Salı, 18 Ağustos 2009 Sunderland v Chelsea, 21:45 - Spormax Wigan v Wolverhampton, 21:45
Çarşamba, 19 Ağustos 2009 Birmingham v Portsmouth, 21:45 Burnley v Man Utd, 21:45 - Spormax Hull v Tottenham, 21:45 Liverpool v Stoke, 22:00
ilk haftadan patladık, fikstürü pas geçmişim. takımın yarısı bu haftayı bay geçme aşamasındayken acil durumlar için wild card butonuna basınız fasilitesine başvurmak zorunda kaldım, tavsiye ederim.
Bizim ligde ki ilk 2 bot herhalde. Bahreyn falan ne alaka?
Chelsea olarak bende dahil oldum bu hafta.
quote:
Orijinalden alıntı: Cehennemmarşı
tamam geçici liderimiz sen oldun, 1-2 günlüğüne tadını çıkarabilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: quaking
quote:
Orijinalden alıntı: Cehennemmarşı
tamam geçici liderimiz sen oldun, 1-2 günlüğüne tadını çıkarabilirsin
Yahu liderlikle falan değil işkillendim. Botlar mı var oyunda acaba? Demek ki ödül mödül veriyorlarsa kendilerine vermiş olacaklar!
ben de katıldım lige. 5.hafta maçları tamamlanınca ligdeki sıralamaya dahil olacakmışım. 202 puanım var ilk 4 hafta sonunda.
Kadir Nar camışı oyunun zevkini bırakmıyor ki!
son 2 hafta imkansızlıklardan ötürü kadro güncelleyemedim. wild card'ı da daha 2. haftada yedik hafta içi fikstürüne toslayınca.
richards'ı 59'da oyundan alıp 1 dk ile beni 5 puandan eden mark hughes'e buradan selam ederim. bide adamın maçta verilmeyen nizami bir golü var. ofsayt diye heba edilip 6 puanda ordan... lan neyse yok bişey. 1 puanı alda öp başına koy dimi.
deadline'a bir kala
team anonymous olarak katildim.
quaking'le benden başka takip eden var mı oyunu?
kapılar açıldı giriş için geçerli kodu kullanınız.