldu. Para limitini olmadığı takdirde mecburen arttırmam gerekecek sanırım.

Senin önerebileceğin fan hangisidir.
  • ben bir ara kasayı odanın dışına yerleştirme projesi bile hazılamıştım.
    ZALMAN ve THERMALTAKE bu konuda iyidir..
    http://www.hepsi burada.com/productdetails.aspx?categoryid=1225&productid=bd82073
    gürültü seviyesi çok düşük
  • Saol Dostum. Bi inceleyeyim fanları.

Açıkcası bende düşündüm bilgisayarı dışarı almaya. Sonra Kasanın etrafını kaplayayım dedim. Ama en iyisi biraz para verip bu sorunu çözmek galiba.

Kolay Gelsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mikrofon Tavsiyesi (YARDIM)
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.