Şimdi Ara

Far Cry 3 Türkçe Yama (v1.3 yayında) 30.03.2013 (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
878
Cevap
17
Favori
129.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: WonLt

versiyon 1.01

şimdi biz bu yamayı kuramıcakmıyız ?

1.05 patchini hemen indirip kurarsan oynayabilirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kardanadam6

arkadaşlar verdiğim siteye girin turbobit linkini yapıştırın alttaki kodları girin ve generate tıklayın sonra yukarda gelen dönüştürülmüş linke tıklayın ardından 5 sn beklitecek sonra geç tıklayın ve dosyayı istediğiniz yere kaydedin ama tek bir farkla turbobitin sınırlaması olmadan :D rockerdem gayet başarılı ilk bölümdeyim hacı hatunun kukusu yazmışın ne alaka ? kafesin orda ? kokusu filan mı ?

koptum adam kibar olmaya çalışmış işte şimdi kukunun anlamını burda açıklasa banlanır :D
  •  Far Cry 3 Türkçe Yama (v1.3 yayında) 30.03.2013

1.05 kurulu ve bende de yazılar bir tuhaf çıktı

çözdüm directx 9 dan açın oyunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hands0meJack -- 22 Mart 2013; 23:36:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just In Time

Far Cry 3 Türkçe Yama (v1.3 yayında) 30.03.2013

1.05 kurulu ve bende de yazılar bir tuhaf çıktı

çözdüm directx 9 dan açın oyunu

Bende tüm directx'lerle çalışıyo ilginç. Dx11'de şu an.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ben bir şey sorcam rockerdem ormandaki bölümü geçtikten sonra oyunda aniden değişme oluyor çok fazla kasmaya başlıyor bu yamadan kaynaklı mı acaba ? sende oldumu ? benimkide dx11 bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kardanadam6 -- 22 Mart 2013; 23:45:28 >
  • Hocam ellerine sağlık. Hemen deniyorum yamayı.
  • Eline sağlık kardeşim
  • eywallah dostlar. birazdan hotfile ve uploaded linkleri de gelecek.
  • 1.05 patch iniyo şimdi bi denicem dx özürlü bi ekran kartı varsa oda benimkidir :) bakalım eksikleri elimizden geldiğince gidermeyi çalışacağız hep birlikte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockerdem

eywallah dostlar. birazdan hotfile ve uploaded linkleri de gelecek.

Hocam aklıma takılan bişey var şimdi bu yamam %100 mü yani el kitabındaki şeyler olsun herşeyiyle çevirdinmi yoksa tam sürümde hepsi mi çevirlmiş olacak
  •  Far Cry 3 Türkçe Yama (v1.3 yayında) 30.03.2013

başlarda bunu buldum ing. olarak şimdilik, yoksa kaptırdım gidiyorum baya uğraşmışsın belli.
  • bir de oyunun başında vaas konuşurken oraları jet gibi geçiyo orası normalde öylemi ? ya şu ormandan tam kaçarken ssonunda far cry 3 yazısı çıkıyor orda 180 derece dönüyor pc normalde hiç kasmazken manyak gibi oluyor orda neden öyle oluyor ?
  • El kitabındaki uzun açıklamalara girmedim henüz. mekan, insan, hayvan, bitki vs'nin uzun açıklamaları çevrilmemiş durumda. ama oyun içi rehberlerde çıkan "düşmana arkadan yaklaş ve bilmemneye bas sonra..." gibi açıklamalar çevrildi.
  • Yamayla birlikte iniyor. Ellerinize sağlık. Oyun 1.05 mi bilmiyorum ama direk çalıştı yama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Illusionist -- 23 Mart 2013; 0:12:44 >
  • quote:

bir de oyunun başında vaas konuşurken oraları jet gibi geçiyo orası normalde öylemi ? ya şu ormandan tam kaçarken ssonunda far cry 3 yazısı çıkıyor orda 180 derece dönüyor pc normalde hiç kasmazken manyak gibi oluyor orda neden öyle oluyor ?

vaas hızlı konuşan bi tip zaten. öte yandan ingilizce altyazıların görünme süresi ile aynı bu da, ona müdahale edemiyoruz zaten.
    orman kaçışının sonundaki bölümde kasıyor evet. çünkü orada animasyon dönerken arka planda loading işlemi var, işlemciyi kasabiliyor. her seferinde yapmasa da benim de başıma geldi yamasız halinde.
  • oyunun 1.05 patch ve crack ını indirdim işlemleri yaptım exeye tıklıyorum uplay açılıyor hocam ya oyuna giremiyorum şimdi setup da yok elimde ne yapmalıyım ?
  • tekrar crack'le ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockerdem

quote:

bir de oyunun başında vaas konuşurken oraları jet gibi geçiyo orası normalde öylemi ? ya şu ormandan tam kaçarken ssonunda far cry 3 yazısı çıkıyor orda 180 derece dönüyor pc normalde hiç kasmazken manyak gibi oluyor orda neden öyle oluyor ?

vaas hızlı konuşan bi tip zaten. öte yandan ingilizce altyazıların görünme süresi ile aynı bu da, ona müdahale edemiyoruz zaten.
    orman kaçışının sonundaki bölümde kasıyor evet. çünkü orada animasyon dönerken arka planda loading işlemi var, işlemciyi kasabiliyor. her seferinde yapmasa da benim de başıma geldi yamasız halinde.

tamam benden ve yamadan kaynaklı değil o bana yeter kinqsin rockerdem :D ama elkitapları filan çevrilmemiş galiba ben kaptırdım kendimi yarın tekrar konuşuruz :D

• Jason'ın da kitap okumaya vakti yok zaten, sen kaptır git :)
  • Uploaded ve Hotfile linki eklendi:

Uploaded: http://uploaded.net/file/5sv3moxe

Hotfile: https://hotfile.com/dl/199436774/d5f7fcd/FarCry3-Turkce-v1.0b-rockerdem.rar.html

Turbobit: http://turbobit.net/qzovag7d7cs2.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerdem -- 23 Mart 2013; 0:18:21 >

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.