Şimdi Ara

Fanusta neden balık ve su kaplumbağası beslenmez - fanusta balık besleyenler özellikle baksın. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
2
Favori
11.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkrhapsody

20 litrelik bir akvaryumda beta,nemo ve sarı prenses balıklarından hangilerini besleyebilirim ?

beta tafsiye ederim çok istiyorsan 5 adet neon balığı güzel olur bitkili şekilde yaparsan
  • fanus için beta almıştım beta balığı bildğiniz gibi en dayanıklı balık ona kıyamadım gittim tek beta için koca akvaryum almıştım.2 km yürümüştüm o akvaryumla bu arada beta balığı yanlız yaşar başka balık olursa kavga eder
  • quote:

Orijinalden alıntı: Filippa

fanus için beta almıştım beta balığı bildğiniz gibi en dayanıklı balık ona kıyamadım gittim tek beta için koca akvaryum almıştım.2 km yürümüştüm o akvaryumla bu arada beta balığı yanlız yaşar başka balık olursa kavga eder

Helal olsun hocam çok doğru bir iş yapmışsın bugün akvaryumcuya gittim küçücük kaplarda betta balıkları vardı yazık hayvancağızlara uzun yaşıyorlar diye eziyet ediyorlar için parçalandı.
  • Fanusta balık beslemek gerçekten büyük bir yanlış aslında akvayumda beslemek de yanlış ama fanusta beslemekten iyidir fanusta hayvan dışarıyı sürekli şaşı olarak görmekte ve kendisinden yansıyan sesleri sürekli olarak duymaktadır bu da balığı strese sokmaktadır işkenceden başka bir şey değildir bu bu yüzden duyarlı olalım.
  • Kaplumbağlarda aynı şekildedir o kaplumbağ ile birlikte verilen plastik kaplar o hayvan için bir hapishane gibidir. Çünkü su kaplumbağlarıda yüzmek ister ama o kaplarda yüzücek alanları yok. Eğer kaplumbağ küçükse kışın kış uykusuna yatması tehlikelidir çünkü bazıları uyanamıyor ve ölüyor bu yüzden de ısıtıcı gereklidir ve çok fazla dışkı üretirler bu da kapta bakımını zorlaştırır çünkü her gün temizlemek gerekir. Ayrıca Kaplumbağlara balık yemi verilmez! onların ayrı yemi vardır. eğer kaplumbağ küçük yaştaysa protein ağırlıklı yemler verilmelidir. bir de 3-4 yaşından sonra zannedersem tam emin değilim balık yemeye başlayabiliyorlar eğer kaplumbağ akvaryumunun içinde balık beslemeye çalışırsanız hem balık için sıkıntı olur hem de kaplumbağ acıktığı anda yer o balığı.. Arkadaşlar bende akvaryum konusu açılmışken bu bilgillerimi paylaşmak istedim çünkü kaplumbağları o ölüm kaplarında besleyen çok fazla insan var en azından bir kaç kişiye sesimizi duyursak akvaryuma geçseler kafi...

• Bir veteriner arkadaşımdan bana balık beslemek için düzenek rica etmiştim, eleman fanus getirmişti. Bu bilgilerin hiçbirine sahip olmamama rağmen mantıklı düşününce balıklara acıyıp aynen geri göndermiştim. Veteriner adam bile böyle bilinçsizse bu memlekete evcil hayvan yasağı getirsinler.

Gerçi sonradan aldığım akvaryum düzeneğinide becerememiştim, balıklarım mantarlanıp ölmüşlerdi
  • Yukarı.
  • isteyen olursa izmir içi her boyut akvaryum yapılır yani :) uzakta aramayın
  • Yukarı.
  • fanusta balık beslenmez diyen arkadaşlar, evet haklısınız balıkları böyle alana mahkum etmek hoş değil ama sanki denizde akarsudamı besliyorsunuz balıkları, 20 lt değilde 100 litrede besleyince hayvan özgürmü oluyor, bir adamı hapse attıktan sonra ha 2 m2 ha 10 m2 adam hapiste sonuçta geri kalana teferruat.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.