Şimdi Ara

Far Cry 4 (2014) [ANA KONU] (133. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.733
Cevap
24
Favori
117.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bir sorum olacak gold edition paketini download ettim içinde tüm update 'ler mevcut ancak frame 35 bazen 30 lara kadar düşebiliyor sorun neden kaynaklı olabilir sizce.

CPU kullanımı genelde %30'un üzerine çıkmıyor zaten Fan sesinden 'de anlıyabiliyorum 'ki işlemci zorlanmıyor.

Sistem;

MSI GTX970
    Intel i72600K
    Gskill DDR3 1600MHZ 8GB
    Asus p7 p68 Deluxe MainBoard
    High Power 850W PSU
  • Geçenlerde tıpkı Far Cry 3'te yaptığım gibi en zor modda %100 yaptım. 32 saatten fazla oynamışım toplamda. Far Cry 3 23 küsür saat sürmüştü.
  • Bu sniper hangi görevde açılıyor. Normal silahlar bölümünde gözükmüyor oraya hangi görevde geliyor bilen varmı?. Özel yapım sniper demiyorum onu almak için haritadaki tüm karakolları ele geçirmem lazım fakat köprüden karşıya izin yok :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar %50 - %60 arası save arıyorum. Yardım..
  • bu oyunun oynanısı kac saat yahu 2 haftadır oynuyorun (yan gorevler vs.) detaylı, halen %13 diyor
  • Steam da büyük indirime girdi arkadaşlar almayı düşünenler kaçırmasın.

Normal Sürüm : 36 TL

Gold Sürüm : 64 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bağa mı didin?

far cry 3'ü fazlasıyla aratıyor hikaye olarak. bence grafik olarakta far cry 3 daha güzeldi.
    yan karakterlerin konusurken ağzının oynamaması bile başlı başına komedi. ayrıca nvidia destekli çıktığı için amd'li sistemlerde optimizasyon sorunları var.
    oyunu baya önce almıştım, hoşuma gitmemişti o dönem sildim. şimdi bidaha yükledim ama bi türlü ısınamadım oyuna.

Sizin gibi bakis acisi olan birine ne yaparlarsa yapsinlar yaranamazlar o kesin grafik olarak fc3 daha iyi diyor yahu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dangerwrestling -- 31 Aralık 2015; 14:28:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba far Cry 4 kutulu versiyonda içinden çıkan kod steam de kunlanabiliyormuyuz

• Hayır sadece Uplay'de geçerli o kod.
  • quote:

Orijinalden alıntı: busterr

Hayır sadece Uplay'de geçerli o kod.

Peki steam de satılan fr4 uplay gerektirmiyor mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Maxıs

Steam da büyük indirime girdi arkadaşlar almayı düşünenler kaçırmasın.

optimizasyon özürlü diyorlar alınır mı genede
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedomfighter

quote:

Şuan optimizasyon olarak pek sıkıntısı yok , sadece Nvidia kart kullanıyorsanız "GameWorks" ayarlarından bir tanesi sıkıntılı "Soft Shadow" bu ayarı açmayın , FPS inanılmaz düşürüyor bunun nedeni kalite farkı değil , bu ayarın düzgün entegre edilmemiş olması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxıs -- 3 Ocak 2016; 21:05:50 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar steamdan farcry 4 satın aldım kurulumunu yaptım ancak oyun açılışta siyah ekranda kalıyor yani açmıyor. internetten biraz araştırdım sanırım oyun 4 çekirdekli işlemcilerde çalışıyor olup, çift çekirdekli işlemcilerde çalışmıyormuş. benim işlemcimde intel g3240 çift çekirdekli. oyunu çift çekirdekli işlemcilerde çalıştırmanın bir yolu yokmu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anabolic

Arkadaşlar steamdan farcry 4 satın aldım kurulumunu yaptım ancak oyun açılışta siyah ekranda kalıyor yani açmıyor. internetten biraz araştırdım sanırım oyun 4 çekirdekli işlemcilerde çalışıyor olup, çift çekirdekli işlemcilerde çalışmıyormuş. benim işlemcimde intel g3240 çift çekirdekli. oyunu çift çekirdekli işlemcilerde çalıştırmanın bir yolu yokmu acaba?

Exe dosyasına DLL enjekte ederek çift çekirdek sorunu çözülüyordu , internette biraz bakarsanız halledebilirsiniz.

Not : Güncel tarihli olanlara bakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wollowon -- 3 Ocak 2016; 12:35:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wollowon

quote:

Orijinalden alıntı: Anabolic

Arkadaşlar steamdan farcry 4 satın aldım kurulumunu yaptım ancak oyun açılışta siyah ekranda kalıyor yani açmıyor. internetten biraz araştırdım sanırım oyun 4 çekirdekli işlemcilerde çalışıyor olup, çift çekirdekli işlemcilerde çalışmıyormuş. benim işlemcimde intel g3240 çift çekirdekli. oyunu çift çekirdekli işlemcilerde çalıştırmanın bir yolu yokmu acaba?

Exe dosyasına DLL enjekte ederek çift çekirdek sorunu çözülüyordu , internette biraz bakarsanız halledebilirsiniz.

Not : Güncel tarihli olanlara bakın.

Dün internetten bir dosya buldum dll olayını yapmaya çalıştım ama yine çalışmadı. Üstelik birde indirdiğim dosyadan trojen girdi bilgisayara onunla uğraştım. Güya orjinal oyun aldık rezillik çekiyoruz nasıl iş anlamadım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: freedomfighter

quote:

Şuan optimizasyon olarak pek sıkıntısı yok , sadece Nvidia kart kullanıyorsanız "GameWorks" ayarlarından iki tanesi sıkıntılı Gölge ayarını ve TXAA açmayın , Gölge ayarı FPS inanılmaz düşürüyor bunun nedeni kalite farkı değil , bu ayarın düzgün entegre edilmemiş olması , TXAA ise dokularda bozulmaya yol açıyor.

tesekkur ederim

• Çok kaliteli bir yapım olmuş , fotoğrafta da görünen köprünün orda baya işler karıştı.

Far Cry 4 (2014) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxıs -- 5 Ocak 2016; 14:18:17 >
  • quote:

Çok kaliteli bir yapım olmuş , fotoğrafta da görünen köprünün orda baya işler karıştı.

Güzel Manzara , sonu kötü bitmiş.

• Ok yolunu bulur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wollowon -- 7 Ocak 2016; 13:28:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wollowon

Ok yolunu bulur.

• 
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.