Şimdi Ara

ERCİYES üni. tercih etmek isteyen arkdaşlar buyrun yardımcı olayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iyi günler arkdaşlar erciyes uni tercih etmek isteyen varsa

ya da merak ettiğiniz herhangi bi konuda

özellikle mühendislik hazırlık konularında

çok yardımcı olabilirim...

• Ben çok sayıda üni yazacağım erciyeste var içinde soralım bakalım sorularımız...

Bahar şenliklerinde garip garip olayların çıktığı doğru mu?

Eczacılık fakültesini nasıl bilirsin.

Üniversitede ki sosyal ortam nasıl?

Şu sağcı-solc muhabbeti insanı ne kadar gerebilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Generalll

Ben çok sayıda üni yazacağım erciyeste var içinde soralım bakalım sorularımız...

eczacılık çok kalabalık deil ibf fen edebiyat desen çok kalabalık ama okulun en kalabalık yeri mühendislik ama %70 erkek :)

bahar şenlikleri her geçen yıl kötü oluyor ama güzel etkinlikler yapabiliniyor garip olayların çıkmasının nedeni halka açık olması sadece un,i öğrencileri değil
    kampüse uni dışından adam girebiliyor çünki gerçekden çok büyük bi hastane var ama bu yıl okulun hertarafı kapandı önümüzdeki yıla kartla giriş yapılacak

sağcı solcu bizim okulda yokdur herkes kendi havasında kendi dünyasında gidip gelio valla o konuda süper bi yer

sosyal ortam olarakda kendin yaratıcaksın onu fotoğraf çekioyrsan ki ben çekiyorum dernekler clubler var dağcılık bayaa aktif tyekk clubü var bende bulunuyorum o clubde güneş arabası hidrojen arabası gayet süper hidrojen arabamız frnasada yarışa gitti bu arada

ya kısacası sosyal ortamı kendi arkadaş grubunla yaratacaksın çok eğlenende var çok sıkılında kayseriden nefret edende var:)

• Neden Tercih edilsin ? Nedir yani Erciyes'in olayı .
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolgaayvali

quote:

Ben çok sayıda üni yazacağım erciyeste var içinde soralım bakalım sorularımız...

eczacılık çok kalabalık deil ibf fen edebiyat desen çok kalabalık ama okulun en kalabalık yeri mühendislik ama %70 erkek :)

bahar şenlikleri her geçen yıl kötü oluyor ama güzel etkinlikler yapabiliniyor garip olayların çıkmasının nedeni halka açık olması sadece un,i öğrencileri değil
    kampüse uni dışından adam girebiliyor çünki gerçekden çok büyük bi hastane var ama bu yıl okulun hertarafı kapandı önümüzdeki yıla kartla giriş yapılacak

sağcı solcu bizim okulda yokdur herkes kendi havasında kendi dünyasında gidip gelio valla o konuda süper bi yer

sosyal ortam olarakda kendin yaratıcaksın onu fotoğraf çekioyrsan ki ben çekiyorum dernekler clubler var dağcılık bayaa aktif tyekk clubü var bende bulunuyorum o clubde güneş arabası hidrojen arabası gayet süper hidrojen arabamız frnasada yarışa gitti bu arada

ya kısacası sosyal ortamı kendi arkadaş grubunla yaratacaksın çok eğlenende var çok sıkılında kayseriden nefret edende var:)

Deniz olmayan şehirlerden hoşlanmıyorum da o yüzden sordum sosyal ortamı.Ortamı yaratmak mesele değil zaten.Yeterki yapacak birşeyler olsun.

Fotoğraf olayına 2 yıldır girmeyi planlıyorum ama fırsat olmadı:)

Hastane kampüsün tam ortasındaymış sanırım.Bu arada bu kartlı geçiş işinin yakında uygulanacak olmasına sevindim.Elini kolunu sallayarak giriyormuş herkes.

• quote:

Orjinalden alıntı: AnotheRDie

Neden Tercih edilsin ? Nedir yani Erciyes'in olayı .

erciyesin özelliğini açıklayım sana sorun gayet anlaşılmaz

erciyes dünyada tek bulunan bi özelliği var bildğime göre

erciyes toz kar bulunmaktadır kayakçıların çoğu bunun çok güzel olduğunu söylüyor kar'ın yapışmadığını söylüyorlar
    ben başka bi yerde kaymadığım için bilmiyorum
    pist dierlerine göre kısaymış ama tavsiye ederim kayseride bulunan süper sosyal imkanlardan biri
    bu arada yaz ortasında 250 ytlye herşeyiyle beraber bi takım alabilirsiniz

bu arada sorunu açıklarsan sevinirim

amaç bilgi vermek
  • belki elektrik elektronik yazabilirim ama yüksek ihtimal değil
    daha önce kayseride 1 sene kaldım

ekleme:
    erciyes en iyi pistlerden biridir evet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biruni 3-4 -- 21 Temmuz 2008; 19:16:09 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Deniz olmayan şehirlerden hoşlanmıyorum da o yüzden sordum sosyal ortamı.Ortamı yaratmak mesele değil zaten.Yeterki yapacak birşeyler olsun.

Hastane kampüsün tam ortasındaymış sanırım.Bu arada bu kartlı geçiş işinin yakında uygulanacak olmasına sevindim.Elini kolunu sallayarak giriyormuş herkes.

evet o olay yakında gerçekleşecek

sosyal ortam bulmak kolay aslında yanbi ben sıkıntı çekmedim bu konuda
    günlre dolu geçiyor

tabi deniz olan yer ayrı
    burada da havuzlar var
    gezilecek yer çok ayrıca sultan sazlığı
    zamantıda rafting
    kültepe
    sarımsaklı yamula barajı talas fln sayamıyorum ama dolu yer

• Yani demek istediğim Erciyes'in diğer üniversiteler arasında ki durumu , mezun olunca iş bulma imkanı , daha çok üniversite de ki eğitim kalitesi .

Yani mesela bildiğim kadarıyla yanlış hatırlamıyorsam Uçak elektrik - elektroniği yüksek bir puanla alınıyor ve iş garantisi olan bir bölüm .
  • quote:

quote:

evet o olay yakında gerçekleşecek

sosyal ortam bulmak kolay aslında yanbi ben sıkıntı çekmedim bu konuda
    günlre dolu geçiyor

tabi deniz olan yer ayrı
    burada da havuzlar var
    gezilecek yer çok ayrıca sultan sazlığı
    zamantıda rafting
    kültepe
    sarımsaklı yamula barajı talas fln sayamıyorum ama dolu yer

Neyse hocam bakalım...Büyük ihtimal olursa eskişehir eczacılık olacak ama yinede sorayım dedim.

• Mühendislik bölümleri kalitelidir..Şehir mimari ve sosyal altyapı olarak kayserililere fazladır..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Biruni 3-4

belki elektrik elektronik yazabilirim ama yüksek ihtimal değil

ekleme:

burdan mezun olup çok güel maaş alan tanıdıklarım var

kayserinin sanayisi çok gelişmiştir

hes kablo ,istikbal ,taksan ,orta anadolu birlik mensucat,.... bu konuda süper

not;kayseride yok yok
  • quote:

quote:

belki elektrik elektronik yazabilirim ama yüksek ihtimal değil

ekleme:

burdan mezun olup çok güel maaş alan tanıdıklarım var

kayserinin sanayisi çok gelişmiştir

hes kablo ,istikbal ,taksan ,orta anadolu birlik mensucat,.... bu konuda süper

not;kayseride yok yok

yok kayseride kalmayı pek istemezdim, istanbul ağzıyla çok güzel konuşurken 1 yıl kayseride kalmamla Türkçem bozuldu. öyle ki bir aralar ankaralılar bile bunun farkındaydı. zor toparladım kendimi

ama kayseri insanı çok iyidir. mal,çap gibi kelimeleri çok kullanırlar

bilmiyorum şuanda inşaat istiyorum ama belki orası da olabilir.

• quote:

Orjinalden alıntı: AnotheRDie

Yani demek istediğim Erciyes'in diğer üniversiteler arasında ki durumu , mezun olunca iş bulma imkanı , daha çok üniversite de ki eğitim kalitesi .

Yani mesela bildiğim kadarıyla yanlış hatırlamıyorsam Uçak elektrik - elektroniği yüksek bir puanla alınıyor ve iş garantisi olan bir bölüm .

27 yıllık bi uni
    ingilizce eğitimler çok güzel ilk hazırlık yılı yani
    ben ingilizceyi ordan öğrendim
    yurtdışından gelmiş bi kaç hocada var orda ayrıca

onun dışında unideki hocalar gerçekden çok bilgililer dallarında başarılı insanlar
    ama bazen gıcık kıl hocalar oluyor tabi onlarında gözüne çarpmadan iyice çalıştıkdan sonra sorun yok tabi ki

çoğu hocamız yurtdışında master fln yapmışlar cvleri gerçekdn çılgınca olanlar çok

bi çok prof ve doç var ayrıca

bu arada uunide yaz okulu var bütler yok ama önümüzdeki seneye yaz okulu bitecek ütler olacak diolar bundada bilgilendireyim

• quote:

yok kayseride kalmayı pek istemezdim, istanbul ağzıyla çok güzel konuşurken 1 yıl kayseride kalmamla Türkçem bozuldu. öyle ki bir aralar ankaralılar bile bunun farkındaydı. zor toparladım kendimi

ama kayseri insanı çok iyidir. mal,çap gibi kelimeleri çok kullanırlar

bilmiyorum şuanda inşaat istiyorum ama belki orası da olabilir.

kayeri o kadar değil yani unideysen o kadar sorun olmaz türkçende
    ben bi 6 senedir kayseride olmama rağmen hala istanbul türkçesiyle konuşurum mesela o bulunduğun ortamdan kaynaklanıyor:)

kayseride ne sorarsanız var bu arada :D inanamayabilirsiniz ama var

• quote:

Neyse hocam bakalım...Büyük ihtimal olursa eskişehir eczacılık olacak ama yinede sorayım dedim.

hayırlısı;)
  • biliyorum, bir aralar sinama sadece kaseriada vardı filmler aylar sonra geliyordu
  • quote:

biliyorum, bir aralar sinama sadece kaseriada vardı filmler aylar sonra geliyordu

3 tane sinama var

vizyondaki filmler anında burda artık

3 boyutlu sinema bilen açıldı

kayseri park-mars sinemaları-en güzeli
    kasseria
    onay

bu üç sinama kayseriye yetiyor
  • Hocam İletişim Fakültesi hakkında ne düşünüyorsun ? Gidilir mi ?
  • ortam güzel mi yani öğrenciler memnun mu ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.