Şimdi Ara

Far Cry 3 Türkçe Yama (v1.3 yayında) 30.03.2013 (39. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
878
Cevap
17
Favori
129.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • linki atabilirmisiniz turbobit ölmüş başka link varmı birde nasıl kurcaz
  • bana çalışan bir link atabilirmisin birde nasıl kurcaz anlatırmısın abicim teşekkürler emeğine sağlık bu türkçe alt yazı değilmi
  • Ellerine sağlık, sanırım oyuna geç başlıcak "şanslı kişi" konumuna ulaştım. Oyunu ilk defa ve türkçe oynıyacağım sayende. Senin tavsiyen 1.05 patch'ini dahil hepsini kurmam mı yoksa 1.04'ü de kurup, başlıyayım mı?
  • 1.05 kurmak en iyisi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çeviri yapan arkadaşa teşekkürler sayesinde Türkçe oynadım.
  • Neden ben bunu oyunu bitirdikten sonra öğrendim
  • valla bende bu oyun abartısız çıktığından beri pc de kurulu bi şekilde öylece duruyo.bi türlü başlamak nasip olmadı yamayıda yaptım ama oynayasım yok arkadar ne iştir bu anlamadım
    oyun daki sorunlar nedeniyle ha bugün ha şu gün düzeltirler diye bekle bekle aylar oldu.
    şimdi bide bioshock infinite yaması çıkıcak yine kenarda kaldı bu oyun
  • far cry 3'ü daha önce bitirmiştim fakat bu yamayı görünce dayanamayıp yeniden kurdum elinize kolunuza sağlık teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockerdem

nihayet altyazı dosyalarına müdahale edebildim. çeviriye başladım ancak 19.000 satır ne kadar sürer bilemiyorum :) çeviri için yardımcı olmak isteyen olursa bir ekip kurup çok daha hızlı halledebiliriz.

yaptığım ilk denemelerden görüntüler:

Far Cry 3 Türkçe Yama (v1.3 yayında) 30.03.2013

Güncelleme: 26.03.2013

Facebook sayfasında v1.2 yayınlandı.
    Bekletme ve yarıda kesilme sorunları olmaması için dosya, "Google Drive" üzerine konuldu.
    Destekleriniz için PayPal Bağış Servisi eklendi: www.rockerdem.com/paypal

Güncelleme: 25.03.2013

Güncel duyuru ve linkler artık bu sayfadan duyurulacaktır: Facebook - Far Cry 3 Türkçe Çeviri sayfası

Güncelleme: 24.03.2013

Beta testi yayına alındı.

Güncelleme: 21.03.2013

- Sanırım %5 filan kaldı. Tutorial kısmı biraz zorluyor. Metinlerin içinde ikonlar, renkli yazılar vs var; düz yazı değil. Bu nedenle altyazıdan biraz daha zor.

- Mevcut çeviride altyazılarda Türkçe karakter olarak hiçbir sıkıntı olmayacak. Ama bazı menü başlıklarında, sadece "i - İ" harfine özel bir pürüz var, onu çözemedim. Birkaç günümü yedi, taktım mı takarım çünkü. Ama olmuyor. Oluyor da, orijinal görünmüyor. O hali içime sinmediği için vazgeçtim onunla uğraşmaktan. Menünün bazı yerlerinde sistem büyük harfe çeviriyor. Bu yüzden "Mermiler"e tıkladığınızda açılan sayfanın başlığında "MERMILER" yazıyor, "I" ile. Tek pürüz o :) Beni etti ama bilmiyorum sizi rahatsız eder mi.

