Şimdi Ara

Far Cry 3 Türkçe Yama (v1.3 yayında) 30.03.2013 (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
878
Cevap
17
Favori
129.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rockerdem

El kitabındaki uzun açıklamalara girmedim henüz. mekan, insan, hayvan, bitki vs'nin uzun açıklamaları çevrilmemiş durumda. ama oyun içi rehberlerde çıkan "düşmana arkadan yaklaş ve bilmemneye bas sonra..." gibi açıklamalar çevrildi.

onlarade ilerde guncellemelerle cevrılır
    ellerinesaglık calısman cok guzel olmus beta oldugu ıcın bazı yerlerde İNG yazıları var
    benım de gozume bır yer takıldı oyun acılırken (GIRIS YAPILIYOR) DAN SONRAKI YAZILAR ING OLARAK CIKTI ONLAR CEVRILMEMIS GALIBA
    ılerde ınsallah onlarada Cozulur bırde oyunun basında oyuna baslarken ekranada cıkan mavı rekte olana yazılarda ıng sımdıye kadar gorduguz YERLER BURALAR
    İYİ AKSAMLAR
    İYİ EGLENCELER HERKESE
    BEN YATAR MALUM YARIN İS VAR

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle teşekkürler. Dx 11 de çalışmıyor hocam. Buna bir çare bulunamaz mı acaba?

Not:Dx 11 de çalışıyor diyenler oyunun içinden yapmanızın bir anlamı yok. Dx11 exe den açmazsanız dx 9 da kalır.
  • bahsettiğin yerlerden ekran görüntüsü verebilirsen sevinirim. ingilizce olmaması gereken yerler gibi geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bakır-cu

Öncelikle teşekkürler. Dx 11 de çalışmıyor hocam. Buna bir çare bulunamaz mı acaba?

Not:Dx 11 de çalışıyor diyenler oyunun içinden yapmanızın bir anlamı yok. Dx11 exe den açmazsanız dx 9 da kalır.

muhtemelen fontları sıkıştırdığım tool'un ayarlarıyla ilgilidir. kurcalarız onu da.
  • Skillerde çevrildimi acaba neye yaradıklarını falan tam anlamak isterimde :)
  • Hevesim kursağımda kaldı. Oynayanlar yorum yapın bari
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut6

Skillerde çevrildimi acaba neye yaradıklarını falan tam anlamak isterimde :)

Skiller full çevrildi ;)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: umut6

Skillerde çevrildimi acaba neye yaradıklarını falan tam anlamak isterimde :)

Skiller full çevrildi ;)

Teşekkür ederim.
  • Allahını seven bana özelden 1.05 patch ve crackin linkini atsın bulamadım bir türlü hazır çalışan oyun çalışmıyor.
  • Paketleri açan tool ne? Dx 11 sorununu çözmeye çalışayım bari.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bakır-cu -- 23 Mart 2013; 0:54:25 >
  • Tesekkurler Kardesim gayet guzel calisiyor basarilar
  • Merhaba hocam,
    Demo videodaki çeviri çok iyi gözüküyor. Beklentimin çok çok üzerinde çıktı.
    Bu kadar zamanda böyle bir çeviri olması beni açıkçası mutlu etti.
    Yamayı indirip oyuna en baştan başlayacağım ama önümüzdeki şu haftada zor gibi gözüküyor.
    Tahmin ediyorum çok özen gösterip, hataları kafaya takan birisiniz.
    Diyeceğim o ki, size saygı duyuyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mamakalam

Allahını seven bana özelden 1.05 patch ve crackin linkini atsın bulamadım bir türlü hazır çalışan oyun çalışmıyor.

1.05i kurduktan sonra eski crack'i tekrar uygulaman gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hezârfen

Merhaba hocam,
    Demo videodaki çeviri çok iyi gözüküyor. Beklentimin çok çok üzerinde çıktı.
    Bu kadar zamanda böyle bir çeviri olması beni açıkçası mutlu etti.
    Yamayı indirip oyuna en baştan başlayacağım ama önümüzdeki şu haftada zor gibi gözüküyor.
    Tahmin ediyorum çok özen gösterip, hataları kafaya takan birisiniz.
    Diyeceğim o ki, size saygı duyuyorum :)

Eywallah. Umarım umutlarınız boşa gitmez :)

• Orjinal oynuyorum. Karakterler bende de bozuk çıktı. Directx 9 ile de açamıyorum orjinal olunca.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mamakalam

Allahını seven bana özelden 1.05 patch ve crackin linkini atsın bulamadım bir türlü hazır çalışan oyun çalışmıyor.

1.05i kurduktan sonra eski crack'i tekrar uygulaman gerekiyor.

hocam benm oyun ayıptır söylemesi blackbox sürümdü adamlar sadece 1.01 patch ve crack ini koymuşlar 1.01 crack yapsam olur mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeCRiS

Orjinal oynuyorum. Karakterler bende de bozuk çıktı. Directx 9 ile de açamıyorum orjinal olunca.

patch var mı?
  • arkadaşlar bende patch 1.02 yüklü yamayı şimdi kurdum sorun yok bende ana menü altyazılar falan herşey türkçe

tomb raider'a da bir el at hacı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerosol 34 -- 23 Mart 2013; 0:45:49 >
  • Öncelikle emeğine sağlık tebrikler bu kadar kısa sürede bir oyunu çevirmek büyük iş hakkaten

Denemek için kurdum, 1.05 Patch kurulu ve oyundaki tüm yazılar karakterler bozuk çıkıyor resimdeki gibi dostum menü vs dahil.

• quote:

Orijinalden alıntı: busterr

Öncelikle emeğine sağlık tebrikler bu kadar kısa sürede bir oyunu çevirmek büyük iş hakkaten

Denemek için kurdum, 1.05 Patch kurulu ve oyundaki tüm yazılar karakterler bozuk çıkıyor resimdeki gibi dostum menü vs dahil.

bence baştan kur oyunu ayrıca bende ki far cry 3 1.02 patch ile sorunsuz çalışıyor

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.