Şimdi Ara

Far Cry 3 Blood Dragon - Türkçe Yama V1 Çıktı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
7
Favori
3.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sonunda birileri çıkarabildi bu yamayı. Oyun gerçekten çok keyifli herkese tavsiye ediyorum. TG Yama grubuna da sonsuz teşekkürler.
  • Yama için teşekkürler.
  • sonunda buldum sorunu ne olduğu hakkında bir fikri olan var mı?
    Far Cry 3 Blood Dragon - Türkçe Yama V1 Çıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackrock89

sonunda buldum sorunu ne olduğu hakkında bir fikri olan var mı?
    O dosya bizde de var, küçük bir araştırma yaptım. Oyunun bulunduğu klasörü regedit konumuna manuel olarak kaydetmek için koyulmuş. Oyunu yüklemiş olsanız bile (Uplay), bilgisayarınızda görünmüyorsa, bu dosyayı açıp, kaydedebiliyorsunuz. Bir defa çalıştırın, daha sonra başlangıçta devre dışı bırakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LegioXII -- 30 Nisan 2019; 2:41:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackrock89

sonunda buldum sorunu ne olduğu hakkında bir fikri olan var mı?
    Virüs değil hocam o sıfırdan oyunu kursanız bile görev yöneticisinde çıkıyor. Yabancı forumlarda hep konular açılmış fcbd.bat dosyası ile ilgili yama temiz oyunun geneli böyle yani gönlün rahat olsun :)
  • TheDiffere T kullanıcısına yanıt
    Virüs olmadığının farkındayım aslında :D öyle demeseydim pek sallayan olmazdı dikkat çekmiş oldum ne olduğunu öğrenmek için :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oyunu çok önceleri oynamıştım tekrar oynayın dedim. Oyun dehşet güzelmiş. Diyaloglar vs çok iyiymiş. Çeviri ingilizcesiyle çok iyi uyuşmuş.Bu tür mizah ağırlıklı oyunları çevirmek zordur üstesinden gelmişsiz tebrikler. Benim fc sıralamam fc2-fc bd-fc3-fc1

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • doğru dizine yüklediğim halde türkçe olmuyor hocam nedendir ?
  • Oyuna güncelleme geldi. Yama şu an çalışmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -dehşet-

Oyuna güncelleme geldi. Yama şu an çalışmıyor.
    Evet hocam bende ondan olduğunu düşünüyorum yamayı yapan arkadaşlar baksa keşke buraya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunca sene geçmiş oyunlara niye gübcelleme yapıyor bu sığır firma ya yamayı da bozuyorlar şimdi bekle bakalım güncelleme gelsin diye.
  • Yamayı güncel sürüme uyarlama şansınız var mı hocam. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FORZAFATHER

Yamayı güncel sürüme uyarlama şansınız var mı hocam. Teşekkürler.
    En kısa sürede güncelleyeceğim.
  • Teşekkürler hocam, kolay gelsin. Bu arada aklıma gelmişken sorayım, yeni bir proje düşünüyor musunuz yoksa son muydu Wildlands.
  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Wildlands son çeviri değildi. Şu anda eski yamaları güncelliyorum. Kısa süre sonra Sniper Ghost Warrior Contracts çevirisi olabilir.
  • Sniperlığı sevdiniz herhalde hocam, FPS TPS falan hepsini çevirdiniz. Keşke Star Wars Battlefront 2'yi de aradan çıkarsanız, tam sizlik bir çalışma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LegioXII

En kısa sürede güncelleyeceğim.

Alıntıları Göster
    Yama güncellendi mi acaba?
  • Elinize sağlık. yükledim ama yama çalışmadı. :( Acaba sıkıntı oyunun güncellenmesi mi ?
  • 1.3 Güncellemesi Çıktı!

Değişiklikler:

• Son güncelleme ile uyumlu hale getirildi.
    • Bazı çeviri hataları düzeltildi.

İNDİR
  • Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.