Şimdi Ara

Far Cry 3 silah sorunum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar silah satın alıyorum ama elimde hala askerlerden topladığım silahlar oluyor nasıl satın aldığım silahı kullanabilirim. Ayrıca walktrough da falan görüüyorum adamın oku falan var ok nasıl alınıyor görevi falan mı var çünkü onu da marketten satın aldım ve eşyalarım arasında yok

• Satın aldığın silahları equip yaptınmı sendeki silah slotlarına ?
  • oyunun turkce yamasi mevcut onu kurun bir
    suru soruya cvb bulursun. ayrica satin aldigin yada alacagin silahi kullanmak icin trade yaptiktan sonra sag en altta "tasi" yaziyor ona tikla ingilizce ise bilmiyorum ama "use" yazar buyuk ihtimal ona tikla. ok da ozel urunlerde olmasi lazim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Finkster

Satın aldığın silahları equip yaptınmı sendeki silah slotlarına ?

Sanırım yapmadım nasıl yapıyoruz hocam sadece owned yazıyor silahların altında
  • İlk Oyuna başladığında tek slot oluyor diğerlerini açmadıysan onlara silah ekleyemssin en üstteki tek slota tıklayıp silahı ekemen gerekli
  • quote:

Orijinalden alıntı: black-color

İlk Oyuna başladığında tek slot oluyor diğerlerini açmadıysan onlara silah ekleyemssin en üstteki tek slota tıklayıp silahı ekemen gerekli

Slotları topladığımız derilerle açıyoruz değil mi
  • Evet gerekli derileri toplayıp yeni kılıflar yapıyosun
  • quote:

Evet gerekli derileri toplayıp yeni kılıflar yapıyosun

Ne gerek var 2 silahlada hallederim diyip toplamadım oyunun sonuna geldim pişman oldum derileri toplamadığıma
  • Pişman olursun tabii Ben bir saldırı tüfeği,bir susturuculu tabanca,bir adet otomatik silah,bir tanede susturuculu sniper ile oyunu rahatça bitirdim.
  • quote:

Pişman olursun tabii Ben bir saldırı tüfeği,bir susturuculu tabanca,bir adet otomatik silah,bir tanede susturuculu sniper ile oyunu rahatça bitirdim.

Şimdi bitirip başka bir zaman oynu tekrar oynamayı düşünüyorum içime oturdu gelişmemiş karakterle oyunu bitirmek üzere olmak
  • Ben bir oyunu yenisi çıkana kadar 4 kere oynarım Easy,medium,hard,veteran
  • quote:

Ben bir oyunu yenisi çıkana kadar 4 kere oynarım Easy,medium,hard,veteran

Far cry çok beğendim ama tekrar oynamaya değer mi bilmiyorum ya
  • O sana kalmış
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.