Şimdi Ara

Fanlı Isıtıcılar... (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
312
Cevap
6
Favori
271.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Am@deus

quote:

Orijinalden alıntı: 9köy

arkadaşım geç kalmadıysam yazmak için, ben arızalı cihaz için girmiştim gördüm yazınızı. fan var bu cihazda bizde 2 adet var çok güzel ısıtıyor. biri bozulu yanlız arasıra çalışıp duruyor ama ısıtmasının mükemmel olduğunu söyleyebilirim
    quote:

Orijinalden alıntı: DHinferno

Bu cihazı kullanan arkadaşlar lütfen yardım.Herkezin bahsettiği alınması gereken cihaz resim deki midir?Bu ısıtıcıda FAN varmıdır?Aslında kule tipi düşünüyorum ama forumda çoğu arkadaş küçük olanı daha performanslı diyor ben 20 metrekare odada doğalgazla ısınamıyorum bu ısıtıcıyla içeriyi ısıtmayı düşünüyorum.

Fanlı Isıtıcılar...

Fanlı Isıtıcılar...

Koçtaş dan benzerini bugün aldım.

http://www.koctas.com.tr/U/Blyss-Seramik-Fanli-Isitici-PTC01/-/61914?R=124

Gayet iyi çıktı , tek sorun OSC modunda dönüşlerinde sinir bozucu ses çıkarıyor. Acaba bendekimi böyle yoksa geneldemi bu sorun var ?

aynı urunden bende aldım ılk gun calıstırdıgımda bır sorun yoktu salınım esnasındada ıkıncı gun donerken salınım esanasında OSC modu yanı sınır bozucu ses bendende geldı hakketen sınır bozuyo fanı dusundugum kadar seslı degılmıs ısıtmasıda normall sadece OSC modu nda sıkıntı var sanırım nası gecer acaba bılgısı olan varsa cok ıyı olur

• quote:

Orijinalden alıntı: MeMETH_

beyler eskişehirdeyim ve malüm havalar baya soğudu, bu ürünü almak istiyorum, kullanan varmı sizce nasıldır?
    geçen sene febbre getirmişlerdi ve oldukça iyiydi ancak ondan alamadım.

tek odayı ısıtacağım, odam aşağı yukarı 12-15m2 falan
     Fanlı Isıtıcılar...

Blyss KPT-2000 5132L Kule Tipi Fan
    • 2000 W
    • Uzaktan kumandalı
    • 70 derece salınım
    • Aşırı ısınma ve devrilme güvenlik sistemi
    • Oda ısısı göstergesi
    • 8 saat zamanlayıcı
    • 2 kademeli sıcaklık ayarı
    • 2 Yıl Garantili
    89,90TL

bundan kullanan varmı...

• quote:

Orijinalden alıntı: hmurat18

quote:

Orijinalden alıntı: Am@deus

quote:

Orijinalden alıntı: 9köy

arkadaşım geç kalmadıysam yazmak için, ben arızalı cihaz için girmiştim gördüm yazınızı. fan var bu cihazda bizde 2 adet var çok güzel ısıtıyor. biri bozulu yanlız arasıra çalışıp duruyor ama ısıtmasının mükemmel olduğunu söyleyebilirim
    quote:

Orijinalden alıntı: DHinferno

Bu cihazı kullanan arkadaşlar lütfen yardım.Herkezin bahsettiği alınması gereken cihaz resim deki midir?Bu ısıtıcıda FAN varmıdır?Aslında kule tipi düşünüyorum ama forumda çoğu arkadaş küçük olanı daha performanslı diyor ben 20 metrekare odada doğalgazla ısınamıyorum bu ısıtıcıyla içeriyi ısıtmayı düşünüyorum.

Fanlı Isıtıcılar...

Fanlı Isıtıcılar...

