Şimdi Ara

Far Cry 4 (2014) [ANA KONU] (137. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.733
Cevap
24
Favori
118.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • beyler oyun da hani bir araba çarpıyor şaralpone uçuyor sonra adam uyanıp ilerliyor C '' T eğitimini gösteriyor sonra üç adam geliyor oradan 1 adamı alınca oyundan atıyor, çalışmayı durdurdu hatası veriyor bu durumu yaşayan veya çözümü bilen var mı ne olur yardım edin
  •  Far Cry 4 (2014) [ANA KONU]
    hata buna döndü :/
  • Gold edition sahibiyim türkçe yama indirip kurdum şimdi,oyun açılırken far cry 4 çalışmayı durdurdu diyip kapanıyor yokmu bunun bir çözümü türkçe oynasak fena olmazdı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önyargılıydım. Harita yapısını başlangıçta epey bir garipsedim. Daha önce iki kez oynamaya çalışmıştım. Koca koca dağlar arasında dolaşmak sıkmıştı, Far Cry 3 gibi düzlük alanlarda koşa koşa yardıramıyordum - bu tür oyunlarda kolay kolay ara kullanmam - ancak oyunun üç dört saatlik alışma evresini atlatınca muazzam bir oyun olduğunu gördüm. Henüz bitirmedim, tadını çıkara çıkara ağırdan alarak oynuyorum - hoş gerçi arada okumam gereken kitaplar ve izlemem gereken diziler olduğu için pek fazla vakit de ayıramıyorum - ancak oynadığım kadarıyla iddia edebilirim ki Far Cry 3'den çok daha iyi bir oyun olmuş bu. Far Cry 3'ün plastiğimsi grafiklerini kıyas kabul etmeyecek kadar geliştirmişler. Gümüşsü ışıklarını ve grimsi renk tonunu çok beğendim. Bunca sene oynamamazlık ettiğime pişman değilim, şimdi oynuyorum. Bundan sonra Primal'a geçeceğim zannedersem. Far Cry 2 ukde kaldı içimde niyetim aslında onu da bitirmek ama bir 15 saat de ona vakit harcamaya değer mi emin değilim. Teknik yönden mükemmel olsa da oyun tam bir amele simülatör bildiğiniz gibi.

• FC4 ilk çıktığında bayıla bayıla bitirdim dlc ler çıktıktan sonra baştan birkez daha bitirdim dlc ler çok iyi grafikler oynanış zaten günümüz oyunlarıyla yarışır oynamayan kalmasın.
    Gold versiyonuda 53 TL iken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 5 Ağustos 2020; 22:19:54 >
  • Zebercet kullanıcısına yanıt
    6 yıl önce yazdığım forumdan bildirim gelmiş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mükemmeldi. 17 saat süren oyunumun tek bir anında bile sıkılmadım. Senaryo anlamında Far Cry 3 falan patates bu oyunun yanında.
  • Zebercet kullanıcısına yanıt
    bence de far cry 4 3 den daha iyi.

ama bencce senaryo ilkokul 3 seviyesi.
  • Far Cry 4 Gold Edition aldım görevlerin ve DLC lerin bir sırası var mı nasıl oynayayım ?

• altn98 A kullanıcısına yanıt

İlk escape from durgesh prison çıktı son olarak valley of the yetis.

• Amazon Prime sayesinde ücretsiz edinmiştim. Oynamaya başladım ama çabuk sıkılıp bırakmak zorunda kaldım. Far Cry serisini çok sevmem ama üçüncü oyun iyiydi. O yüzden bunu da oynarım diye düşünmüştüm. Maalesef benzer hikaye ve benzer mekanikler beni çabucak soğuttu. Para verip almadığım için mutlu oldum. Bu tarz oyunları zamanında oynamak gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dürüstİnsan -- 31 Ekim 2022; 19:46:19 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • anita ve sabal seçiminde abazanlık yaptım, umarım hikaye daha şaşırtıcı yere evriliyordur

@Zebercet

• oyun bitti ve çok beğendim

hikaye tabii biraz yavan kalıyor en akılda kalıcı pagan'ın dublör bölümüydü

dlc'leri de elden geçirmek lazım

• 
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.