Şimdi Ara

Far Cry 3 Türkçe Yama (v1.3 yayında) 30.03.2013 (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
878
Cevap
17
Favori
129.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nameste108

quote:

Orijinalden alıntı: rockerdem

oyun ici rehberlerde, uyarilarda, yonlendirmelerde eksik yok. eksik kalan handbook icindeki uzun metinler. yok sari bitki boyle guzelmis, yok yabandomuzunun kokleri bilmemnereye dayanirmis filan :) yani oyunu tek kelime ingilizce bilmeyen biri bile hicbir seyi atlamadan bastan sona oynayabilsin diye ugrastim.

ara opsiyonel gorevlerin diyaloglarindayim. yetistigi kadarini aksam yayina alacagim.

hocam bence hepsini halledip öyle yayınla, sonra bir bir yazacaklar forumda bak şura olmamış şurayı çevirmemişsin falan diye.. :)

Katılmıyorum arkadaş zaten not düşecektir öyle düşünen varsa yüklemez bir sonraki sürümü bekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B7C70F6C0 -- 22 Mart 2013; 19:40:31 >

• +1
  • Sabırsızlanıyoruz
  • tr yama bekleyip, 0 dan başlayacak biri olarak heyecanımı tahmin edebiliyorsunuzdur. beta meta demem dalarım oyuna, eksik yerleride tahmin ederim artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hands0meJack -- 22 Mart 2013; 19:51:45 >
  • FarCry3 yükleme sebebimsin hocam sabırsızlıkla beklerken dua ediyoruz verdiğin emek için teşekkürler artık son demlerdeyiz.
  • hocam madem %100 olmadan çıkacak, madem ana senaryo bitti bırak ıvır zıvırı çıkart da oynayalım, kalanı yarın öbür gün güncellersin :)
  • çoğu kişi oyunun konusunu anlamıyor.Bence gayet guzel bı calısma (Bende bazı yerlerını anlamadım )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HUNTER. -- 22 Mart 2013; 20:09:50 >
  • rockerdem kardeşim eline sağlık aslında bayadır takip ediyorum konuyu ama sesimi çıkartmadım emeğine sağlık. bu arada portal 2 çevirisi mevcut onun yerine başka bir oyuna yönelebilirsin. Örnek : Sniper Elite Nazi Zombie Army , Sniper Ghost Warrior , xcom enemy unknown , aliens coloniel marines , tomb raider , dead space 3 , the walking dead survival insict gibi mesela sadece kişisel görüşüm bunlar :)
  • quote:

oyun ici rehberlerde, uyarilarda, yonlendirmelerde eksik yok. eksik kalan handbook icindeki uzun metinler. yok sari bitki boyle guzelmis, yok yabandomuzunun kokleri bilmemnereye dayanirmis filan :) yani oyunu tek kelime ingilizce bilmeyen biri bile hicbir seyi atlamadan bastan sona oynayabilsin diye ugrastim.

ara opsiyonel gorevlerin diyaloglarindayim. yetistigi kadarini aksam yayina alacagim.

Hocam F5 yapmaktan ciğerim soldu bekliyoruzz :)
  • Hocam gerçekten ellerine sağlık!
  • geliyo geliyo ;)
  • quote:

geliyo geliyo ;)

helal :)
  • quote:

geliyo geliyo ;)

üçlü çektir hocam...
  • yenile f5 yapmaktan klavyenin tuşunun yazısı silindi :D
  • ver coşkuyu reizzzzz
  • Helal olsun be ne 9 ne 11 tam 10 numarasın hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mamakalam

quote:

Hocam F5 yapmaktan ciğerim soldu bekliyoruzz :)
  • az daha sabır beyler. birkaç kelime düzeltmem gerekiyor :)
  • Acelesi yok hocam bekliyoruz
  • Bu Gece Ayaktayız :D
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.