Şimdi Ara

Far Cry 3™

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ubisoft çalışanlarından biri olan senarist Kevin Shortt , Resmi Playstation Dergisi ile yaptığı söyleşide Farcry serisinin 3. oyununun yapım aşamasında olduğunu açıkladı.

Resmi Playstation Dergisi'nin Farcry 3'te çalışıp çalışmadığını sorması üzerine gayet açık bir şekilde cevap veren Shortt , kendisinin oyunun yapımında yer almadığını fakat oyunun yapımında çalışan bir takım olduğunu ve oyunla ilgili şu ana kadar gördüklerinin heyecan verici olduğunu belirterek Farcry 3'ün yapım aşamasında olduğunu resmen onaylamış oldu.

Farcry 2'deki Dania isimli grafik motorunun geliştirilmiş bir versiyonunu kullanması beklenen ve daha önce Afrika temasını devam ettirebileceği yönünde açıklamalar yapılan Farcry 3 ile ilgili resmi bilgilerin 2010 yılında gün yüzüne çıkması bekleniyor.

Kaynak: Bsc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V1CT0RY -- 25 Kasım 2009; 15:37:54 >

• Durmak yok Crytek'e saygısızlığa devam yani.
    Bu arada "Far Cry" ayrı yazılır. Başlıkta düzeltilirse iyi olacak.
  • işte bu güzel bir haber. o Far Cry2'deki uçsuz bucaksız ovalar çok güzeldi.
    umarım yenisi DX11 olarak çıkar, bu adamlar yeni teknolojinin niğmetlerini iyi değerlendirir bence...
  • Farcry 2 de herşey çok güzeldi ama oyunda atmosfer eksikti. Bunu düzeltirlerse çok iyi olur. Grafikler felan zaten geliştirilecektir.
  • Evet sürekli elmas bulup araba sürmek çok sıkıcıydı, daha eğlenceli bir oyun yaparlar inşAllah
  • quote:

Orijinalden alıntı: nForcer

Durmak yok Crytek'e saygısızlığa devam yani.
    Bu arada "Far Cry" ayrı yazılır. Başlıkta düzeltilirse iyi olacak.

nForcer hocam, şimdiye kadar çıkan oyun kapaklarında bitişik yazıldığı için öle yazdım...
  • Görev çeşitliliği gelsin başka bir şey istemiyorum.Far Cry 2,Assassin's Creed'den bile fazla tek düze oyundu.
  • Oldum olası far cry a ısınamadım gitti. ilk oyunu bitirmeden bırakmıştım. ikincisini ise sırf sonunda ne olacak merakı ile sıkıla sıkıla bitirdim.
    bulanık bir afrika teması, birbirini tekrar eden görevler, sıkıcı bir ortam vs...
    eğer far cry 3 te de buna benzer bir tema işlenecekse, değil satın almak oyunu indirmek için bile kendimi kasmayacağım.
  • Süper bir haber
  • İlk oyun tropik ada, ikinci oyun Afrika, bu oyununda Rusya'da geçme ihtimali yüksek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pir

nForcer hocam, şimdiye kadar çıkan oyun kapaklarında bitişik yazıldığı için öle yazdım...
    Logoda göze birleşik gibi gelebilir ama oyunu kurarken setup programında oyunun adı ayrı yazıyor. O yüzden ayrı yazılır.
  • 2. oyun optimizasyon ve grafik dışında rezaletti
  • Umarım 2.oyunu telafi ederler.
  • FarCry çok güzeldi. 3. oyununu merakla bekliyorum gerçekten.
  • Far Cry 2 tam bir kabustu , oyunun mantığı dön dön dur şeklindeydi.
    2'de ki bazı sorunlar aşılamazsa gene bir kabus geliyor..
  • 2. Oyunda grafik dışında hiç bişey başarılı değildi,umarım atmosfer ve tekdüzelik açısından bu sefer başarılı bi oyun ortaya koyarlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: QbLaY!!!

2. Oyunda grafik dışında hiç bişey başarılı değildi,umarım atmosfer ve tekdüzelik açısından bu sefer başarılı bi oyun ortaya koyarlar...

Aynen soyledigin gibi .....

Sirf sonunda cakali oldurmek icin kendimi kastima ama gel gorki cakal yine kacti kurtuldu oyunun sonunda ...
  • Yaratık falan filan olmazsa oynamam
  • Aynı görevleri yapmaktan sıkılmıştım değişik görevler olsun.
  • FarCry 1de yaratıklar falan vardı, zevkliydi bayaa 2. oyunundan daha güzeldi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.