Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Fanatec Csl Pedal Kapalı Kutu = SATILDI = Satın Al 17 Kasım 2023 17:27 1 1 Fanatec Csl Pedal Kapalı Kutu = SATILDI = = SATILDI =Ürün kutusunda kapalı şekilde satışa hazır. Pedalları Fanatec Seti topladığımda almıştım (haziran 2023) ilk gelen ürün sorunluydu ve Almanya'ya gönderdim garantiden değişim ürünü olarak bana kapalı kutuda geldi bu süreçte kendime başka bir ikinci el Csl pedal seti aldığım için fazlalıktır. Ürünün gümrük vergisi ödenmiştir.= SATILDI =Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 4750 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 23 Haziran 2025 Satıldığı Şehir : Erzurum Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Astro Bot Sec Hak 680TL [SATILDI] Fanatec Csl Pedal Kapalı Kutu = SATILDI = SATILIK Call of Duty Modern Warfare 2 PS5pri 300TL Satılık Sifu Ps5 Pri Ref.