Şimdi Ara

Far cry 3 oyunu bitiren biri bakabilirmi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • far cry 3 ü bitirdim ama oyunun sonu nasıl bitti anlıyamadım oyunu bitiren konuyu anlyıan biri anlatabilirmi oyunun nasıl bittigini ? vaas rüyada öldürüyor adam onu hiç anlamadım zaten:D

• 2 türlü bitiyor oyun. Spoiler!!!:
    sen vaasın kardeşini mi seçtin yoksa arkadaşlarını mı kurtarmayı seçtin?
  • Ben Citra'yı seçtim sevişirken öldürdü manyak karı çok güldüm.
  • anlayamaman için ingilizceyi hiç bilmemen gerekir çok basit bir hikayesi var 5 6 kişi tatile geliyorsun vaas ve adamları yakalıyor sen kaçıyorsun tek tek arkadaşlarını vaastan kurtarıyorsun ama citra diye biri geliyor seni adanın bağımlısı gibi birşey yapıyor ve adadan kaçmak istemiyorsun ve vaası öldürüyorsun sonra citra veya arkadaşların arasında seçim yapıyorsun
  • Vaas ve korsanları kaçırıyor seni ve arkadaşlarını adada macera başlıyor sonra Dennis kurtarıp veriyor eline silahı atıl kurt diyor hemen devamında karşına Citra çıkıyor ( yanılmıyorsam ikisi kardeş Vaas ve Citra) sürekli bir aksiyon sürekli bir heyecan arada avlanıp kulelere tırmanıyorsun (orası assasin's creed hesabı olmuş) daha sonra karşına Hoyt çıkıyor... İlk Vaas sonra Hoyt'u öldürüp tüm ekibi kurtardıktan sonra (Doktor ölüyor evinde) Citra seni bir seçim yapmaya zorluyor ben arkadaşları kurtarmayı seçtim...
  • Vaas'ı rüyada öldürmüyor,zaten dikkat ettiysen her boss'u öldürürken farklı bir ortama geliyor jason.Vaas'ı öldürürken ise kendini sorguluyor,fark ettiysen orada vaas çıkıp kafasına silah doğrultup jason falan oluyordu ve kendine nasıl biri olduğunu soruyordu.İşte orada çok fazla insan öldürdüğü için kendisinide vaas gibi bir katil olarak görüyor,sonrada direk öldürüyor vaas'ı.Öldüğünü yapımcılarda doğruladı.Oyunun konusu zaten anlatılmış üstteki arkadaşlar tarafından.
  • Çekiyorsun afyonu kafa kıyak oluyor oyunda. Boss ların ölüm sahneleri direk LSD kafası... Tabi bu sırada halüsnasyonlar, kendini sorgulamalar, değişik görüntüler havada uçuşuyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.