Şimdi Ara

Far Cry 4 (2014) [ANA KONU] (131. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.733
Cevap
24
Favori
117.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar oyunu bitirdim ancak bi sorun var anlamadım.
    Kuzeyde ve guneyde yapılmayan hiçbir tane ana görev yan görev, kurtarılmayan karakol, radyo kulesi, bulunmayan kayıp mektup, yalung maskeleri, propaganda ve sandık kalmadı Ancak ilerleme menüsünden baktığımda hala 4 radyo kulesi 2 karakol ve 7-8 tane yan görev yapılmamış gözüküyor anlamış değilim neden böyle oldu sizce ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyundaki yan görevleri beraber oynamak için arkadaş arıyorum

uplay adım : posteriorixxx

isteyen ekleyebilir
  • Arkadaşlar oyunu torrentten indirip oynamak istiyorum. Pm den link atabilecek var mı. Aradım o kadar sağlam bir yer bulamadım. Öğrenciyiz malum, 150 lira veremiyoruz.
  • Sonunda su oyunu yükledim ama torrentten indirdim arkadaşlar malum öğrenciyiz bu açılıştaki steamdan nasıl kurtulucam ne denediysem olmadı crack patc vs biri yardım edebilirmi?
  • Oyunu bitirdim %92 ile.Oynadığım en iyi açık dünya oyunlarından biriydi.Far Cry 3'ten bile daha iyiydi bana kalırsa ve 3'ün aynısı denilecek bir oyun da değildi.Ana dinamikler evet aynı ama onun dışında iyi-kötü önemli değişiklikler vardı.Yine de inceleme yaparken biraz 3.oyunla kıyaslama yapacağım çünkü zaten atmosfer,oynanış,içerik,açık dünya unsurları yine çok çok iyi 3.oyundaki gibi.Farklılıkları da katarak oyunun iyi ve kötü yanlarından bahsedecek olursam :

+ Grafikler oldukça kaliteli.3 ile pek fark yok diyenleri anlayamıyorum,bariz daha iyi 3'ten
    + Hayvan çeşitliliği.Fil,gergedan,kartal ve en önemlisi bal porsuğu gibi hayvanları görmek,onlarla savaşmak çok eğlenceli.Ayrıca daha çok hayvana rastlanıyor artık
    + Yan görevler öncekinden çok daha fazla ve yapması zevkli
    + Hard'da iyi zorluyor oyuncuyu.Önceki oyunda hard bile oldukça kolaydı,bu sefer yapay zekanın da daha iyi olmasıyla zorluk ideal olmuş bence
    + Yoggie-Reggie ve Longinus hem görevleri hem de kendileri eğlenceli karakterler
    + Hayvanların yapay zekası muhteşem.Birbirleriyle çok fazla etkileşim içindeler.Pusu kuran leoparlar,domuz kapıp havalanan kartallar,kurt sürüleri falan gerçek doğada gibi hissettim
    + Radyolardaki şarkılar çok güzeldi,bazı görevlerde de güzel şarkılar çaldı
    + Himalayalarda geçen görevler harikaydı,doyamadım o görevlere
    + Yem atma,kanca,mini helikopter,seyyar satıcılar,karma olayları oynanışı etkileyen önemli yenilikler
    + Shangri-La görevleri son zamanlarda bir oyunda oynadığım en harika görevlerdendi.Yan görevlerden ayrı olarak yazmak istedim,oynamamış olanlar mutlaka baksınlar derim
    + Timsahlar neyse ki önceki oyundaki kadar yoklar

- Senaryo ve ana görevler 3.oyundaki kadar iyi değil
    - Gece atmosferi kötü.Sanki akşamüstü gibi hava,tam karanlık olmuyor hiçbir zaman.Belki Himalayalar civarında geceler öyledir gerçekten ama beni rahatsız etti.İkinci oyunda gece atmosferi iyiydi en son
    - 3.oyunu oynamamış olanlar için daha zor sanki,dinamikler yeterince öğretilmiyor.Bir de skillerde artık video gösterilmiyor nasıl yapılacağına dair
    - Vaas ve Citra'dan sonra Pagan Min ve Yuma çok zayıf kaldı kötü karakterler olarak ki Pagan'ın kötülüğü de tartışılır gerçi
    - Yan görevler de yapılıyorsa tüm yararlı skiller oyun daha yarılanmadan açılabiliyor.Üçüncü oyunda uğraştırıcıydı bu

• r7 265 2gb ekran kartı
    fx 6300 3.8 ghz işlemci
    8 gb ram

oyunu hangi ayarlarda akıcı bi şekilde oynayabilirim? ona göre alıcam da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bağa mı didin?

r7 265 2gb ekran kartı
    fx 6300 3.8 ghz işlemci
    8 gb ram

oyunu hangi ayarlarda akıcı bi şekilde oynayabilirim? ona göre alıcam da.

