Şimdi Ara

Ciddi bir beslenme sorunum var lütfen yardım edin

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamun aleyküm arkadaşlar konuya girmeden önce şunu söylemek istiyorum buraya danışmaya üşeniyordum ama artık yardıma ihtiyacım olduğunun farkındayım.11 Ay önce 97 Kiloydum ufak tefek sporlar yaparak,beslenmeme dikkat ederek ve fazla yediğimde pişman olup kusarak 72 kiloya indim.82 kiloya indiğim zamanlarda pek istifra etmiyordum.Ama şimdi fitnessa başladım ve tatlıya aşırı düşkünlüğüm var hatta birkaç gün önce 1 kilo profitorolü gömdüm mideye tabi 5 dakka sonra fazlasıyla kusum.Artık bu durumdan kurtulmak istiyorum.Dilediğim gibi TV karşısında cips kola cevayre yemek istiyorum ama bir yandanda eski kilomu korumak istiyorum gerçekten zor durumdayım bu konularda tecrübesi olan lütfen beni aydınlatsın.Şimdiden Allah razı olsun

• ''fazla yediğimde pişman olup kusarak'' bune abicim

Ayriyetten kusura bakma verebilceğim tek tavsiye haftada veya 2haftada bir kendine off bi gün ayırman o gün mideye tık tıkabildiğini. Ayrıca kusmak çözümmü la
  • b00mbastic kullanıcısına yanıt
    Ne deseniz haklısınız bu pek mantık işi değil ama maalesef alışkanlık oldu
  • Bulimia diye bir hastalık var onu bir araştır derim ve bundan kurtulmaya bak yoksa sonu kötü bitiyor
  • bulimia yeme bozukluğun var psikolojik tedavi gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi del ray -- 7 Mayıs 2016; 10:41:22 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aleykümselam, en yakın hastane tavsiyesi geçti aklımdan başka bir alternatif zor gibi gözüküyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.