FANTASTİK İSTATİSTİK İŞ İLANI
-
-
siz özel sektörü ne sanıyorsunuz?
özel sektörde top üni mezunu degilsen 780 kisi arasında sıradan birisin...
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Rastgele istatistik yazanlar seri üzgün
Yuh
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Koç,normal bence
-
Start-up şirketlerinde de aynı durum var hocam.Ordu gibi başvuru yapıyor millet
birçok bölümden başvuru alabilecek bir alan olduğu için böyle. matematik,istatistik,endüstri,bilgisayar,yazılım,ekonomi vs. odtü öncelikli olarak 4 yılını iyi geçirmiş istatistik mezunları tercih edilir. az bile almış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8F397F6D3 -- 3 Ağustos 2023; 0:44:14 > -
bu alanda bilgisayar mühendisleri daha çok çalışıyor bu arada
-
linkedin'e girip rastgele iş ilanlarına tıkladım ve karşıma ilk çıkanı ss aldım. internet üzerinden açılan başvurularda insanların yardırması klasik bir olay. sadece stat değil genel olarak her alanda kişiler okul üzerinden iş ya da staj buluyor. ben hacettepe'deyim, henüz kariyer.net üzerinden bir şeyler bulan üst dönem görmedim. ya klüplerden direkt teknokentte bir şeyler ayarlanıyor, ya belirli dönemlerde kariyer fuarına gelen şirketlerle görüşüp giriliyor bir de cumhurbaşkanlığı staj programı var oradan çok fazla iyi yere giren kişi gördüm.
-
yeni bi alan. yakında istatistik mezunları çoğunlukta olur
En Beğenilen Yanıtlar

siz özel sektörü ne sanıyorsunuz?
özel sektörde top üni mezunu degilsen 780 kisi arasında sıradan birisin... |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X