Şimdi Ara

Far Cry 4 (2014) [ANA KONU] (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.733
Cevap
24
Favori
118.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir oyunun önerilen sistemi ötekinin minimumu Ubisoft bir karar ver :)
  • Önerilen sistemdeki ekran kartlarına bak, biri nvdianın 2 sene önceki kartı diğeri amd'nin en üst düzey kartlarından biri, aralarında baya fark var. Ubisoft sistem gereksinimlerini çaycısına yaptırıyor heralde. Unity'ninkiler de saçma sapandı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus

Sistem gereksinimleri açıklandı.

Far Cry 4 PC Requirements:

Minimum System Requirements

Operating system: Windows 7 SP1, Windows 8/8.1 (64bit versions only)
    Processor: Intel Core i5-750 @ 2.6 GHz or AMD Phenom II X4 955 @ 3.2 GHz
    Memory: 4GB
    Video card: NVIDIA GeForce GTX 460 or AMD Radeon HD5850 (1GB VRAM)
    Direct X: Version 11
    Hard Drive: 30 GB available space
    Sound Card: DirectX 9.0c compatible sound card with latest drivers

Recommended System Requirements

Operating system: Windows 7 SP1, Windows 8/8.1 (64bit versions only)
    Processor: Intel Core i5-2400S @ 2.5 GHz or AMD FX-8350 @ 4.0 GHz or better
    Memory: 8GB
    Video card: NVIDIA GeForce GTX 680 or AMD Radeon R9 290X or better (2GB VRAM)
    Direct X: Version 11
    Hard Drive: 30 GB available space
    Sound Card: DirectX 9.0c compatible sound card with latest drivers

r9 290x le gtx 680 i nasıl aynı kefeye koyabilmiş arkadaşlar ubisoft açıklayın lütfen :D

• Ubisoft gene Nvdia kartlara kıyak geçmiş, onun dışında beklediğimden bir tık yüksek istiyor.
  • R9 290X hem 4 gb vram'e sahip hem de GPU olarak daha güçlü, oyun NVIDIA için optimize edilmiş olsa bile, en yüksek ayarlarda GTX 680'den daha iyi performans sergileyecektir. Far Cry 3'ü oynayabilen bunu da rahatça oynar, açıklanan sistem gereksinimlerine kulak asmamak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 5 Kasım 2014; 15:48:03 >
  • Unity'e göre daha makul bir sistem gereksinimi, tabi ki Nvidia tarafından. Istenilen ekran kartları çok saçma olmuş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Unity gibi olmamasına sevindim sistem gereksiniminin
  • quote:

Orijinalden alıntı: psycho90

Unity gibi olmamasına sevindim sistem gereksiniminin

FC 4'deki harita ağırlıklı olarak boş araziden oluşuyor hocam, AC Unity yerleşim bölgesi olarak daha detaylı bir oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 6 Kasım 2014; 10:04:33 >
  • Gaza geldim playstoredan 20tl doğum günü hediyesi ile 160tl'ye far cry4 gold edition ön sipariş verdim.İyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum artık.Bir yıl beklesem fiyat zaten yarıya düşerdi.Acele ettik.Aslında oyunları ilk çıktığı zaman değil de bir yıl sonra falan uygun fiyattan almak lazım.Oyun eskir millet oynamayı bırakır diye acele ettik.
  • Açıkçası kötü yapmışsın hocam, bizim firmalara bu rakamları vermeye devam ettiğimiz sürece pahalı sürmeye devam edecekler. Sağı solu araştırın daha ucuza bulun derim, ben G2A adlı site güvenilirdir ve 100 liranın altında bir fiyat veriyor "global key" e bile.

Aynı sitede Rus ve Asya tabanlı "key"ler daha ucuz bu arada, bizi nedense Avrupa bölgesi olarak görüyorlar (işlerine geldiği zaman...)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 6 Kasım 2014; 11:29:49 >
  • Fragmandaki soundtrack nedir?
  • Born to be Wild ın bir versiyonu.
  • gofret2132 kullanıcısına yanıt
    Ne kadar sallama yazdıklarını anlayalım diye öyle yapmışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mss1905

Gaza geldim playstoredan 20tl doğum günü hediyesi ile 160tl'ye far cry4 gold edition ön sipariş verdim.İyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum artık.Bir yıl beklesem fiyat zaten yarıya düşerdi.Acele ettik.Aslında oyunları ilk çıktığı zaman değil de bir yıl sonra falan uygun fiyattan almak lazım.Oyun eskir millet oynamayı bırakır diye acele ettik.

Bende G2A'dan normal sürümünü sipariş verdim 96 TL'ye geldi, Season Pass'ı sonra alacağım. BF gibi bir oyun olmadığından belli bir süre sonra oyuna ilgi azalıyor, geçenlerde FC 3'ün multiplayerını oynamak istedim oyuncu bulamadı, FC 4 uzun ömürlü olur umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Veldt

Fragmandaki soundtrack nedir?

Gloria Gaynor'a ait olan 1978'te çıkarılmış bir parça. Ancak bu cover da bayağı iyi

Bir de bu var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cryomancer -- 9 Kasım 2014; 23:35:48 >

• Hindistan proxy ile Origin'den 20 Euro'dan düşük fiyata alınabiliyormuş, ne kadar doğrudur bilemem.

http://www.thegamescabin.com/deals-assassins-creed-unity-far-cry-4-less-20-origin-trick-required/#.VGCBLPmsUeQ
  • quote:

Orijinalden alıntı: scutaro

R9 290X hem 4 gb vram'e sahip hem de GPU olarak daha güçlü, oyun NVIDIA için optimize edilmiş olsa bile, en yüksek ayarlarda GTX 680'den daha iyi performans sergileyecektir. Far Cry 3'ü oynayabilen bunu da rahatça oynar, açıklanan sistem gereksinimlerine kulak asmamak lazım.

içimi rahatlattınız hocam far cry 3 zaten full ayarlarda dx 11 1440*900 oynayabiliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trademan

quote:

Orijinalden alıntı: scutaro

R9 290X hem 4 gb vram'e sahip hem de GPU olarak daha güçlü, oyun NVIDIA için optimize edilmiş olsa bile, en yüksek ayarlarda GTX 680'den daha iyi performans sergileyecektir. Far Cry 3'ü oynayabilen bunu da rahatça oynar, açıklanan sistem gereksinimlerine kulak asmamak lazım.

içimi rahatlattınız hocam far cry 3 zaten full ayarlarda dx 11 1440*900 oynayabiliyorum.

Hocam sistem gereksinimleri genelde kart sattırmak için şişirilir.

Özellikle bunu Ubisoft çok yapıyor FC3'ü rahat oynayan adam bunuda aynı şekilde oynar en fazla bir kaç shadow AA kısar.

• Oyunu almayı düşünüyorum Playstore dan 20 tl indirim kodum var 110 liraya geliyor 12 ay 9 lira taksit oluyor sizce mantıklı mı? Birde tabi AKN kotası var 3 mbitle ne zamanda iner kimbilir oyunun indirme boyutu 30 - 35 gb olacak gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Namevt88

Oyunu almayı düşünüyorum Playstore dan 20 tl indirim kodum var 110 liraya geliyor 12 ay 9 lira taksit oluyor sizce mantıklı mı? Birde tabi AKN kotası var 3 mbitle ne zamanda iner kimbilir oyunun indirme boyutu 30 - 35 gb olacak gibi.

3mbitle 30 35 saat arası iner. oyun 35 gb olacaksa.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.