Koçtaş dan benzerini bugün aldım.

http://www.koctas.com.tr/U/Blyss-Seramik-Fanli-Isitici-PTC01/-/61914?R=124

Gayet iyi çıktı , tek sorun OSC modunda dönüşlerinde sinir bozucu ses çıkarıyor. Acaba bendekimi böyle yoksa geneldemi bu sorun var ?

aynı urunden bende aldım ılk gun calıstırdıgımda bır sorun yoktu salınım esnasındada ıkıncı gun donerken salınım esanasında OSC modu yanı sınır bozucu ses bendende geldı hakketen sınır bozuyo fanı dusundugum kadar seslı degılmıs ısıtmasıda normall sadece OSC modu nda sıkıntı var sanırım nası gecer acaba bılgısı olan varsa cok ıyı olur

Cihaz sert plastikden yapıldığı için ısındıkça haliyle ses oluyor , geçici bir durum olduğunu sanmıyorum hocam. katlanıcaz...

• Bugün koçtaş'dan Delonghi HVY1030 aldım. sanki diğer ısıtıcıma göre daha sesli gibi , bakalım yakında hepsini çözeceğiz galiba
  • Merhaba dostlar,

yaklaşık 2 gün önce evime blyss marka seramikli fanlı ısıtıcı aldım,ancak odamı sadece ılıttı diğer odalar haliyle soğuk,bende delonghi 12 dilim yağlı radyatör siparişi verdim bir de onu deneyeceğim yorumumu yazarım buraya.
    Şunu söyleyeyım bu fanlı ısıtıcı yalıtımı iyi olan odaları ısıtabilir ,ancak yalıtımsız yerlerde bu aletle kışı geçiremezsiniz.Alacak arkadaşlar için kullandığın yeri yazayım.
    Rizenin sahilinde bir ilçesi ve en üst katta bir ev,sağ sol her yanı boş alt kat dolu ancak ufo kullanıyor, oda 4x4 büyüklüğünde bir oda odanın sadece 1 duvarında cam var ve cam duvarın 2/3 ünden fazla yer kaplıyor desem yeridir,aleminyum doğramadır tek camdır(açıkçası çok çok dandik ) yerler halıfleks kaplı odadaki eşyalar toplamda 3-4 m3 hacim kaplar varın hesabını siz yapın.

Not : Bu alet penceresiz odalar(yalıtımlı da olabilir max.20 m2 yalıtımlı bir oda),banyolar ,mutfaklar,küçük dükkanlar için ideal.Hemen ısınmak isteyenler de şöyle düşünebilir aleti çalıştırıp 30-40 cm ilerinize yere koyarsanız bir fön gibi ayaktan başlar ısıtmaya kafaya kadar çıkar(ciddiyim).masa altı kullanım için idealdir.

Ses için de şunu söyleyebilirim hemen yan odada birisi saçına fön çekiyormuş gibi belirli ancak şiddetsiz bir sesi var.

Bilgilerinize.

• quote:

Orijinalden alıntı: murderuo

Merhaba dostlar,

yaklaşık 2 gün önce evime blyss marka seramikli fanlı ısıtıcı aldım,ancak odamı sadece ılıttı diğer odalar haliyle soğuk,bende delonghi 12 dilim yağlı radyatör siparişi verdim bir de onu deneyeceğim yorumumu yazarım buraya.
    Şunu söyleyeyım bu fanlı ısıtıcı yalıtımı iyi olan odaları ısıtabilir ,ancak yalıtımsız yerlerde bu aletle kışı geçiremezsiniz.Alacak arkadaşlar için kullandığın yeri yazayım.
    Rizenin sahilinde bir ilçesi ve en üst katta bir ev,sağ sol her yanı boş alt kat dolu ancak ufo kullanıyor, oda 4x4 büyüklüğünde bir oda odanın sadece 1 duvarında cam var ve cam duvarın 2/3 ünden fazla yer kaplıyor desem yeridir,aleminyum doğramadır tek camdır(açıkçası çok çok dandik ) yerler halıfleks kaplı odadaki eşyalar toplamda 3-4 m3 hacim kaplar varın hesabını siz yapın.

Not : Bu alet penceresiz odalar(yalıtımlı da olabilir max.20 m2 yalıtımlı bir oda),banyolar ,mutfaklar,küçük dükkanlar için ideal.Hemen ısınmak isteyenler de şöyle düşünebilir aleti çalıştırıp 30-40 cm ilerinize yere koyarsanız bir fön gibi ayaktan başlar ısıtmaya kafaya kadar çıkar(ciddiyim).masa altı kullanım için idealdir.

