Ya ben çok dengeli kurdum kadroyu yedeklerle aslar çok yakın birbirine bu olumsuz mu ?
yedekleri 4-4.5 değerindeki istikrarlı şekilde forma şansı bulan oyunculardan seçmek daha mantıklı geliyor bana. sonuçta nadiren yararlanacağız onlardan. oyuncuları seçilim yüzdesi sırasında aratırsan bu tür sleeperlara epey rağbet olduğunu göreceksin.
@çağan modric ve crouch için dedim. sonuçta ikisinin birden iyi puan getirme ihtimalleri düşecek aynı takımdan oyuncu seçtikçe. diğer benzer alternatiflere de yönebilirsin o bakımdan belirttim. mesela aston villa, city gibi puan haznesi geniş olan başlatı takımlarına hiç yönelmemişsin o dikkatimi çekmişti.
Bütçe kısıtlı, 1 tane forvet eksik kaldı
quote:
Orijinalden alıntı: Kènan
Bütçe kısıtlı, 1 tane forvet eksik kaldı
Velayı koy Adebayor yok nasılsa.
Allaha emanet bir takım oldu hayırlısı.
Benim yedeklerde Berbatov falan var ya Çok abıt oldu.
son ayarlarımızı çekelim malumunuz lig bugün başlıyor
Cumartesi, 15 Ağustos 2009 Chelsea v Hull, 14:45 - Spormax Aston Villa v Wigan, 17:00 Blackburn v Man City, 17:00 - Spormax Bolton v Sunderland, 17:00 Portsmouth v Fulham, 17:00 Stoke v Burnley, 17:00 Wolves v West Ham, 17:00 Everton v Arsenal, 19:30 - Spormax
Pazar, 16 Ağustos 2009 Man Utd v Birmingham, 15:30 - Spormax Tottenham v Liverpool, 18:00 - Spormax
DOROGBAAAAAA
en çok güvendiğim bölge olan orta saham çuvallamış. lampard en kötü 3 bonus alır 10 puan cepte diye bakıyordum ordan da patlamışız. 44+o'shea 50 puanla kapayalım bari haftayı.
fabregas yardırmış ilk haftadan 22 puan nedir abi
Bugun EPL'de 8 mac oynandi, beraberlik yok.
quote:
Orijinalden alıntı: Cehennemmarşı
DOROGBAAAAAA
Adam heyecanlanmis, usta.
Benim kadro koçum Fabregas keşke önceden kaptan yapsaydım Robinho yapmıştım kaptanı ama 22 puan geldi yinede...
quote:
Orijinalden alıntı: cagann
quote:
Orijinalden alıntı: Cehennemmarşı
DOROGBAAAAAA
Adam heyecanlanmis, usta.
Onun ismi kendi dilinde öyle okunuyor biliyorsun mu?
27 puan topladık zar zor gerçi bugün rooney den ve torres ten gol gelirse puanım katlayacak
38 yav.
60 puan aldım ama 65 puan alan 2 tane camış var. Kim onlar çıksın ortaya.
Bende geldim MoRtaLTeam kabul ederseniz sevinirim.