BİLİNÇ KAYBI,AMNESİA
Arkadaşlar 2 ay önce hastanede yattım ve orada bana aşırı dozda ilaçlar verdiler hastanede 4 gün uykusuz kaldım ızdıraplar yaşadım verdikleri ilaçlardan yaşadığım anı,öncesini,sonrasını bilmiyordum bilincim tamamen kapalıydı ve şuan hala öyle verdikleri ilaçlar şu şekildeydi
SABAH ÖĞLE AKŞAM 100'LÜK GYREX
SABAH AKŞAM 500MG DEPAKİN
15 GÜNLÜK RİSPERDAL CONSTA(7 AY BOYUNCA)
Sorum şu giden hafıza geri gelirmi,zaman algısını kaybeden,serotonin,dopamin veya beyni travma ve ilaçlara bağlı yapısal olarak hasar almış biri düzelebilirmi
Redmi note 11 pro parlaklık sorunu
Merhaba sevgili arkadaşlar iki gün önce Xiaomi redmi note 11 pro model telefonu aldım.Çok sinir bozucu bir sorun yaşıyorum otomatik parlaklık ve gün ışığı modu kapalı olmasına rağmen telefon ekranının ışığı azalıyor parlaklığı düşüyor Güç tasarruf modunu kapatıp denedim yine çözülmedi sorun.Ekranla ilgili farklı ayarda yok parlaklıkla ilgili.Telefon yazılımı güncel,fabrika ayarlarınada döndüm fakat olmuyor bir türlü.Lütfen yardım edin
Prozac 20 Mg yeterlimi
Arkadaşlar 4 senedir geçmeyen depresyonum var her günüm işkence gibi geçiyor.Hastalığım siklotimik bozukluk.Doktorum Wellbutrin'in yanına Prozac 20 mg ekledi son 4 gündür biraz ruhsal acım azaldı ama hâla depresyon var sizce doz yüksektilmelimi yoksa doz idealmi.
Kaç sınav
|
GRAFİKLERİ GÜZEL MMOFPS ÖNERİSİ
|
Oyunlardan neden zevk alamıyorum
|
FİTNESS ve BESLENME hakkında merak ettiklerim var
|
Ciddi bir beslenme sorunum var lütfen yardım edin
|
Dövüş Film öneri
|
Kızla konuşurken konu bulamama
|
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 391
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 13.245 (Bu ay: 236)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 20 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware