Şimdi Ara

Sakarya Üniversitesi okuyanlar mezun olmuşlar bir bakabilir misiniz? (Hazırlık için)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben Sakarya Üni. Endüstri Müh. İ.Ö kazandım. E kayıt işlemimi yaptım, yurt kaydımı yaptım.
    Yarın gidip bir bakmayı düşünüyorum. Ve gereken evrakları teslim edeceğim bu arada.
    İsteğe bağlı hazırlık diye bir durum vardı evet i seçmiştim. Ama yedek asil durumu varmış (ben asil olarak gözüküyorum). Ve ben onay verdiğimde hazırlık sınıfına katılacakmışım. Yani hala seçme şansım var. Bu konuda çok kararsızım.
    Şimdi mühendislikte İngilizce kesinlikle gerekiyor bunu biliyorum. Ama SAÜ deki İngilizce hazırlık bana birşey katacak mı? Eğitimi nasıl? 1 seneye değer mi? Hem ikinci öğretim ücreti hem de hazırlık ücreti vereceğim sonuçta.
    Okuyanlar veya okumuş olanlar beni bir aydınlatırsa çok sevirim. Kararsızlıktan kendimi yiyeceğim.

• Up yardımcı olmanız benim için çok önemli
  • Hocam oda arkadaşım hazırlık okumuştu. Açıkcası keşke bir yılımı hazırlıkla geçirmeseydim derdi. Yine de sistemden hocalardan memnundu. Ancak akıllılık edip hazırlıktayken alanıyla ilgili baya birşeyler öğrenmeye çalışmış.

Başka bir arkadaşım ise hazırlık sınıfı okuduğu için memnundu. İngilizcesinin kötü olduğunu ancak hazırlıkta çalışıp faydasını görerek İngilizcesinin geliştiğini söyler.

Yani tamamen sizin durumuzla ve yapınızla alakalı bu karar.

İngilizcesi iyi olan birine git bir sene hazırlıkta yat demek saçmalıktır.

Şöyle güzel bir durum var. Diyelim ki hazırlığı iyi bir puan ile geçtiniz. Erasmus benzeri durumlarda hazırlık puanınız geçerli olur. Yani tekrardan Erasmus dil sınavına girmenize gerek kalmaz.

Şöyle de kötü bir durum var. Dersler istediğiniz verimi vermezse bu kez de bir yılım gitti diye üzülebilirsiniz.

Ancak sınavlarda başarısız olsanız dahi bölüme geçebiliyorsunuz yıl sonunda

Yatarak birşey öğrenemez ve kendinizi geliştiremezsiniz.

Eğer ben ingilizcemin sağlam olması için elimden geleni yaparım derseniz illa ki emeğinizin karşılığını alırsınız.

Hülasa sizi en iyi siz tanırsınız. Dolayısıyla yine en iyi kararı siz verebilirsiniz.

Son olarak sanırım hazırlıkta yabancı hocalarda derse giriyor diye duydum. Ancak siz yinede arayıp okuldan kesin bilgi alın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.