Şimdi Ara

Far Cry 3 Türkçe Yama (v1.3 yayında) 30.03.2013 (43. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
878
Cevap
17
Favori
129.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İngilizce olarak bitirdim düzgün birşey çıksın Türkçe olarak yine bitiririm
  • Deluxe Edition ile gelen ekstra 5 görevde çeviriye dahil mi?
  • facebookta bulamadım.link verirseniz sevinirim.
  • Anlamadım.Çeviri bitti mi,yoksa devam mı ediyor?
  • Link:
    https://docs.google.com/file/d/0BwB00KlrpvxKMVVmckNuRUp1LVk/edit
    Şifre: rockredem

Bu linkten 1 saat önce kurdum. Gayet güzel çalışıyo. 1,3 ama bu. Daha yukarısı varmı bende bulamadım.
    Saolsun çevirmişler ama paylaşmada çok karışıklar :)
  • Yama için teşekkürler, 2.kez Türkçe ile oynamak cidden harikulade, değerini bilmek lazım.
  • Hocam emegine saglik bende farcry 1 ve 2 orjinal var
    Farcry 3 ise sahte su an icin orjinal oyunda turkce arayuz var mi? Veya bunun icin orj yama vs. Var mi eger bu mumkun ise orj. Alacagim malum crytek ve yerli kardesler oyun dunyasinin ozel isimleri sagolun kolay gelsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeş çok saol ellerine sağlık bi sorunum var altyazılar türkçe deyil resimde gösterdiğim gibi altyazı sekmesinde rusçadan başka seçenek yok bi yardımcı olsanız lütfenn
     Far Cry 3 Türkçe Yama (v1.3 yayında) 30.03.2013 Far Cry 3 Türkçe Yama (v1.3 yayında) 30.03.2013

• ARKADAŞLAR. BENDE SNOPY V5H DİREKSİYON VAR. FAR CRY 3 DEKİ ARABA SÜRÜLMÜYO DİREKSİYONLAR SÜRMEK İSTEDİM DAKAT KONTROL SEÇENEKLERİNDEN GAMEPADI SEÇTİĞİMDE KAYIT ETTİKTEN SONRA BİDA GİRİNCE GENE KLAVYE MAUS ÇIKIYO.. YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM LÜTFEN..
  • Far Cry 3 Deluxe Edition 'a uyumlumudur? Steamdan ona göre satın alacağım.
  • merhaba arkadaslar v1.01 için link verebilirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: half life

Link:
    https://docs.google.com/file/d/0BwB00KlrpvxKMVVmckNuRUp1LVk/edit
    Şifre: rockredem

Bu linkten 1 saat önce kurdum. Gayet güzel çalışıyo. 1,3 ama bu. Daha yukarısı varmı bende bulamadım.
    Saolsun çevirmişler ama paylaşmada çok karışıklar :)

Şifre rockerdem olacak niye yanlış yazıyon arkadaşım
    Uplay'e yönlendiriyor Steam'den saçmalık.
    Yama sorunsuz çalışıyor çok çok teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 12 Nisan 2014; 23:36:05 >

• Yapandan, yardım edenden Allah razı olsun.
  • Sağ ol hacım. Çok iyi oldu valla bu yama. Bugün simülasyon bölümünde oyun tavsiyesi istediğimde Far Cry'ı tavsiye etmişlerdi. Bir iki saate bitecek indirmesi. Çevirdiğin için teşekkürler. Çok zor bir iş başarmışsın. Tebrikler.
  • arkadaslar oyunu orjinal almayi dusunuyorum.turkce yamayi eklersem sıkıntı cıkarmı?mesajımı lutfen alinti yaparak cvaplayiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

arkadaslar oyunu orjinal almayi dusunuyorum.turkce yamayi eklersem sıkıntı cıkarmı?mesajımı lutfen alinti yaparak cvaplayiniz.

sıkıntı olmaz steamdan alıp tr yamayla oynamıştım
  • linki bulamadım yahu çok beceriksizim galiba link nerdee
  • selamun aleyküm arkadaşlar, bu forumda birden fazla ingilizcesi çok iyi olan oyuncu gurubu insan var. Bende The elderscrolls skyrim oyunun dlc 'si dragonborn dlc sini türkçeye çevirmeye karar verdim. Bana katılmak ve destek ve fikir vermek isteyen olursa
    lütfen bu sayfayı ziyaret etsin.
    http://forum.donanimhaber.com/m_96360473/f_//tm.htm#96470077
  • Elinize sağlık. Çok teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.