Şimdi Ara

Far Cry 3 Türkçe Yama (v1.3 yayında) 30.03.2013 (43. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
878
Cevap
17
Favori
129.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: acaluka

Veeeee, BİNGO !!! Orjinal oyunda tahmin ettiğim gibi Uplay devreye girdiği için bir şekilde yabancı dosyalara geri çevrim yapıyor. Teknik detayını bilemem ama ağ bağlantısını çıkartıp denediğim oyun Türkçe oldu (: Şu anda hem mutlu hem hüzünlüyüm. Böyle şaheser bi yapımı sayenizde anlayarak Türkçe oynayabilcem. Üzüntülüyüm sabah 7 de kalkmam lazım yarın iş var... Yani hayaller yarına kaldı ve ben o oyuna giriş videosunu izledikten sonra nasıl bekeleyebilirim bilmiyorum.

Hocam eline emeğine sağlık, gerçekten özverili bir çalışma hazırlamışsın. Teşekkürler (:

Alıntıları Göster
    hayırlı olsun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: nameste108

merhabalar işin çok zor umarım tek başına altından kalkabilirsin ya da yanına yeni birilerini bulabilirsin. ben şunu osracağım? bir yüzde verecek olsan yüzde kaçını çevirdin? 1 haftaya çıkacağına inanıyor musun cidden? çünkü çok kısa bir tarih, çıkarsa dünyada bir ilk olur, evet dünyada.

oyunçeviri dün açıklama yaptı far cry 3'ü çeviren bir arkadaş var, epey ilerlemiş, biz bu yamayı ona bıraktık, o çıkarsın ve bizde onun adıyla sitemizde yayınlarız şayet yapamazsa ilerleyen zamanlarda gerekli tools u ayarlayabilirsek başlanabilir dediler, yani oyunçeviri bu işi tamamen size bırakmış.

çalışmalrınız da başarılar. :)

Alıntıları Göster
    İngilizce olarak bitirdim düzgün birşey çıksın Türkçe olarak yine bitiririm

• quote:

Orijinalden alıntı: Apocalipso

İngilizce olarak bitirdim düzgün birşey çıksın Türkçe olarak yine bitiririm

Alıntıları Göster
    Deluxe Edition ile gelen ekstra 5 görevde çeviriye dahil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BB2CECC18

Deluxe Edition ile gelen ekstra 5 görevde çeviriye dahil mi?

Alıntıları Göster
    facebookta bulamadım.link verirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marcus Glory

facebookta bulamadım.link verirseniz sevinirim.

Alıntıları Göster
    Anlamadım.Çeviri bitti mi,yoksa devam mı ediyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Itachi-san

Anlamadım.Çeviri bitti mi,yoksa devam mı ediyor?

Alıntıları Göster
    Link:
    https://docs.google.com/file/d/0BwB00KlrpvxKMVVmckNuRUp1LVk/edit
    Şifre: rockredem

Bu linkten 1 saat önce kurdum. Gayet güzel çalışıyo. 1,3 ama bu. Daha yukarısı varmı bende bulamadım.
    Saolsun çevirmişler ama paylaşmada çok karışıklar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: half life

Link:

Bu linkten 1 saat önce kurdum. Gayet güzel çalışıyo. 1,3 ama bu. Daha yukarısı varmı bende bulamadım.

Alıntıları Göster
    Yama için teşekkürler, 2.kez Türkçe ile oynamak cidden harikulade, değerini bilmek lazım.

• Hocam emegine saglik bende farcry 1 ve 2 orjinal var
    Farcry 3 ise sahte su an icin orjinal oyunda turkce arayuz var mi? Veya bunun icin orj yama vs. Var mi eger bu mumkun ise orj. Alacagim malum crytek ve yerli kardesler oyun dunyasinin ozel isimleri sagolun kolay gelsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadtneverdie

Eline sağlık

Alıntıları Göster
    kardeş çok saol ellerine sağlık bi sorunum var altyazılar türkçe deyil resimde gösterdiğim gibi altyazı sekmesinde rusçadan başka seçenek yok bi yardımcı olsanız lütfenn
     Far Cry 3 Türkçe Yama (v1.3 yayında) 30.03.2013 Far Cry 3 Türkçe Yama (v1.3 yayında) 30.03.2013

• quote:

Orijinalden alıntı: maksimo

kardeş çok saol ellerine sağlık bi sorunum var altyazılar türkçe deyil resimde gösterdiğim gibi altyazı sekmesinde rusçadan başka seçenek yok bi yardımcı olsanız lütfenn
     Far Cry 3 Türkçe Yama (v1.3 yayında) 30.03.2013 Far Cry 3 Türkçe Yama (v1.3 yayında) 30.03.2013

Alıntıları Göster
    ARKADAŞLAR. BENDE SNOPY V5H DİREKSİYON VAR. FAR CRY 3 DEKİ ARABA SÜRÜLMÜYO DİREKSİYONLAR SÜRMEK İSTEDİM DAKAT KONTROL SEÇENEKLERİNDEN GAMEPADI SEÇTİĞİMDE KAYIT ETTİKTEN SONRA BİDA GİRİNCE GENE KLAVYE MAUS ÇIKIYO.. YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM LÜTFEN..

