Şimdi Ara

Fanlı Isıtıcılar... (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
312
Cevap
6
Favori
271.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün http://www.koctas.com.tr/elektrikli-isiticilar/blyss-kpt2000-5132l-kule-tipi-fanli-seramik-isitici/5848-10550/ aldım. 1 saat kadar çalıştırınca odanın soğuğunu kırdı. Dört dörtlük bir ısınma beklemeyin. Ama yakınınıza koyacaksanız çok iyi ısıtır sizi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: albati

Ben de bu haftasonu Koçtaş'tan duvar tipi seramik ısıtıcı aldım.
    http://www.koctas.com.tr/index.aspx?ido=urun&id=1339¤tpage=2&sortkey=0
    Daha önce İhlas'ın klasik quartz sobasıyla ısınıyorduk.
    Aslında ısınmayla ilgili bir sorun yoktu ama oda çok dar olduğu için duvar tipi aldım.
    Ne yalan söyleyim çok da memnun olmadım.
    Bi kere, çok sesli çalışıyor, bir süre sonra alışıyosun ama yine de gürültüyü sevmem.
    İkincisi önce yukarıyı ısıtıyor,aşağıları çok geç ısıtıyor.
    Bir de bunda sürekli 2000 watt'ta çalışıyor, anca ısınıyoruz.
    İhlas'ta başta yarım saat 1600 watt'ta çalıştırıp sonra sürekli 800 Watt'a geçiyorduk yetiyordu.
    Alet fotodakinden daha küçük, eni 45 cm.
    Küçük olmasının avantajı, söküp diğer odalara rahatlıkla götürebiliyorsun.
    Kumandası odanın heryerinden alıyor.
    Diğer 49'luk model daha karizma duruyor ve üzerinde ısı göstergesi var fakat seramik değil.
    Ben seramik diye bunu aldım fakat tavsiye etmem arkadaşlar.

nono ısıtıcılardan alamayı düşünüyorum beni bu ürünü almaya görünüşü çekti ama 35-40 m2 bir alan için nasıl bir ısı verir doğrusu kullanmadığım için bilemiyorum bu m2 ler için tavsiye edilen genellikle fanlı ısıtıcılar fanlı ısıtıcılardanda simferin yapmış olduğu model çok göze hoş geliyor sizlerden nano teknoloji hakkında bilgisi olan varmı tavsiye edermisiniz yoksa görünüşe aldanma o m2 alan için şunu tavsiye ederim diyebileceğiniz bir ürün varmı ?

• Şu şantiye ısıtıcıları nasıldır, fanları daha güçlü zannedersem, geçici süreler için evde kullanılabilir mi fikri olan var mı?

http://www.koctas.com.tr/elektrikli-isiticilar/blyss-endustriyel-isitici-ifh2000a/6004-10738/
    http://www.koctas.com.tr/elektrikli-isiticilar/blyss-endustriyel-isitici-ifh0433a/6050-10804/

• Beyler ,
    öyle bi odaya sahibim ki evin tam köşesinde yalıtımı düşük ve diğer odalarla ort. 5 derece farkediyor.

Odamı ısıtmak için en verimli ısıtıcı hangisidir ?

Ayrıca elektrik faturasını gördüğünde babamın yüzünde bi ohannesburger ifadesi istemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rubisco

Şu şantiye ısıtıcıları nasıldır, fanları daha güçlü zannedersem, geçici süreler için evde kullanılabilir mi fikri olan var mı?

http://www.koctas.com.tr/elektrikli-isiticilar/blyss-endustriyel-isitici-ifh2000a/6004-10738/
    http://www.koctas.com.tr/elektrikli-isiticilar/blyss-endustriyel-isitici-ifh0433a/6050-10804/

Ev için görüntüsü kaba olur. Ayrıca fanı fazlaca gürültü yapabilir. Saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: RuLz

Beyler ,
    öyle bi odaya sahibim ki evin tam köşesinde yalıtımı düşük ve diğer odalarla ort. 5 derece farkediyor.

Ayrıca elektrik faturasını gördüğünde babamın yüzünde bi ohannesburger ifadesi istemiyorum

Isınmayan odada kısa süre oturacaksanız (30dk-1 saat vs) UFO alın, kendinize doğru çevirip kıullanın. Odayı sürekli sıcak tutmak istiyorsanız yağlı radyatör alın. Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpernbugra

quote:

Beyler ,

Isınmayan odada kısa süre oturacaksanız (30dk-1 saat vs) UFO alın, kendinize doğru çevirip kıullanın. Odayı sürekli sıcak tutmak istiyorsanız yağlı radyatör alın. Saygılar.

