Şimdi Ara

Fanboyluklara (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • gmd telefonda sorun görmeyen kişi sadece konuşma yapıyordur, yada çok dikkatsiz bir kullanıcıdır.. kamerada pembeleşme sorunu (ki herkeste var) ayrıca resim kalitesi oldukça düşük.. videolarda kırpma sorunu, radyo dinlerken sürekli sesin gidip-gelme sorunu, bu yüzden bu telefonla resim çekmiyor, radyo dinlemiyorum, daha birçok sorun varda yazılımsal olduğunu düşündüğüm için şimdilik önemsemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: casual

gmd telefonda sorun görmeyen kişi sadece konuşma yapıyordur, yada çok dikkatsiz bir kullanıcıdır.. kamerada pembeleşme sorunu (ki herkeste var) ayrıca resim kalitesi oldukça düşük.. videolarda kırpma sorunu, radyo dinlerken sürekli sesin gidip-gelme sorunu, bu yüzden bu telefonla resim çekmiyor, radyo dinlemiyorum, daha birçok sorun varda yazılımsal olduğunu düşündüğüm için şimdilik önemsemiyorum.

Senin dediğin sorunların hiçbirini yaşamıyorum kamera çok net ve güzel çekiyor radyoda ses sorunu yok video kalitesi çok güzel sorun hiç yaşamadım herşeyiyle çok iyi navigasyonunu bile kullanıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ikizlerclub kullanıcısına yanıt
    yeni seride kamerayı değiştirmişler ozaman.. başka söyleyecek birşey bulamıyorum.. kameradaki pembelik loş yani eviçi gibi ortamlarda oluyor.. kameranın merkezinde büyükce bir pembelik oluyor beyaz kağıtta filan deneyebilirsin..

seste kesilme sorunu gündüz yolda müzik (radyo) dinlerken oluyor. bu birçok kişide oldu kimisi kulaklığa sorunu yükledi vs.. fakat bir çok kişide oldu. pembelik sorunu hemen herkeste vardı.

videolarda takılma sorunuda hemen herkeste vardı yasılımsalmı yoksa donanımsalmı tam anlaşılamadı fakat ben o zamandan beri video izlemiyorum.

fotoğraf çekimi gmd nin bariz bir şekilde kötü, özellikle loş ortamlarda.. pembelik sorunu zaten ayrı bir sorun.. söylediğim gibi yeni serilerde kamera değiştirmiş olabilirler.

buda firmanın ne derece ciddiyetsiz olduğunu gösterir, eski seri alanlar ne olacak peki? bizde aynı parayı ödedik belki daha fazlasını..

• 7ayi geçkin kullaniyorum bi sıkınti yasatmadi.. İnce hafif ve son derece akici bi telefon, bence diğer markalara gidip 2.500lira gibi meblağlar bayilmaya gerek yok her isimi görüyor memnunum

• vuslat06 kullanıcısına yanıt
  • http://www.buyincoins.com/item/44565.html 134usd toptap 80usd alırmıydınız? arkadaşlar bu gmd 80-100usd lik telefon, yurtdışında gionne firmasının 200usd üstü fiyatlara bakmayın bu pazarlama taktigidir.. gionee yurtdışına açılmış bir firma 200usd üstü fiyatları şeklen tutuyor ( ki diğer ülkelerde satılabilsin diye)

çin malı diğer telefonlarla aynı kaliteye sahiptir. hiç bir farklılık yoktur.. hı galaxys4 kaç paralık derseniz o da fazla fazla 400usd lik telefon.. bu işler böyle 80 dolarlık telefonda sorun olmaması imkansız zaten. önemli olan biz neden bu telefona 600tl veriyoruz. oturup bunu düşünmek lazım.

• casual kullanıcısına yanıt
    Bendede yolda yürürken müzik çalar kafasına göre şarkı değiştiriyordu kimi zaman durduruyordu şimdi philips kulaklık aldım sorun kalktı belki radyoda da olur

• quote:

Orijinalden alıntı: tlhares

Bendede yolda yürürken müzik çalar kafasına göre şarkı değiştiriyordu kimi zaman durduruyordu şimdi philips kulaklık aldım sorun kalktı belki radyoda da olur

gece olmuyor sadece gündüz çok ilginç bir durum, siz radyoda gündüz(özellikle güneşli havada) yürürken denermisiniz..

kulaklıkla olsa gece yürürkende olması gerekir diye düşünüyorum.
  • casual kullanıcısına yanıt
    Denerim de GM nin sorunları bile bi değişik

• 7 ay oldu sıkıntı çıkartmadı hiç inşallah çıkartmazda kitkat ta geliyor zaten daha ne olsun 500 liraya aldığımız tel. G2'ye kitkat geldi muhabbeti çekiyorlar ya :-D neyse çeksinler G2 muhabbeti olması güzel burada :-D

• quote:

Orijinalden alıntı: casual

yeni seride kamerayı değiştirmişler ozaman.. başka söyleyecek birşey bulamıyorum.. kameradaki pembelik loş yani eviçi gibi ortamlarda oluyor.. kameranın merkezinde büyükce bir pembelik oluyor beyaz kağıtta filan deneyebilirsin..

seste kesilme sorunu gündüz yolda müzik (radyo) dinlerken oluyor. bu birçok kişide oldu kimisi kulaklığa sorunu yükledi vs.. fakat bir çok kişide oldu. pembelik sorunu hemen herkeste vardı.

videolarda takılma sorunuda hemen herkeste vardı yasılımsalmı yoksa donanımsalmı tam anlaşılamadı fakat ben o zamandan beri video izlemiyorum.

fotoğraf çekimi gmd nin bariz bir şekilde kötü, özellikle loş ortamlarda.. pembelik sorunu zaten ayrı bir sorun.. söylediğim gibi yeni serilerde kamera değiştirmiş olabilirler.

buda firmanın ne derece ciddiyetsiz olduğunu gösterir, eski seri alanlar ne olacak peki? bizde aynı parayı ödedik belki daha fazlasını..

harfi harfine katılıyorum kamera çokmu çok dandik odaklama yaptıktan sonra odaklama dışında renkler soluk oluyor mesela ki bu tam bir facia eğer 4.4 te değişmesse hukuki yollara başvuracağım ayıplı mal onu bekliyorum tabi müzik dinlerken ki telefonun duraklat başlat saçmalaması da yanında hediyesi sanırım

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.