Bildirim
fanları hangi vollta çalıştırmak lazım(5-7-12 volt)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Senin aldığın fanların kalitesine bağlı.Mesela 5 ytl lik bir fanı 5 voltta çalıştırman ses yapmama açısından iyi.25 ytl lik bir fan alırsan 12 voltta çalışsa bile ses yapmaz.Şekildeki resimden deneyebilirsin.
-
quote:
Orjinalden alıntı: uynus
Senin aldığın fanların kalitesine bağlı.Mesela 5 ytl lik bir fanı 5 voltta çalıştırman ses yapmama açısından iyi.25 ytl lik bir fan alırsan 12 voltta çalışsa bile ses yapmaz.Şekildeki resimden deneyebilirsin.
hmm woltu düşürürsemde genede işe yarar değil mi
COOLERMASTER RC-690 kasa alıcam içinide COOLERMASTER fanlardan takıcam kalitelisinden o zmn 12volttada çalıştırsam ses yapmaz demek ki
-
kasa fanları genellikle 12 voltta ses yapar 12 voltta ortalama 1800 rpm de döner ama hava akımını iyi yapar .En iyisi 7 volt yap sen karar bişey olsun ben 5 volt yaptım tama sessiz çalışıo ama ne bilim içime sinmedi sirkülasyon olması için 7 volta ayarladım -
quote:
Orjinalden alıntı: rammstein guten tag
kasa fanları genellikle 12 voltta ses yapar 12 voltta ortalama 1800 rpm de döner ama hava akımını iyi yapar .En iyisi 7 volt yap sen karar bişey olsun ben 5 volt yaptım tama sessiz çalışıo ama ne bilim içime sinmedi sirkülasyon olması için 7 volta ayarladım
ok.
yorumlarınız için tşk.
7 volttada sessiz değil mi -
Arkadaşın dediği gibi volt yükseldikçe fan devri,ses ve üfleme performansı artıyor azaldığındada tam tersi bu kanuda becerikliysen hepsini tek tek dene ondan sonra kararını ver -
quote:
Orjinalden alıntı: wolfturk
Arkadaşın dediği gibi volt yükseldikçe fan devri,ses ve üfleme performansı artıyor azaldığındada tam tersi bu kanuda becerikliysen hepsini tek tek dene ondan sonra kararını ver
şimdikiler ztn 12v. 7v.da bi deniyicem ses gene devam ederse 5v. a indiririm
ztn 7 tane fan olucak hepsi az azda üflese genede ii olur fazla olduğu için 5v. yaparım heralde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xduhanx -- 7 Haziran 2008; 18:06:23 > -
yaw bi türlü nası yapıcağımı çözemedim
nerden kesip birleştiricem bi söleseniz süper olacak
hangi kablonun hangisine bağlanacağını biliyorm ama nerden kesiyim nası bağlıyım onu bilmiyorm
2side farklı fan bunları nası yapıcam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xduhanx -- 8 Haziran 2008; 13:34:54 >
-
arkadaşlar bunu nası yapıcam kimse cwp wermiyo -
bu akşam deniyecem 7 v ta aynısını yaparsam kırmızı ile siyahı birleştirdiğimden dolayı kısa devre olmaz değilmi -
ben 12vluk fana 18 vluk pil bağlasam fan yanarmı bir sorun olurmu? -
2008 konusunu hortlatmışsınız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
konu tarihine baktınızmı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X