Bilet fiyaltarı bu şekilde ve benim alabileceğim sadece 5-6-7. kategoriler var. 7 zaten rakip takım. Geriye 6 ve 5 kalıyor. 5. kategori resimdeki pembe yerler (Doğu ve Batı en üst katlar ve Kale Arkası Orta Katlar) 6. Kategori resimdeki koyu yeşil yerler (Kale arkası en üst ve en alt katlar)
Sizce biletimi nerde alayım? Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
Hocam stadin heryerinden sehir zevki ayri sekilde izlenior, eger bence orta katlardan bakarsan daha net görürsün bence tabi
Fiyatlar epey yüksek.Bizim yönetim stadı doldurmayı degil,cebini doldurmayı düşünmüş.Bu fiyatlarda kaç kişi gelir bilmem.Ne olursa olsun gidecegiz artık Maça.Sarı olan bölüm nasıl Gs li forumdaşlar?
quote:
Orijinalden alıntı: gsgökhan1986
Hocam stadin heryerinden sehir zevki ayri sekilde izlenior, eger bence orta katlardan bakarsan daha net görürsün bence tabi
Yani ya kale arkasının orta katını tercih edeceğim, yada maraton tribünlerinin üst katını. Burda kararsız kaldım işte. Kenardan üstten izlemek mi yoksa kale arkası ortadan izlemek mi. Üst katın zemine uzaklığı olimpiyattaki gibiyse hiç gidilmez, oyuncular nokta nokta gözüküyor çünkü.
quote:
Orijinalden alıntı: YessOllrayt
quote:
Yani ya kale arkasının orta katını tercih edeceğim, yada maraton tribünlerinin üst katını. Burda kararsız kaldım işte. Kenardan üstten izlemek mi yoksa kale arkası ortadan izlemek mi. Üst katın zemine uzaklığı olimpiyattaki gibiyse hiç gidilmez, oyuncular nokta nokta gözüküyor çünkü.
Hocam ttarenayi olimpiyatla kiyaslanamaz bir sehir zevki var fark etmiyor nerden biletini aldigin heryerden sahayi full görüyorsun, yani senin zevkine kalmis birsey birde tabi parasal boyutu da var olayin. Ama nerden alirsan al pisman olmassin aldigina. Suda var ucuz yerler daha cok tezahurat yapan tarafatrin oralar olacakdir yani eger sakin izlemek istiyorsan yukari ama maci tam atmosferiyle izlemek istiyorsan ozaman kale arkasi ortalar derim. Ama seni yaniltmak istemem bunlar benim düsüncelerim
quote:
Orijinalden alıntı: loko
Fiyatlar epey yüksek.Bizim yönetim stadı doldurmayı degil,cebini doldurmayı düşünmüş.Bu fiyatlarda kaç kişi gelir bilmem.Ne olursa olsun gidecegiz artık Maça.Sarı olan bölüm nasıl Gs li forumdaşlar?
Sari derken dogu tribün kenarlarina mi diyorsun eger oralardan bahsediyorsan oralar güzel. http://www.galatasaray.org/turktelekomarena/ttarena.php Buradan bakabilirsiniz acilari tek tek koltuk numarasina göre bakabilirsiniz, yani koltuk numarani sec kamera tam bakis acisini gösteriyor
quote:
quote:
quote:
Hocam ttarenayi olimpiyatla kiyaslanamaz bir sehir zevki var fark etmiyor nerden biletini aldigin heryerden sahayi full görüyorsun, yani senin zevkine kalmis birsey birde tabi parasal boyutu da var olayin. Ama nerden alirsan al pisman olmassin aldigina. Suda var ucuz yerler daha cok tezahurat yapan tarafatrin oralar olacakdir yani eger sakin izlemek istiyorsan yukari ama maci tam atmosferiyle izlemek istiyorsan ozaman kale arkasi ortalar derim. Ama seni yaniltmak istemem bunlar benim düsüncelerim
Madem olimpiyattaki gibi mesafe sorun değil diyorsun. Maraton üstten alacağım öyleyse biletimi.
Bilet fiyaltarı bu şekilde ve benim alabileceğim sadece 5-6-7. kategoriler var. 7 zaten rakip takım. Geriye 6 ve 5 kalıyor. 5. kategori resimdeki pembe yerler (Doğu ve Batı en üst katlar ve Kale Arkası Orta Katlar) 6. Kategori resimdeki koyu yeşil yerler (Kale arkası en üst ve en alt katlar)
Sizce biletimi nerde alayım? Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
109 ya da 209'da izle bana göre.Futbolcuları daha yakından görmek istiyorsan 109'dan al.
Oyuncuları yakından izlemekten ziyade alana hakim ve karşıda ne olup bittiğini görebileceğim bi maç izlemek istiyorum.
Hocam o katagorilendirme resimi bilbao için geçerli değil
Buradan f/p olarak en iyi 415. blok gibi duruyor. Maraton olduğundan dolayı görüş açısı mükemmel hemde en ucuz katagoride(30 tl)
İnşallah yenersiniz bilbaoyu
Tam destek trabzona.
Stada zarar verirseniz bozuşuruz ama
quote:
Orijinalden alıntı: d4ng3r
Evet kategoriler değişmiş. 415'e yoğun ilgi var şu anda. Yarın sabaha kalırsa oradan alacağım. Kalmassa 416-414 falan bakınırım. Ama hala kafamda soru işareti var. Orta kat ve kale arkası mı Yoksa Üst kat ve kenar mı?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: d4ng3r
Evet kategoriler değişmiş. 415'e yoğun ilgi var şu anda. Yarın sabaha kalırsa oradan alacağım. Kalmassa 416-414 falan bakınırım. Ama hala kafamda soru işareti var. Orta kat ve kale arkası mı Yoksa Üst kat ve kenar mı?
415 çok uzak be anca dürbünle izlersin Dediğim gibi 209 güzel bir seçim olur bence,oradan izlemeyi çok seviyorum.
Ben katagori 4 ten alacagım.Yeri iyidir degilmi?Arenaya aracımızla gelebiliyormuyuz?
quote:
Orijinalden alıntı: loko
Ben katagori 4 ten alacagım.Yeri iyidir degilmi?Arenaya aracımızla gelebiliyormuyuz?
Gelirsin de trafik sıkıntısı yaşamaya değmez.Mis gibi metro var,bence metroyu kullan.
415'ün arka sıraları boştu sadece. Kale arkasında da izlemek istemediğim için 416'dan 30 liraya aldım biletimi. Stadı evimden görebiliyorum yürüme mesafem 2 dakika, gelenlere önce bir çay ikram edebilirim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme