Şimdi Ara

Far Cry 3 Türkçe Yama (v1.3 yayında) 30.03.2013 (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
878
Cevap
17
Favori
129.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Blood dragonu soruyosanız torrente düşmüş
  • Yama için teşekkürler hocam acaba oyunun multiplayer kısmını çevirecek misin. Multi kısımda da level sistemi decoding ve modlar flaan var Türkçe olsa multi oyuncuları için çok iyi olur ve kelime sayısı çok az. Bu kadar kısa sürede senoryoyu çevirdiğinize göre pek bi zamanınızı almaz. Var mı böyle bir düşünceniz?
    @rockerdem
  • Elinize emeğinize sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red_Devil33

Sabırsızlıkla bekliyorum inşallah yardım eden çıkarda daha çabuk olur

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeraltofRivia

Yamayı deneyebildim ve tek kelime ile mükemmel olmuş ellerine sağlık

Nasıl kurdun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: viledayla uçan cadı

quote:

Nasıl kurdun ?

Facebook sayfasında download linki var tıkla indir daha sonra dosyanın içinde ne yapacağın yazıyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: viledayla uçan cadı

quote:

Nasıl kurdun ?

Facebook sayfasında download linki var tıkla indir daha sonra dosyanın içinde ne yapacağın yazıyor

Teşekkürler Kardeşim

• quote:

Orijinalden alıntı: senseman62

quote:

Orijinalden alıntı: sroad

quote:

Orijinalden alıntı: senseman62

elinde Far cry 3 v1.05 dlc unlocker olan varmı acaba ? 1.04 için olanı var bende çalışmıyor elinde olan varsa pm atabilir mi

edit: dlc bir kaç güne geliyor galiba

hocam dlc unlocker bundle dlc yi mi açıyor ne yapıyor tam olarak ?

normalde ayrı satılan dlcleri etkinleştiriyor...aldığınız veya indirdiğiniz oyunun içinde de mevcut bu dlcler..ama çakal firmalar ayrı satıp çarpıyor milleti

2 tane single player görevi açılıyor The Lost Expedition ve Monkey mission

Bunlar bende var. Ekstra XP kazanmak için iyi. Bir de maymun görevlerini saymadım birkaç tane var. Sıradışılar ve zevkliler de.

* * *

@rockerdem:
    1.05 versiyon için türkçe yama henüz çıkmadı galiba değil mi?

• Mevcut yama 1.05e de uygulanıyor. 1.05 ile Eklenen bazı özellikler çıkmıyor sadece. Master zorluk derecesi vs.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • O sorun değil. 1.05 yamasının hazırlandığını ilk sayfada yazmışsınız ama ne zaman hazır olacağı üç aşağı-beş yukarı belli olmadı mı daha?
  • Çıkarırsam 1.5 çıkarırım demiştim ama mevcut hali ile oynanışa engel ya da senaryoda eksiklik yaratacak bir şey olmadığı için bıraktım son hali ile. 1.05'teki eklentileri halledebilirsem o hali ile çıkarabilirim 1.5 versiyonunu. Bu arada çıkardığım sürümleri oyunun patch sürümleri ile karıştıranlar oluyor. Oyun en son 1.05'te, yama 1.3'te. Yani 1.3 yaması sadece 1.03'e uygun gibi bir durum yok. Türkçe yama, oyunun yamasız sürümü de dahil tüm sürümleri ile çalışıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: rockerdem

Çıkarırsam 1.5 çıkarırım demiştim ama mevcut hali ile oynanışa engel ya da senaryoda eksiklik yaratacak bir şey olmadığı için bıraktım son hali ile. 1.05'teki eklentileri halledebilirsem o hali ile çıkarabilirim 1.5 versiyonunu. Bu arada çıkardığım sürümleri oyunun patch sürümleri ile karıştıranlar oluyor. Oyun en son 1.05'te, yama 1.3'te. Yani 1.3 yaması sadece 1.03'e uygun gibi bir durum yok. Türkçe yama, oyunun yamasız sürümü de dahil tüm sürümleri ile çalışıyor.

Konu dışı olacak ama, 1.5'teki eklentiler tam olarak nedir acaba?
  • Tam listeyi bilmiyorum ama standart hataların düzeltilmesi dışında farkettiklerim, genelde ayar bölümüne getirilmiş ek özellikler. Oyun zorluk seviyesine "çok zor (usta)" eklenmiş. Oynanış ayarına da ekler var, soldaki xp göstergesi görünsün-görünmesin vs.

• quote:

Orijinalden alıntı: rockerdem

Bu arada çıkardığım sürümleri oyunun patch sürümleri ile karıştıranlar oluyor. Oyun en son 1.05'te, yama 1.3'te. Yani 1.3 yaması sadece 1.03'e uygun gibi bir durum yok. Türkçe yama, oyunun yamasız sürümü de dahil tüm sürümleri ile çalışıyor.

Bunu bilmiyordum ama daha önce 1.3 versiyonu indirip denediğimde işe çalışmamıştı. Karıştırma sebebim de aslen o olmuştu. Bunu sayfa başında ve facebook sayfasında not olarak belirtilmesinde fayda var bu sebeple.

Bu akşam bir daha deneyeceğim.
  • abi sen daha bitirmedinmi oyunu bug aramaktan bitiremeyecen heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan0101 -- 17 Nisan 2013; 17:17:07 >
  • Oyunu bitirdim ama ilk sefer oyunu bilmeden oynadığım için ikinciye zorluk seviyesini değiştirerek tekrar başladım.

Oynarken de şimdiye kadar hiç hata aramadım. Aramakla bulmak çok zor zaten. Kimi zaman öyle bir hataya denk geliyorsun ki, bir daha ona denk gelmen bile çok düşük ihtimal. Denk gelmesi lazım ancak ve ben de denk geldikçe yazıyordum.

Birkaç kişi daha beni oyunda hata aradığım gerekçesiyle eleştirdiği için yazmaktan vazgeçtiğim iki hatayı daha yazacağım bak sen de böyle dediğin için.

Yeri burası değil. Diğer konudan yazıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 17 Nisan 2013; 18:09:32 >
  • Yama bu sefer düzgün çalıştı. Önceki sefer nedense olmamıştı. Sayende oyuna bir daha başlamak zorunda kaldım. Gitti o kadar kayıt.
    Gitti derken, kayıtlar silindiği için değil, hikayeyi iyi anlamak için baştan başladım.

Hani demiştin ya "Birisi de oyunu baştan aşağı tarayıp metin eksiklerini kontrol etse" diye. Denk geldikçe notlar almaya başladım. İster peyderpey, ister bitirince; nasıl istiyorsan o şekilde atarım sana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 17 Nisan 2013; 23:21:28 >
  • hiç güncelleme yapmadan yüklesek bir sorun çıkartırmı alt yazılarda illa güncellemeleri yüklemeye gerek varmı ben onu merak ettimde yama için eline saglık bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: trsayko

hiç güncelleme yapmadan yüklesek bir sorun çıkartırmı alt yazılarda illa güncellemeleri yüklemeye gerek varmı ben onu merak ettimde yama için eline saglık bu arada

sanırım fark etmiyor güncelleme yapmadan da çalışıyor diye biliyorum.
  • Her sürümde çalışır

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.