Hocam çok teşekkür ederim :) Yağlı radyatör için önerdiğiniz marka model var mı ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alpernbugra

quote:

Beyler ,

Hocam çok teşekkür ederim :) Yağlı radyatör için önerdiğiniz marka model var mı ?

Yapı marketlerde satılan ucuz modellerden almayın, geçmişte uzun süre ZASS kullandık çok memnunduk. Bizde yok ama Delonghi markasından herkes memnun. Saygılar.

• 12.01.2013 15:30

Koçtaş'ın sitesinden BLYSS SERAMİK FANLI ISITICI PTC01 siparişi verdim biraz önce. Kargo olarak UPS seçtim ve +8 liralık bir kargo masrafı çıktı. 39.90 + 8 lira 47.90 TL ödemiş bulundum.

Ürün elime ulaştıktan sonra inceleme yapıp bu mesajı editleyeceğim.

15.01.2013 19:10

Ürün hala kargoya verilmedi.

16.01.2013 12:56

Artık dayanamadım ayar oldum ve mesaj yolladım.
    Ben:
    "merhabalar biliyorum sipariş en geç 7 gün içerisinde kargoya veriliyor ama öğrenciyim ve üşüyorum. eğer elinizden bir şey geliyorsa yaparsanız beni mutlu etmiş olursunuz..."

Hemen ardından cevap geldi:

Koçtaş:
    "Sayın Ozan Koşum;

Bize ilettiğiniz konu ile ilgili Koçtaş içerisinde ilgili kişilere yönlendirme yapılmıştır.

Saygılarımızla
    Koçtaş Müşteri Hizmetleri"

17.01.2013 23:59

Bugün 15:33'te siparişiniz kargoya verildi diye mail geldi. En geç Pazartesi elime geçer diye umuyorum. Eğer gelirken bir sıkıntı çıkmazsa, bozuk yollamamışlarsa ulaştıktan sonra bir iki gün içinde incelememi yaparım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwe. -- 18 Ocak 2013; 1:28:14 >

• Şu an Askerde kullaniyoruz. Poligonlari hamam gibi yapiyor
    Yoksa -15º'de istedigin kadar siki giyin yinede donuyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwe.

12.01.2013 15:30

Koçtaş'ın sitesinden BLYSS SERAMİK FANLI ISITICI PTC01 siparişi verdim biraz önce. Kargo olarak UPS seçtim ve +8 liralık bir kargo masrafı çıktı. 39.90 + 8 lira 47.90 TL ödemiş bulundum.

Ben:
    "merhabalar biliyorum sipariş en geç 7 gün içerisinde kargoya veriliyor ama öğrenciyim ve üşüyorum. eğer elinizden bir şey geliyorsa yaparsanız beni mutlu etmiş olursunuz..."

Koçtaş:
    "Sayın Ozan Koşum;

Bize ilettiğiniz konu ile ilgili Koçtaş içerisinde ilgili kişilere yönlendirme yapılmıştır.

Saygılarımızla

Bugün 15:33'te siparişiniz kargoya verildi diye mail geldi. En geç Pazartesi elime geçer diye umuyorum. Eğer gelirken bir sıkıntı çıkmazsa, bozuk yollamamışlarsa ulaştıktan sonra bir iki gün içinde incelememi yaparım.

ben KUMTEL aldım, gayet iyi çıktı. odada 15 dakka çalışsa içeri girdiğinde oranın ısısının bariz daha yüksek olduğunu anlıyorsun. yarım saatten fazla çalışsa sıcaklayıp kapatıyorsun.

Bundan bir tane daha alacaktım ama biraz daha sessiz olacağını düşündüğüm için bu bahsettiğiniz Ben de geçenlerde BLYSS SERAMİK FANLI ISITICI PTC01 den aldım Koçtaştan. Sağa sola dönerek salınım yapabiliyor, gayet sıcak hava da üflüyor 1500 W olmasına rağmen hatta önünde biraz dursanız sıcağı rahatsız ediyor ancaaakk, başka tarafa çevirdiğinizde bir etkisi kalmıyor. Yani kumtel gibi mekanı ısıtamıyor.. bir odada yarım saat çalıştırdım (oda kapısı kapalı olarak) ve içeri girdiğimde oda ısısında bir fark yoktu..

