Şimdi Ara

FANATİK GALATASARAYLI ARKADAŞLAR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
4.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selamlar benim gibi fanatik galatasaraylı arkadaşlar donanımhaber gibi büyük sitede bile galatasary hakkında açtığımız topiclerde fenerli ve beşiktaşlı arkadaşlar girerek tartışma yaratıyorlar İSTERSENİZ BUNLARI EMAİL YOLUYLA TARTIŞALIM YADA MESSENGER

BURDAKİLERİ TADI BAŞKA BİLİYORUM AMA YİNEDE BENCE BUDA İYİ BİR YOL HEM BAŞKA ŞEYLERİ DE TARTIŞIP BİRBİRİMİZİ DAHA İYİ TANIRIZ

aslanmustafa100@hotmail.com

• lütfen arkadaşlar bana güvenin kötü niyetim yok

LÜTFEN, BİRBİRİMİZİ DAHA İYİ TANIRIZ HEMDE GS MİZİ TARTIŞIRIZ

BANA GÜVENİN

EN BÜYÜK CİMBOM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Codemaster -- 17 Kasım 2004, 15:33:16 >

• 6
  • arkadaşım ben çok ciddiyim kötü niyetim yok benim kuzenimde böyle konuşmaya başladı ve şu an onlarla arkadaş oldu
  • BUNDA DALGA GEÇECEK BİR ŞEY YOK
  • evet fanatik bir Galatasaray lıyım ben de. Ama tartışmayı şu takım veya bu takım çıkarıyor diye bir genelleme yapmak yanlış.

Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor taraftarlarının arasında birkaç ortalığı kızıştırmak isteyen ve de tartışmalara neden olacak mesajları ile sanal kavgalara ve topiclerin kilitlenmesine neden olan arkadaşlar var aramızda. Bunlardan kurtulmanın tek yolu da yine bizim atacağımız mesajlardaki cevaplar da.

Eğer karşıdaki kişi sizi tahrik ediyorsa siz ona karşılık vermek zorunda değilsiniz. Birçok topic başlığının içeriği konunun saptırılmasıyla anlamsız mesajlara dönüşmüş. Bunları engellemek yine bizim elimizde öyle değil mi?

Lütfen stadlarda önlenemeyen kavgaları tartışmaları buralara da yansıtmayalım.

Tüm takım taraftarlarını saygıya davet ediyorum. Galatasaray lılar Fenerbehçe liler Beşiktaş lılar ve de Trabzonspor lular lütfen artık birleşelim ve güzel tartışma topicleri yaratalım. Yıkıcı değil her zaman yapıcı olalım.

saygılar

• bende fenerbahçeliyim , takımıma tutkuyla bağlıyım.. ama diğer takımlara çirkefçe saldırı yapılmasını sevmiyorum. gs değil en çok fenerbahçe ile uğraşılıyor. bunu açtığım bir çok topicte gördüm.. ve en güzel örneklerinden biride, dün 16 kasım salı günü ümit millerin maçında, yani "milli maçta"" fenerbahçeye küfür ediliyordu.. neden?? ne alakası var. çünkü stad inönü stadı. çok ayıp, kınıyorum. beşiktaşın, galatasarayın yüzkarası onlar..
  • ya kardeşim bende bundan şikayetciyim ya birleşmiyolar bu fanatikler ama bu topic i başkası açsa ben email verirdim tabi bu benim fikrim

hem sadece futbol değil oyun gibi herşey ama

aslanmustafa100@hotmail.com
  • 71-81 yılları arası nasıl genclerin politika tartışmaları farklı fikirler farklı görüşler ve sonucu...

ardından başlayan depolitisazyon süreci genc kesimin rahatlıkla tartışacağı kavga(fikir anlamında) edeceği tek alan bıraktı o da futbol.bende iyibir gs taraftarıyım ama bu tartışmaları engellemenin yolu yok.şimdi yine başla takımdan bir arkadaş buraya laf atacak birimiz cevap verecek tartışma sanal ortamda sürüp gidecek..

yalives arkadaşın bu dediğinin yerine gs-fb-bjk odaları eklense daha iyi olur hep fikir paylaşımı hemde bir arada olmak acısından
  • quote:

bende fenerbahçeliyim , takımıma tutkuyla bağlıyım.. ama diğer takımlara çirkefçe saldırı yapılmasını sevmiyorum. gs değil en çok fenerbahçe ile uğraşılıyor. bunu açtığım bir çok topicte gördüm.. ve en güzel örneklerinden biride, dün 16 kasım salı günü ümit millerin maçında, yani "milli maçta"" fenerbahçeye küfür ediliyordu.. neden?? ne alakası var. çünkü stad inönü stadı. çok ayıp, kınıyorum. beşiktaşın, galatasarayın yüzkarası onlar..

Kardeşim bende bu konuda sana katılıyorum ve diyorumki Fenerle uğraşılmasının sebebi Fenerbahçeyi çok büyük görmeleridir ve takımımızı yüceltir.
    6
    0
  • ya işte tartışmadan dolayı email adresinizi istiyomya bu arada bayramınız mübarek olsun
  • Geçmiş bayramın seninde mübarek olsun.
    Ama en büyük FB.
    İmzanı yanlış atmışın.
  • hım sadece şunu söyliyim anlaşılsın

6-0
  • mtk cannes manchester62 s.olomuc pendik united avarel fenere yakışır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalhirca -- 17 Kasım 2004, 23:47:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: King_Arthur

6

6-2 yazcaktin sanirim unuttun
    tavsan yapmayi
  • quote:

Orjinalden alıntı: kimbuyakisikli

Geçmiş bayramın seninde mübarek olsun.
    Ama en büyük FB.
    İmzanı yanlış atmışın.

sen her gs topigine salça olmasan olmaz mi..
    ezikligin bu kadari artik..
  • quote:

Orjinalden alıntı: kimbuyakisikli

quote:

bende fenerbahçeliyim , takımıma tutkuyla bağlıyım.. ama diğer takımlara çirkefçe saldırı yapılmasını sevmiyorum. gs değil en çok fenerbahçe ile uğraşılıyor. bunu açtığım bir çok topicte gördüm.. ve en güzel örneklerinden biride, dün 16 kasım salı günü ümit millerin maçında, yani "milli maçta"" fenerbahçeye küfür ediliyordu.. neden?? ne alakası var. çünkü stad inönü stadı. çok ayıp, kınıyorum. beşiktaşın, galatasarayın yüzkarası onlar..

Kardeşim bende bu konuda sana katılıyorum ve diyorumki Fenerle uğraşılmasının sebebi Fenerbahçeyi çok büyük görmeleridir ve takımımızı yüceltir.
    6
    0

kimbuyakisikli bunları sen mi söylüyorsun ve arkadaşın sözlerine katılan sen misin yapma allahın aşkına bu kadar yalancı olma
    başka takımların yopiclerine girip fanatizm kokan yazılar yazan sensin milleti kışkırtan sensin .birde fb millet uğraşıyormuş sayende
    fb yi seven insan kalmadı sırf senin fanatikliğin ve mesajların yüzünden millet fb den soğudu

• ya yaptığınız işe bak işte ben diyorum tartışıyosunuz diye
  • ya ben ne için topic açtım siz ne yapıyosunuz ben email istedim siz yine tartışıyorsunuz kimbuyakışıklı kavga çıkarmadan duramıyorsun değilmiyapmayınya ben email istedim tartışma değil
  • ben arkadaşla daha önce pm yoluyla konuştum ama pek işe yaramadı yine aynı şeylere devam ediyor bende ona tepkimi dile getirdim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.