Şimdi Ara

Far Cry 3 Türkçe Yama (v1.3 yayında) 30.03.2013 (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
878
Cevap
17
Favori
129.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başından beri takip ediyorum çok iyi iş çıkarıyorsun Ne zaman indirebiliriz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

Başından beri takip ediyorum çok iyi iş çıkarıyorsun Ne zaman indirebiliriz ?

İlk sayfada gerekli aciklama var kardesim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim emeğine sağlık. Kolaylıklar diliyorum.

Far Cry 3 Türkçe Yama (v1.3 yayında) 30.03.2013

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byflash -- 22 Mart 2013; 13:29:28 >
  • bu gece beta surumu yayinlasam da test mi etsek hep beraber? ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: rockerdem

bu gece beta surumu yayinlasam da test mi etsek hep beraber? ;)

valla baya bir test eden olur..
  • quote:

İyi fikir aslinda herkes oyunu test eder oyunda yanlis yerleri gorenlerde burda yazarlar sizde belli bir sure sonra burda yazan yamadaki yanlis yerleri duzeltip guncellersin yamayi daha mantikli aslinda ama yinede sen bilirsin tercih seni

Betan testi yayinlanirsa kac gibi yayinlanir acaba aksam

• quote:

kardeş Test ederim ben
  • milleti bu gece uykusuz bırakacaksın hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grandekin@ks -- 22 Mart 2013; 15:54:09 >
  • her yeri bitmedi ama genel kisimlar hazir. aksam 9-10 gibi betayi yayinlamaya calisicam.

• İngilizcem olsa bende test ederdim

• Eğer çeviri yapılacaksa test ekibinden olabilirim . Daha önce 1-2 defa bitirmiştim .

• İngilizcem olsa bende test ederdim

• alfa testlerini yaptığınızı söylüyorsunuz zaten çeviri %100 çevrildiyse (ya da örneğin multiplayer ve co-op hariç her yer çevrildiyse) yamayı çıkartın bence, hataların türkçe karakterden olacağını sanıyorum, örneğin YÜKLENİYOR değilde YÜKLENIYOR falan yazar ya da büyük i harfinin pontu farklı olur vs vs onun dışında alfa testini yaptığınız için göze batan hata çıkacağını sanmıyorum, ama bence yayınlayacaksanız %100 çeviri olarak yayınlayın, tutorial kısımlarında önemli ipuçları ve en başlarda oyun hakkında bilgi ve görevler için ipuçları oluyor :)

hadi bakalım, hepimize hayırlı olsun, 2 haftada nasıl yama çıkartılır gördük hepimiz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: nameste108

alfa testlerini yaptığınızı söylüyorsunuz zaten çeviri %100 çevrildiyse (ya da örneğin multiplayer ve co-op hariç her yer çevrildiyse) yamayı çıkartın bence, hataların türkçe karakterden olacağını sanıyorum, örneğin YÜKLENİYOR değilde YÜKLENIYOR falan yazar ya da büyük i harfinin pontu farklı olur vs vs onun dışında alfa testini yaptığınız için göze batan hata çıkacağını sanmıyorum, ama bence yayınlayacaksanız %100 çeviri olarak yayınlayın, tutorial kısımlarında önemli ipuçları ve en başlarda oyun hakkında bilgi ve görevler için ipuçları oluyor :)

hadi bakalım, hepimize hayırlı olsun, 2 haftada nasıl yama çıkartılır gördük hepimiz :)

Daha çıkmadı hocam inşallah bugün saat 9-10 civarı çıkacakmış kesin konuşmayalım ne olur ne olmaz şimdi.
    Ayrıca dediklerinizede sonuna kadar katılıyorum takdir edilesi bi olay.

• quote:

Orijinalden alıntı: mamakalam

quote:

Orijinalden alıntı: nameste108

alfa testlerini yaptığınızı söylüyorsunuz zaten çeviri %100 çevrildiyse (ya da örneğin multiplayer ve co-op hariç her yer çevrildiyse) yamayı çıkartın bence, hataların türkçe karakterden olacağını sanıyorum, örneğin YÜKLENİYOR değilde YÜKLENIYOR falan yazar ya da büyük i harfinin pontu farklı olur vs vs onun dışında alfa testini yaptığınız için göze batan hata çıkacağını sanmıyorum, ama bence yayınlayacaksanız %100 çeviri olarak yayınlayın, tutorial kısımlarında önemli ipuçları ve en başlarda oyun hakkında bilgi ve görevler için ipuçları oluyor :)

Daha çıkmadı hocam inşallah bugün saat 9-10 civarı çıkacakmış kesin konuşmayalım ne olur ne olmaz şimdi.
    Ayrıca dediklerinizede sonuna kadar katılıyorum takdir edilesi bi olay.

henüz çıkmadığını biliyorum ancak arkadaş gece çıkartacağını söylemiş 1-2 hafta içinde de gerekli versiyonları çıkartır ve tam anlamıyla hazır olmuş olur, şimdiden kutlamak istedim, hak ediyor :)

• oyun ici rehberlerde, uyarilarda, yonlendirmelerde eksik yok. eksik kalan handbook icindeki uzun metinler. yok sari bitki boyle guzelmis, yok yabandomuzunun kokleri bilmemnereye dayanirmis filan :) yani oyunu tek kelime ingilizce bilmeyen biri bile hicbir seyi atlamadan bastan sona oynayabilsin diye ugrastim.

ara opsiyonel gorevlerin diyaloglarindayim. yetistigi kadarini aksam yayina alacagim.

• Kolay gelsin
  • sizi elestirmek istemiyorum fakat deus ex oyunu 12 araliktan beri %99 kontrol asamasinda olarak kaldi.
    arkadas en son ocak ayinda sanirim bi mesaj atmis islerimin yogunlugu vs diyerek.
    acaba baska mod yada kontrol edecek arkadas yokmuda 3 ay gibi bir suredir oyun %99da kontrol asamasinda kaldi?
  • quote:

oyun ici rehberlerde, uyarilarda, yonlendirmelerde eksik yok. eksik kalan handbook icindeki uzun metinler. yok sari bitki boyle guzelmis, yok yabandomuzunun kokleri bilmemnereye dayanirmis filan :) yani oyunu tek kelime ingilizce bilmeyen biri bile hicbir seyi atlamadan bastan sona oynayabilsin diye ugrastim.

ara opsiyonel gorevlerin diyaloglarindayim. yetistigi kadarini aksam yayina alacagim.

hocam bence hepsini halledip öyle yayınla, sonra bir bir yazacaklar forumda bak şura olmamış şurayı çevirmemişsin falan diye.. :)
  • Hocam hadi çıkart yeniden başlayalım oyuna
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.