1920x1080 tüm ayarlar high, AA 2. yada 4 seviyede falan açar. aa yı açınca fps feci düşüyor, grafikler başarılı. fps dururken 40civarı, adam hareket edince birden 25lere düşebiliyor, çatışmalarda baya düşüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar oyunda depo gibi bir yer var mı eşyalarımı koyabileceğim?Birde fener yakabiliyor muyuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arda6 -- 1 Mayıs 2015; 14:15:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sistemde hangi ayarlarda oynayabilirim? Ona göre satın alacağım da oyunu. Boşa para vermeyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thriller89 -- 3 Mayıs 2015; 20:30:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thriller89

Bu sistemde hangi ayarlarda oynayabilirim? Ona göre satın alacağım da oyunu. Boşa para vermeyelim.

Medium high arası oynarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arda6

Arkadaşlar oyunda depo gibi bir yer var mı eşyalarımı koyabileceğim?Birde fener yakabiliyor muyuz?

depo gibi bir yer yok , avladığın hayvanlarla sırt çantanı büyütüp taşıdığın eşyayı çoğaltabiliyorsun.. mağara gibi yerlere girdiğinde fenerin otomatik olarak yanıyor
  • HASAN_CRAZY_TURK kullanıcısına yanıt
    Uzun sürdümü mesela ben outpostları çok severim outpost fazlamı (karakol)
  • kafaları kasklı tam zırhlı adamları öldürmenin kolay bi yöntemi yok mu?önceki oyunda özel bi silah vardı gibi anımsıyorum..
  • Beyler halat sorununu yaşayan varmı? Kancayı atıyorum ama tırmanmıyor, "sol tık" ile tırmanması gerek ama hiçbir tepki yok acil yardım!
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesemre

kafaları kasklı tam zırhlı adamları öldürmenin kolay bi yöntemi yok mu?önceki oyunda özel bi silah vardı gibi anımsıyorum..

Yetenek açman lazım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar oyunu daha yeni oynama fırsatı buldum dedim oynuyayım hd6850 ile normalde bile kasma yapıyordu googleden arattırdım ve bu ayarları değiştirince ultrada bile oynayabildiğimi gördüm ama daha iyi performans için en yüksekde tuttum. eğer far cry 4 cok kasıyor atlamalar fps dususleri oluyorsa bu ayarları yapın düzeliyor.

buraya gitmek için. Bilgisayarım>belgeler>my games(oyunlarım)>Far Cry 4>(değişik sayılı harfli klasör>GamerProfile.xml ye sağ tık yapın düzenle diyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßLacKLioN -- 2 Eylül 2015; 16:41:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: xX.3B.Xx

Beyler halat sorununu yaşayan varmı? Kancayı atıyorum ama tırmanmıyor, "sol tık" ile tırmanması gerek ama hiçbir tepki yok acil yardım!

Aynı dertten muzdaribim. Ne yaptınız? Daha oyunun başında takıldım. Crack ile alakalı sanki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcake±

quote:

Orijinalden alıntı: xX.3B.Xx

Beyler halat sorununu yaşayan varmı? Kancayı atıyorum ama tırmanmıyor, "sol tık" ile tırmanması gerek ama hiçbir tepki yok acil yardım!

Aynı dertten muzdaribim. Ne yaptınız? Daha oyunun başında takıldım. Crack ile alakalı sanki...

Türkçe yamayı kaldırıp oyunda ilerledim sonra tekrar türkçe yamayı kurdum, ilk kule alma görevinde yine halatla çıkmak zorundasın o zaman da aynısını yaparsın, daha sonrasında mecbur kalmıyorsun ama kayıt etmeme sorunu oldu 2-3 saatlik emeklerim gitti bende oyunu kaldırdım uğraşmaya değmez.
  • xX.3B.Xx X kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hızlı cevap için. Dediğiniz gibi oldu; Türkçe yamayı kaldırınca tırmanabildim. Çok optimizasyon hataları olan bir oyun yahu. Far Cry 3 sorunsuzdu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcake±

Teşekkürler hızlı cevap için. Dediğiniz gibi oldu; Türkçe yamayı kaldırınca tırmanabildim. Çok optimizasyon hataları olan bir oyun yahu. Far Cry 3 sorunsuzdu...

Rica ederim Farcry 4 hem grafik olsun hemde oynanış açısından çok hataları var
  • 
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.