Şimdi Ara

Fantastik ve Bilim Kurgu Toplulugu !!! ( Güncel Topluluk ) ( 139 üye ) (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.456
Cevap
84
Favori
48.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benide ekle tam aradigim yer kitap okumayan biri olarak kasıfın guncesı seriysiyle zorla basladım sonrasında ise bırakamadım henuz yenıyımkitap onerileriniz varmi

Kral katili guncesı

Harry potter serisi

Labirent serisi

Telapeti serisi

ada serisi

İyimi bunlar bunları telapati ve ada serisi hakkinda bilgim yok diyerleri kesin iyidir okumayı dusunuyorum bu larındısında onerilere accigim henuz yeniyim cunku
  • Ekle hocam.
  • Matt Jeevas kullanıcısına yanıt
    kiralık kılıçlar ve örümcek kraliçenin savaşı serileri ana seriden bağımsız, ama ana seriden olan karakterlerden bazılarını da içeriyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxmania

kiralık kılıçlar ve örümcek kraliçenin savaşı serileri ana seriden bağımsız, ama ana seriden olan karakterlerden bazılarını da içeriyorlar.

Okumayı düşünüyorum ama yakın zamanda başka kitapları okumayı düşünüyorum.

Sanırım bu kitapların da baskısı tükenmiş,zor bulunuyor.

İthaki falan yayımlarsa alabilirim.
  • bu aralar wow hikayelerine kafayı taktım ama hepsini sıralı olarak bulabileceğim bir yer var mı yada pdf falan ?
  • Diskdünya serisi hakkında bilgisi olan var mı?

Nasıl bir seridir, gideri var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: REGULARY

Diskdünya serisi hakkında bilgisi olan var mı?

Nasıl bir seridir, gideri var mı?

Merhaba belki tamamen kişisel sebeplerden ama ben pek benimseyemedim dünyasını . Yine de tam emin olamıyorum çeviriden de olabilir ama sanki yazar hikayeyi anlatırken hep önemli kısımları eksik bırakmış gibi hissettim 3 kitabını okudum ama beğendiğim söylenemez.
  • Ejderha mızrağının devam kitapları olan Raistlin tarihçelerini ( Ruhdöveni ve Silah Kardeşliği ) okuyan varmı nasıldır ? Serinin ilk 6 kitabını tamamladım hayranlıkla okuyorum bu yüzden devam etsemmi bu 2 kitaba acaba ?
  • Mesajınız için teşekkürler hocam. İlk kitabı, okuyup karar versem daha iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REGULARY -- 3 Ocak 2017; 10:44:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekleyin hocam benide:) harry potter ile başlamıştım
  • Ekle benide.

Bu arada buradan bir müjde vereyim, İthaki Vakıf serisini bu sene tekrar basmaya başlayacakmış.
    Zaten Ben Robot ile ilk sinyali vermişlerdi.
  • İthaki ayda 3 tane kitap çıkarıcaz demişti.

N'oldu abi o iş?
  • Beyler ben de çok seviyorum bilim-kurgu türünü ama bu türde çok kitap okumuşluğum yok tam yeri sanırım burası şöyle konusu prometheus-yıldızlararası gibi olan insanların başka gezegenlere (keşif veya koloni amaçlı olabilir fark etmez) gittiği konulu kitap varsa önerir misiniz
  • Aklıma şuan Dune serisi geliyor. Otostopcunun galaksi rehberi de baya eğlenceli bir kitap. Bir de uzay destanı serisi var, Uzay efsanesi olarak da geçiyor.(2001 Bir uzay destanı'nı ithaki yayınları yeniden basmıştı) bunları okuya bilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: REGULARY

Aklıma şuan Dune serisi geliyor. Otostopcunun galaksi rehberi de baya eğlenceli bir kitap. Bir de uzay destanı serisi var, Uzay efsanesi olarak da geçiyor.(2001 Bir uzay destanı'nı ithaki yayınları yeniden basmıştı) bunları okuya bilirsin.

Tesekkurler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bir seri hakkında fikir almak istiyorum. Ayrıca önerebileceğiniz başka seri kitaplar varsa yardımlarınızı bekliyorum..

Terry Goodkind

Doğruluk kılıcı serisi 1

Büyücünün ilk kurali nasıldır, okuyan varmı?
  • herkesi eklicem . sakin
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Red Devil

Beyler ben de çok seviyorum bilim-kurgu türünü ama bu türde çok kitap okumuşluğum yok tam yeri sanırım burası şöyle konusu prometheus-yıldızlararası gibi olan insanların başka gezegenlere (keşif veya koloni amaçlı olabilir fark etmez) gittiği konulu kitap varsa önerir misiniz

Tam yerine denk geldi . Şu an serinin son kitabını okuyorum ilk çıktıgında filmini izleyip beğenmemiştim. Ender Serisi . Ama film kitabın %1 iymiş meğer. bilimkurgu olarak oldukça doyurucu bir seri oldu özellikle keşif koloni konulu kitaplar okumayı sevenlerden biri olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okanhoca

quote:

Beyler ben de çok seviyorum bilim-kurgu türünü ama bu türde çok kitap okumuşluğum yok tam yeri sanırım burası şöyle konusu prometheus-yıldızlararası gibi olan insanların başka gezegenlere (keşif veya koloni amaçlı olabilir fark etmez) gittiği konulu kitap varsa önerir misiniz

Tam yerine denk geldi . Şu an serinin son kitabını okuyorum ilk çıktıgında filmini izleyip beğenmemiştim. Ender Serisi . Ama film kitabın %1 iymiş meğer. bilimkurgu olarak oldukça doyurucu bir seri oldu özellikle keşif koloni konulu kitaplar okumayı sevenlerden biri olarak.

Hay aklinla bin yasa filmini de begenmistim ben cok iyi olmasa da tam istedifim tarz diyebilirim sagol

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: okanhoca

quote:

Hay aklinla bin yasa filmini de begenmistim ben cok iyi olmasa da tam istedifim tarz diyebilirim sagol

önemli değil umarım beğenirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.