Bildirim
Samsunlu Üyelerin yada Samsunu bilenlerin yardımına ihtiyacım var

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Eğer halen orada ise Özel Kia servisi vardı, camcıların orada.. Nasıl tarif etsem, özel WV-Audi servisinin olduğu sıranın sonlarında... Yani sanayi sitesine girdiğin zaman aşağıya inen yol ve sağlı-sollu aralar var, onların sol tarafta, en sondan birincisi ya da ikinci arasında... Camiyi geçtikten sonra.. Orada Selami USTA var, kendisi motor-mekanikçidir ama adamın da, ustanın da hasıdır, ona sor kime gönderirse git... Ben hep öyle yaptım oradayken, hiç yanlış bir durum görmedim...
Benim diyebileceğim bu, şu anda Samsunda olmadığımdan ancak bu kadar yardımcı olabilirim.. -
quote:
Orijinalden alıntı: Reason
Eğer halen orada ise Özel Kia servisi vardı, camcıların orada.. Nasıl tarif etsem, özel WV-Audi servisinin olduğu sıranın sonlarında... Yani sanayi sitesine girdiğin zaman aşağıya inen yol ve sağlı-sollu aralar var, onların sol tarafta, en sondan birincisi ya da ikinci arasında... Camiyi geçtikten sonra.. Orada Selami USTA var, kendisi motor-mekanikçidir ama adamın da, ustanın da hasıdır, ona sor kime gönderirse git... Ben hep öyle yaptım oradayken, hiç yanlış bir durum görmedim...
Benim diyebileceğim bu, şu anda Samsunda olmadığımdan ancak bu kadar yardımcı olabilirim..
Hocam teşekkür ederm tavsiyenizi dikkate alacağım. Bana da böyle yalansız dolansız çıkarsız adam lazım
-
Sanayi'de en iyi kaporta ustası ALTIN ÇEKİÇ tir. Öbür kaportacılara göre biraz pahalı yapar ama orjinali gibi çıkar araban. -
quote:
Orijinalden alıntı: jamara
Sanayi'de en iyi kaporta ustası ALTIN ÇEKİÇ tir. Öbür kaportacılara göre biraz pahalı yapar ama orjinali gibi çıkar araban.
hocam teşekkür ederim altınçekiçi duydum ama fiyatı oldukça pahalı diye düydum bir de samsun esnafının yaklaşımını bildiğim için hiç gitmedim. Japon otonun orda Murat Can oto kaporta var oraya bıraktım geçen hafta yarın veya cuma teslim alacağım inşallah -
İnşallah güzel bir şekilde çıkar arabanız evet pahalı ama sanayide onlar kadar işçilik yapanda yoktur hayırlısı olsun.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X