Şimdi Ara

Far Cry 3 Türkçe Yama (v1.3 yayında) 30.03.2013 (42. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
878
Cevap
17
Favori
129.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdiden emeğinize sağlık..
    Multipayer kısmıda full türkçemi?
    Multi bölümünde bile hikaye var o yönden soruyorum
  • arkadaşlar yamayı yükledim ama konuşma sesleri gelmiyor.
  • beyler blackbox sürümünde çalısıyor mu yama ona göre indirecegim ?
  • cozunurluk degismiyor arkadaslar neden boyle ekran kartim biraz dusuk geliyor oyuna biraz dusureyim dedim ama secemiyorum istedigim cozurlugu
     Far Cry 3 Türkçe Yama (v1.3 yayında) 30.03.2013
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayraktar42

cozunurluk degismiyor arkadaslar neden boyle ekran kartim biraz dusuk geliyor oyuna biraz dusureyim dedim ama secemiyorum istedigim cozurlugu
     Far Cry 3 Türkçe Yama (v1.3 yayında) 30.03.2013

Çerçevesiz seçeneğini değiştir.

• %100 e tamamlandı mı yama? Tamamlandıysa link verir misin?
  • Oyunun hangi sürümü ile uyumlu bu yama hepsine uyarmı
  • tümüne uyumlu.
  • Oyun ceviriden 1.03ü indiriyordum, 1.05 varmış herhalde görmedim link atarmısın. Birde Türkçe yama ile oynayayım. Steam versiyon ile uyumludur herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 30 Eylül 2013; 14:43:27 >
  • indirdiğin sürüm 1.3'tür, 1.03 değil. sanırım oyunun patch'i ile karıştırdın, güncel patch 1.05'te.
    steam sürümü ile de çalışır, sorun çıkmaz.
  • Yamayı baska bir yerden indirme imkanımız varmı? Baglantı kesildigi anda yeni bastan yukleme yapıyor benim baglantıda arada gidip geliyor. Ustune birde oyun yukleme ozurluyum.

Bu arada eline saglık rockerdem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockerdem

indirdiğin sürüm 1.3'tür, 1.03 değil. sanırım oyunun patch'i ile karıştırdın, güncel patch 1.05'te.

emeğine saygı
  • Teşekkürler.
  • şuan dosyayı indiriyorum daha deneyemedim ama şimdiden hazırlayan arkadaşın ellerine sağlık, teşekkür ederim.
  • Eline sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockerdem

indirdiğin sürüm 1.3'tür, 1.03 değil. sanırım oyunun patch'i ile karıştırdın, güncel patch 1.05'te.

Hocam öncelikle ellerine sağlık mükemmel iş çıkartmışsın. Bu oyun zaten efsane ötesi bir yapım. İnsanı resmen içine alıyor sürüklüyor... Ama karakterlerin hareketleri o kadar gerçekçi ve akışkan ki, alt yazı izlerken bir yandan da bu hareketleri, yüzdeki ifadeleri duyguları kaçırmayım diye bukalemun gibi oldum bi göz yazıda bi göz karakterlerde.

Hocam şimdi meseleye geleyim. Ben oyunu daha yeni yükledim ve orjinal. Steam oyunu değil kutulu CD. Fakat yama ben de çalışmıyor :/ yani otomatik patch yaptı Uplay üzerinden oyuna girince 1.05 görünüyor ama, hatalı da değil, hiç piyasada yok yama. Altyazılar ve menüler direk ingilizce geliyor içinden çıkamadım. Acaba en son güncel olan dosya hangisi ise, hangisini yapmam gerekiyor ise onu burdan tekrar paylaşırmısınız? Çok heveslendim ve anlamadan oynamak istemiyorum. İngilizce idare ederim dedim ama bu oyun Türkçe oynanmalı bence, anlaya anlaya, sindire sindire ve yaşayarak. Rica etsem paylaşır mısınız tekrardan dosya en güncel orjinalde sorun çıkartmayan dosya linkini?

• selam.
    dosyaları doğru yere attığınıza emin misiniz? eğer dosyalar doğru yere atılırsa isteseniz de ingilizce menü görememeniz lazım.
  • rockerdem kullanıcısına yanıt
    Hocam atıyorum :/ Değiştir butonu çıkıyor. Değişimi de yapıyorum ancak yok. Direk ingilizce başlıyo oyun sanki hiç bir şey yapmamışım gibi. Güncel bir link atabilirseniz bir de öyle denemek isterim :/ Hevesim kırıldı, herkes orjinalde çalıştırmış

Acaba açarken Uplay bunu fark edip geri çevirim mi yapıyor? İnterneti kapatıp yapsam yamayı ve öyle açsam bir şey fark eder mi?
  • Veeeee, BİNGO !!! Orjinal oyunda tahmin ettiğim gibi Uplay devreye girdiği için bir şekilde yabancı dosyalara geri çevrim yapıyor. Teknik detayını bilemem ama ağ bağlantısını çıkartıp denediğim oyun Türkçe oldu (: Şu anda hem mutlu hem hüzünlüyüm. Böyle şaheser bi yapımı sayenizde anlayarak Türkçe oynayabilcem. Üzüntülüyüm sabah 7 de kalkmam lazım yarın iş var... Yani hayaller yarına kaldı ve ben o oyuna giriş videosunu izledikten sonra nasıl bekeleyebilirim bilmiyorum.

Hocam eline emeğine sağlık, gerçekten özverili bir çalışma hazırlamışsın. Teşekkürler (:
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.