Ses için de şunu söyleyebilirim hemen yan odada birisi saçına fön çekiyormuş gibi belirli ancak şiddetsiz bir sesi var.

Bilgilerinize.

bu fanlı ısıtıcıları banyoda kullansak bir sorun olur mu?malum banyoda buhar nem fazla oluyor.

• Yere koyarsın ve sudan uzak tutarsan bir sorun olacağını sanmıyorum,tabi banyo yaparken açık bırakma .Amaç ortamı duş almadan önce ısıtmak,bunun için ideal bir ürün.
  • Arkadaşlar bende yağlı radyatör var ve çok memnunum,

markası Zass 11 dilimli, 30-35 metrekareyi çok iyi ısıtıyor, yanlız zass marka ürünler türkiyede artık satılmıyormuş sanırım ama bulursanız kaçırmayın,

misafir varken ev soğuduğunda açtığım vakit gelen misafirde hızla ısıtması karşısında şaşırıyor.
  • aynen..
  • hocalarım odam 12 metre kare su ıstıcı nasıldır ses konusunda ve ısıtma konusunda
    http://www.koctas.com.tr/U/Blyss-NSB-200C-Fanli-Isitici/-/61878?R=124
  • kış geliyo
    ısıtıcı lazım
  • Arkadaşlar 2011 yılının ürünleri ve kışı geride kaldı. Şu anda kışa girdik. Forumdaki ısıtıcı konusunu tamamını inceledim. Bahsedilen ısıtıcıların büyük bir bölümü artık yok. Yine ısıtıcı arayışına gireceğiz. Tavsiyeler iyi oluyor. Tabi açıklayıcı olursa. Bende delonghi hco 620 f konvektörlü ısıtıcı aldım. Henüz gelmedi. Geldiğinde düşüncelerimi paylaşırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: albano

Arkadaşlar 2011 yılının ürünleri ve kışı geride kaldı. Şu anda kışa girdik. Forumdaki ısıtıcı konusunu tamamını inceledim. Bahsedilen ısıtıcıların büyük bir bölümü artık yok. Yine ısıtıcı arayışına gireceğiz. Tavsiyeler iyi oluyor. Tabi açıklayıcı olursa. Bende delonghi hco 620 f konvektörlü ısıtıcı aldım. Henüz gelmedi. Geldiğinde düşüncelerimi paylaşırım.

Ben migrostan Firex marka fanlı ısıtıcı aldım 1000 ve 2000 W iki farklı ısı ayarı var termostat ayarı var odam 20 22 metrekare arası gayet güzel ısınıyorum hatta kapattığımda bile hızlı soğuma olmuyor :)
    29tl ye satış fiyatı var ama 50tl lik alışveriş yapınca migros card ile 7 tl ye geliyor ücreti :)
    fanlı ısıtıcılar arasında fazla bir fark olmaz ufo da olsa simbo da olsa kumtelde olsa sonuçta ısınan hava ortam koşullarına göre soğur ( izolasyon,duvar kalınlığı,çok sık kapı açıp kapatma vsvs..)

• selam dostlar.

bütün konuyu okudum. ısıtıcı uzmanı oldum resmen.

yer tipi fanlı ısıtıcı alacağım. kumtel falan var ya yuvarlak 40 liralık ısıtıcılar.

kaç wattlık alcağımı bilemiyorum fakat bir sorum olacak kimse bunu konuşmamış konuda.

ortalama bir yer tipi ısıtıcıyı (watt bilemiyorum) 24 saat çalıştırsam elektrk faturasına yansıması nasıl olur? satıcı adam aylık 25 lira falan ilave olur dedi. bilemedim ben onu...

birim ve birim fiyatları iyi bilen biri yazabilir mi? aylık faturaya yansıması ne olur ??? ya da wattlara göre nasıl hesaplarım.... çok müteşekkir olurum...

sağolun..
  • genelde 2000 watt çeker 12 saat açık dursa 35 kuruşdan günde 8,4 tl yapar. Yorum sizin.
  • Arkadaşlar merhaba, fanlı ısıtıcılardan almayı düşünüyorum, konuyu baştan okudum Febrre önerilmş ama artık piyasada yok malum. Güncel ürünlerden hangisini almamızı tavsiye edersiniz? Öne çıkan markalar Delongi, Kumtel, Sinbo, Premier bunlardan veya başka bir markadan kullanan var mı? Yorum yazarsanız memnun olurum.