• quote:

Orijinalden alıntı: SabanAlkas

ARKADAŞLAR. BENDE SNOPY V5H DİREKSİYON VAR. FAR CRY 3 DEKİ ARABA SÜRÜLMÜYO DİREKSİYONLAR SÜRMEK İSTEDİM DAKAT KONTROL SEÇENEKLERİNDEN GAMEPADI SEÇTİĞİMDE KAYIT ETTİKTEN SONRA BİDA GİRİNCE GENE KLAVYE MAUS ÇIKIYO.. YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM LÜTFEN..

Alıntıları Göster
    Far Cry 3 Deluxe Edition 'a uyumlumudur? Steamdan ona göre satın alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lyc

Far Cry 3 Deluxe Edition 'a uyumlumudur? Steamdan ona göre satın alacağım.

Alıntıları Göster
    merhaba arkadaslar v1.01 için link verebilirmisiniz
  • quote:

Link:

Şifre rockerdem olacak niye yanlış yazıyon arkadaşım
    Uplay'e yönlendiriyor Steam'den saçmalık.
    Yama sorunsuz çalışıyor çok çok teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 12 Nisan 2014; 23:36:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BB2CECC18

quote:

Link:

Şifre rockerdem olacak niye yanlış yazıyon arkadaşım
    Uplay'e yönlendiriyor Steam'den saçmalık.
    Yama sorunsuz çalışıyor çok çok teşekkürler.

Alıntıları Göster
    Yapandan, yardım edenden Allah razı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: sadtneverdie

Eline sağlık

Alıntıları Göster
    Sağ ol hacım. Çok iyi oldu valla bu yama. Bugün simülasyon bölümünde oyun tavsiyesi istediğimde Far Cry'ı tavsiye etmişlerdi. Bir iki saate bitecek indirmesi. Çevirdiğin için teşekkürler. Çok zor bir iş başarmışsın. Tebrikler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: E-Nazmi

Sağ ol hacım. Çok iyi oldu valla bu yama. Bugün simülasyon bölümünde oyun tavsiyesi istediğimde Far Cry'ı tavsiye etmişlerdi. Bir iki saate bitecek indirmesi. Çevirdiğin için teşekkürler. Çok zor bir iş başarmışsın. Tebrikler.

Alıntıları Göster
    arkadaslar oyunu orjinal almayi dusunuyorum.turkce yamayi eklersem sıkıntı cıkarmı?mesajımı lutfen alinti yaparak cvaplayiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

arkadaslar oyunu orjinal almayi dusunuyorum.turkce yamayi eklersem sıkıntı cıkarmı?mesajımı lutfen alinti yaparak cvaplayiniz.

sıkıntı olmaz steamdan alıp tr yamayla oynamıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: acaluka

quote:

Orijinalden alıntı: rockerdem

indirdiğin sürüm 1.3'tür, 1.03 değil. sanırım oyunun patch'i ile karıştırdın, güncel patch 1.05'te.
    steam sürümü ile de çalışır, sorun çıkmaz.

Hocam öncelikle ellerine sağlık mükemmel iş çıkartmışsın. Bu oyun zaten efsane ötesi bir yapım. İnsanı resmen içine alıyor sürüklüyor... Ama karakterlerin hareketleri o kadar gerçekçi ve akışkan ki, alt yazı izlerken bir yandan da bu hareketleri, yüzdeki ifadeleri duyguları kaçırmayım diye bukalemun gibi oldum bi göz yazıda bi göz karakterlerde.

Hocam şimdi meseleye geleyim. Ben oyunu daha yeni yükledim ve orjinal. Steam oyunu değil kutulu CD. Fakat yama ben de çalışmıyor :/ yani otomatik patch yaptı Uplay üzerinden oyuna girince 1.05 görünüyor ama, hatalı da değil, hiç piyasada yok yama. Altyazılar ve menüler direk ingilizce geliyor içinden çıkamadım. Acaba en son güncel olan dosya hangisi ise, hangisini yapmam gerekiyor ise onu burdan tekrar paylaşırmısınız? Çok heveslendim ve anlamadan oynamak istemiyorum. İngilizce idare ederim dedim ama bu oyun Türkçe oynanmalı bence, anlaya anlaya, sindire sindire ve yaşayarak. Rica etsem paylaşır mısınız tekrardan dosya en güncel orjinalde sorun çıkartmayan dosya linkini?

Alıntıları Göster
    linki bulamadım yahu çok beceriksizim galiba link nerdee

• selamun aleyküm arkadaşlar, bu forumda birden fazla ingilizcesi çok iyi olan oyuncu gurubu insan var. Bende The elderscrolls skyrim oyunun dlc 'si dragonborn dlc sini türkçeye çevirmeye karar verdim. Bana katılmak ve destek ve fikir vermek isteyen olursa
    lütfen bu sayfayı ziyaret etsin.
    http://forum.donanimhaber.com/m_96360473/f_//tm.htm#96470077
  • Elinize sağlık. Çok teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.