- Alfa testlerini kendim yapıyorum çevirdikçe. Her çevirdiğim bölümden sonra o bölümü oynuyorum, sonra sıradaki bölümü çevirip devam ediyorum. Sırf çevirirken 3-4 kere daha kapattım oyunu sanırım :)

- Beta testlerini yapmak için birilerine ihtiyacım olacak. E bunlar da sizlersiniz, bu başlıktaki arkadaşlar. 2-3 kişi ile anlaşıp test yaptırıp sonra yayına alayım desem, yayınlanana kadar o da vakit alacak, daha fazla bekletmeyeyim bu kadar meraklısı varken. Hep birlikte test ederiz :)

- Bu kadar boş vaktim bir daha olur mu, olursa ne zaman olur bilemiyorum. Eğer yapılmadıysa Portal 2 çevirisi olabilir, nispeten daha hafif bir oyun ve diyaloglar eğlenceli. Sevdiğim de bir oyun tabi. Tomb Raider filan bilemiyorum şimdi, tahminim bunun kadar geniş bir oyundur. önce bir oynamak lazım :)

- Patch 1.05'i bugün kurdum ve çeviriyi o versiyona gömerek test ettim; sorun yok. 1.05 için yayınlayacağım. Daha eski patch kullanan arkadaşlar da 1.05'e (260 mb filan) update edip yamayı kullanabilecekler. Daha yeni patch çıkarsa ona da uyarlarız.

- Söz vermeyeyim ama tahminim yarın (cuma) gece ilk sürümü (v.TR.1.00) buradan duyuracağım. Gönül ister, bir ya da birkaç arkadaşımız baştan sona oyunu didik didik oynayıp hataları bulsun. Elbet hata vardır. Yazım hatası olabilir, terim hatası olabilir, çeviri hatası olabilir. Bir haftadır gözümü kapatınca altyazı dosyası görüyorum, koptuğum noktalarda saçmalamış olabilirim bu yüzden :)

Güncelleme: 20.03.2013

Hikaye modundaki tün diyalog altyazılar ve menünün %90'ı hazır durumda.
    Handbook açıklamaları, inventory bilgileri ve ara opsiyonel görevlerdeki diyaloglar kaldı.

Çevrilen kısımdan bir kesit:

Rockerdem kardeşim yamayı kurdum ama sadece menü türkçe konuşmalardada türkçe altyazı yok ne yapmalıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ayarlar > video > altyazılar > türkçe

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler dostum feys sayfanı bile beğendim ki hiç sayfa beğenme huyum yoktur emeğine sağlık inşallah devamını getirirsin.
  • Yama sadece bendemi performansı düşürdü ?
  • bu oyunu oynamak için türkçe yamanın tamamlanmasını bekliyordum. tamamlandığına göre artık daha iyi anlayarak oynayabilirim. rockerdeme ve emeği geçenlerin ellerine sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihathalitt

Yama sadece bendemi performansı düşürdü ?

Nasıl bi fark oldu arada? Dikkat etmedim de. Bir de oyun orjinal mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

quote:

Orijinalden alıntı: Cihathalitt

Yama sadece bendemi performansı düşürdü ?

Nasıl bi fark oldu arada? Dikkat etmedim de. Bir de oyun orjinal mi?

Orjinal. Ne bileyim sanki az bir fps düşüşü oldu. Belki patchlar'la uyumlu değildir. Bilmiyorum.
  • Incık cıncık yamayı aramaktan gözüm düştü yemin ediyorum.

Allah rızası için biri bana bu yamanın linkini göndersin versin hangi sayfada olduğunu sölesin.
    Sabahtan beri ekrana bakıyorum diyemi göremiyorum yoksa anlamadım ki, kendi kendime tribe girdim valla "körmüyüm ben"

Şimdiden elinize sağlık, yamayı hazırlayan arkadaşında eli dert görmesin, tebrik ediyorum kendisini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenyuksel88

Incık cıncık yamayı aramaktan gözüm düştü yemin ediyorum.

Allah rızası için biri bana bu yamanın linkini göndersin versin hangi sayfada olduğunu sölesin.
    Sabahtan beri ekrana bakıyorum diyemi göremiyorum yoksa anlamadım ki, kendi kendime tribe girdim valla "körmüyüm ben"

Şimdiden elinize sağlık, yamayı hazırlayan arkadaşında eli dert görmesin, tebrik ediyorum kendisini.

https://www.facebook.com/pages/Far-Cry-3-T%C3%BCrk%C3%A7e/158280647669788

• saol hocam, ellerine sağlık.
  • Yamayı 4 saatte indiriyor internet hızımda mı bir problem var yoksa herkesinki geç mi indiriyor ?
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.