Önünde de durulmuyor ama gayet garip iş..

• quote:

Orijinalden alıntı: Müverrih

quote:

Orijinalden alıntı: qwe.

12.01.2013 15:30

Ben:

Koçtaş:
    "Sayın Ozan Koşum;

Saygılarımızla

ben KUMTEL aldım, gayet iyi çıktı. odada 15 dakka çalışsa içeri girdiğinde oranın ısısının bariz daha yüksek olduğunu anlıyorsun. yarım saatten fazla çalışsa sıcaklayıp kapatıyorsun.

Bundan bir tane daha alacaktım ama biraz daha sessiz olacağını düşündüğüm için bu bahsettiğiniz Ben de geçenlerde BLYSS SERAMİK FANLI ISITICI PTC01 den aldım Koçtaştan. Sağa sola dönerek salınım yapabiliyor, gayet sıcak hava da üflüyor 1500 W olmasına rağmen hatta önünde biraz dursanız sıcağı rahatsız ediyor ancaaakk, başka tarafa çevirdiğinizde bir etkisi kalmıyor. Yani kumtel gibi mekanı ısıtamıyor.. bir odada yarım saat çalıştırdım (oda kapısı kapalı olarak) ve içeri girdiğimde oda ısısında bir fark yoktu..

Önünde de durulmuyor ama gayet garip iş..

KUMTEL fanlı ısıtıcıda koku yapma problemi var mı hocam?

• Kumtel koku yapmıyor, ama arkasındaki hava girişini kapatırsanız rezistans teli hava akışı kesildiği için aşırı ısınıp koku yapar. Normal kullanımla yani arkasından hava girişini engelleyecek veya azaltacak bir şey koymadığınız takdirde koku yapmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Müverrih

Kumtel koku yapmıyor, ama arkasındaki hava girişini kapatırsanız rezistans teli hava akışı kesildiği için aşırı ısınıp koku yapar. Normal kullanımla yani arkasından hava girişini engelleyecek veya azaltacak bir şey koymadığınız takdirde koku yapmıyor.

Teşekkürler, başka marka fanlı ısıtıcı kullandınız mı? Onlar nasıl?
  • Kumtel ve Blyss kullanıyorum sadece.
  • arkadaşlar elektrikli cihazlar hakkında bilgisi olanlara sorum
    fanlı ısıtıcımın soğuk ayarında çalıştırıyorum
    2000W FİREX MARKA FANLI ISITICI

SOĞUK AYARDA ÇALIŞTIRIRSAM yine 2000w mı çeker yazın elektrik faturasından olmak istemiyorum ilginize teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: sokrates099

arkadaşlar elektrikli cihazlar hakkında bilgisi olanlara sorum

SOĞUK AYARDA ÇALIŞTIRIRSAM yine 2000w mı çeker yazın elektrik faturasından olmak istemiyorum ilginize teşekkürler

up lamış olalım konuyu

ben de blueline ısıtıcıyı laptobu sogutmak için kullanıyorum . soğuk ayarında kullanıyorum . yine sıcak kısımla aynı elektrik mi çeker ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AkcaNon

quote:

up lamış olalım konuyu

ben de blueline ısıtıcıyı laptobu sogutmak için kullanıyorum . soğuk ayarında kullanıyorum . yine sıcak kısımla aynı elektrik mi çeker ?

sanırım telleri ısıtmadığı için çekmez ama %100 doğrudur diyemiyorum.. çekmemesi gerek diye düşünüyor insan.. zira sıradan pervane gibi çalışıyor soğuk ayarda.. ama gene de net birşey diyemiyorum şahsen..

• quote:

Orijinalden alıntı: photo_canon1

quote:

quote:

up lamış olalım konuyu

sanırım telleri ısıtmadığı için çekmez ama %100 doğrudur diyemiyorum.. çekmemesi gerek diye düşünüyor insan.. zira sıradan pervane gibi çalışıyor soğuk ayarda.. ama gene de net birşey diyemiyorum şahsen..

ben de aynen sizin gibi düşünüyorum

• quote:

quote:

up lamış olalım konuyu

Hayır 25-30 Watt civarıdır fan motoru enerji tüketimi. Saygılar...
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.