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Müverrih

Arkadaşlar merhaba, fanlı ısıtıcılardan almayı düşünüyorum, konuyu baştan okudum Febrre önerilmş ama artık piyasada yok malum. Güncel ürünlerden hangisini almamızı tavsiye edersiniz? Öne çıkan markalar Delongi, Kumtel, Sinbo, Premier bunlardan veya başka bir markadan kullanan var mı? Yorum yazarsanız memnun olurum.

Teşekkürler

Buradaki ilk sıradaki cihazlara bakın deneyin.
    http://www.koctas.com.tr/elektrikli-isiticilar-reyonu-urunleri_130/#2_5|

• 20-25 m2 odam var.

Koçtaş'tan 9dilim radyatör aldım ısıtmadı. Buharlı ısıtıcı denemek istiyorum.

BLYSS KPT-2000 5132L KULE TİPİ FANLI SERAMİK ISITICI
    http://www.koctas.com.tr/elektrikli-isiticilar/blyss-kpt2000-5132l-kule-tipi-fanli-seramik-isitici/5848-10550/

Bu modeli buldum. Nedir kullanan var mı ?

İzmir'de ikamet ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyinTutulması -- 13 Aralık 2012; 0:44:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karaoğlan

20-25 m2 odam var.

Koçtaş'tan 9dilim radyatör aldım ısıtmadı. Buharlı ısıtıcı denemek istiyorum.

BLYSS KPT-2000 5132L KULE TİPİ FANLI SERAMİK ISITICI
    http://www.koctas.com.tr/elektrikli-isiticilar/blyss-kpt2000-5132l-kule-tipi-fanli-seramik-isitici/5848-10550/

Bu modeli buldum. Nedir kullanan var mı ?

İzmir'de ikamet ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: mrcds3259

Duvar tipi olanlar iyi ısıtmıyorlar.Sanıyorum yukarıda oldukları için.

Ancak yer tipi olanlar çok farklı.

quote:

Orjinalden alıntı: albati

Ben de bu haftasonu Koçtaş'tan duvar tipi seramik ısıtıcı aldım.
    http://www.koctas.com.tr/index.aspx?ido=urun&id=1339¤tpage=2&sortkey=0
    Daha önce İhlas'ın klasik quartz sobasıyla ısınıyorduk.
    Aslında ısınmayla ilgili bir sorun yoktu ama oda çok dar olduğu için duvar tipi aldım.
    Ne yalan söyleyim çok da memnun olmadım.
    Bi kere, çok sesli çalışıyor, bir süre sonra alışıyosun ama yine de gürültüyü sevmem.
    İkincisi önce yukarıyı ısıtıyor,aşağıları çok geç ısıtıyor.
    Bir de bunda sürekli 2000 watt'ta çalışıyor, anca ısınıyoruz.
    İhlas'ta başta yarım saat 1600 watt'ta çalıştırıp sonra sürekli 800 Watt'a geçiyorduk yetiyordu.
    Alet fotodakinden daha küçük, eni 45 cm.
    Küçük olmasının avantajı, söküp diğer odalara rahatlıkla götürebiliyorsun.
    Kumandası odanın heryerinden alıyor.
    Diğer 49'luk model daha karizma duruyor ve üzerinde ısı göstergesi var fakat seramik değil.
    Ben seramik diye bunu aldım fakat tavsiye etmem arkadaşlar.

simfer ısıtıcı reklamlarını tv den izledim çok modern bir görünüm kazandırmışlar 25 m2 bir alan için düşünüyorum ama görünümü kadar vereceği ısıda önemli sizlerden bu ürünü kullanan arkadaşlar varsa memnuniyetlerini veya olumsuz görüşlerini paylaşabilirlermi

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.