Şimdi Ara

FANATİK GALATASARAYLI ARKADAŞLAR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
4.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • GALATASARAY ADINI AVRUPADA G14 LERİN İÇİNDE GÖREBİLİRİZ BÜYÜK BİR SÜPRİZ YAPABİLİR İSPANYOLLAR BİZİ İSTİYOR ....
  • ya bakın mesela bi arkadaş emailini verdi ne güzel konuşuyoz messengerden sizde versenizde konuşsak olmazmı bence olur
  • Neden bu kadar ısrar ettigini merak ettim.
  • GS, fb, BJK, TS hiç bir zaman birleşemez...bu mümkün değil..bırakın bu geyikleri yaa...
    ancak herkes saygı içinde yorumlarını yaparsa ve kimseyi tahrik etmezse forumda da tartışma olmaz...

quote:

Orjinalden alıntı: yalives

evet fanatik bir Galatasaray lıyım ben de. Ama tartışmayı şu takım veya bu takım çıkarıyor diye bir genelleme yapmak yanlış.

Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor taraftarlarının arasında birkaç ortalığı kızıştırmak isteyen ve de tartışmalara neden olacak mesajları ile sanal kavgalara ve topiclerin kilitlenmesine neden olan arkadaşlar var aramızda. Bunlardan kurtulmanın tek yolu da yine bizim atacağımız mesajlardaki cevaplar da.

Eğer karşıdaki kişi sizi tahrik ediyorsa siz ona karşılık vermek zorunda değilsiniz. Birçok topic başlığının içeriği konunun saptırılmasıyla anlamsız mesajlara dönüşmüş. Bunları engellemek yine bizim elimizde öyle değil mi?

Lütfen stadlarda önlenemeyen kavgaları tartışmaları buralara da yansıtmayalım.

Tüm takım taraftarlarını saygıya davet ediyorum. Galatasaray lılar Fenerbehçe liler Beşiktaş lılar ve de Trabzonspor lular lütfen artık birleşelim ve güzel tartışma topicleri yaratalım. Yıkıcı değil her zaman yapıcı olalım.

saygılar

• DOGRU DOGRU
  • quote:

Orjinalden alıntı: iloveyouhagi

GS, fb, BJK, TS hiç bir zaman birleşemez...bu mümkün değil..bırakın bu geyikleri yaa...
    ancak herkes saygı içinde yorumlarını yaparsa ve kimseyi tahrik etmezse forumda da tartışma olmaz...

quote:

Orjinalden alıntı: yalives

evet fanatik bir Galatasaray lıyım ben de. Ama tartışmayı şu takım veya bu takım çıkarıyor diye bir genelleme yapmak yanlış.

Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor taraftarlarının arasında birkaç ortalığı kızıştırmak isteyen ve de tartışmalara neden olacak mesajları ile sanal kavgalara ve topiclerin kilitlenmesine neden olan arkadaşlar var aramızda. Bunlardan kurtulmanın tek yolu da yine bizim atacağımız mesajlardaki cevaplar da.

Eğer karşıdaki kişi sizi tahrik ediyorsa siz ona karşılık vermek zorunda değilsiniz. Birçok topic başlığının içeriği konunun saptırılmasıyla anlamsız mesajlara dönüşmüş. Bunları engellemek yine bizim elimizde öyle değil mi?

Lütfen stadlarda önlenemeyen kavgaları tartışmaları buralara da yansıtmayalım.

Tüm takım taraftarlarını saygıya davet ediyorum. Galatasaray lılar Fenerbehçe liler Beşiktaş lılar ve de Trabzonspor lular lütfen artık birleşelim ve güzel tartışma topicleri yaratalım. Yıkıcı değil her zaman yapıcı olalım.

saygılar

ortada bir yalnış anlama mı var ben yazdığım yazı da geyik yaptığımı sanmıyorum... iyi niyet çerçevesinde görüşlerimi belirttim. Birleşme konusuna gelince, saygı adına birleşmeden bahsediyorum. Bir GS topiğine FB lide BJK lı da yazı yazsın buna karşı değilim ama yazılan yazılar **haydi bakalım savaşa** niteliğinde olmasın. Aynı şey GS liler içinde geçerli. Bir topiği 2. 3. sayfalara laf atmalarla, boş kavgalarla, kalıplaşmış eskimiş birkaç kelimeyle, birilerinin gelip kilit vurmasını beklemekle değil de, yorumlarla görüşlerle boş değil, dolu cümlelerle gelelim.

evet tüm takımlarla saygı çerçevesinde buluşmak üzere...

saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gufican -- 19 Kasım 2004, 12:14:47 >

• Burda madem fanatik gsli arkadaşlar var, geçen gün bi yazı okumuştum dikkatimi çekmişti. Gs neden cimbom deniliyor yani cimbomun anlamı nedir nerden geliyor. re re ra ra bestesi ne anlama geliyor, tarihini bilen varsa söyliyebilirmi. Merak ettim sadece yanlış anlamayın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Serdarer

Burda madem fanatik gsli arkadaşlar var, geçen gün bi yazı okumuştum dikkatimi çekmişti. Gs neden cimbom deniliyor yani cimbomun anlamı nedir nerden geliyor. re re ra ra bestesi ne anlama geliyor, tarihini bilen varsa söyliyebilirmi. Merak ettim sadece yanlış anlamayın.

Bende

• quote:

Orjinalden alıntı: KimBuFenerlee

quote:

Orjinalden alıntı: Serdarer

Burda madem fanatik gsli arkadaşlar var, geçen gün bi yazı okumuştum dikkatimi çekmişti. Gs neden cimbom deniliyor yani cimbomun anlamı nedir nerden geliyor. re re ra ra bestesi ne anlama geliyor, tarihini bilen varsa söyliyebilirmi. Merak ettim sadece yanlış anlamayın.

Bende

Çok merak ediyorsan yazının olduğu topiğin devamını da oku!!!

• Demekki bilen yok koskoca Gsnin tarihini.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.