Şimdi Ara

Kızla konuşurken konu bulamama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamun aleyküm arkadaşlar size bi derdimi anlatmak istiyorum.8 Aydır gerçekten sevdiğim bi kız var ve her zaman kavga edip aramız bozulurdu.O engellerdi ben yeni face açardım 40 tane facebook açmışımdır bu zamana kadar.Neyse zaman geçti şimdi güzel güzel konuşuyoruz ama saçmalamaktan başka birşey yapamıyorum.Onu nasıl sevdiğime değinicek şeylerdende bahsedemiyorum çünkü ne zaman öyle yapsak soluğu engel listesinde aldık.Hiçbi kızla muhabbet ederken zorlanmıyorum belkide o kadar takmıyorum çünkü onlar sadece arkadaş.Çok sinir bozucu birşey arkadaşlar.Aklımad hep; "acaba kız benden sıkılacakmı" "Benim hakkımda ne düşünüyor" Diye sorular var.Bu konularda bilgi sahibi abilerimden tavsiye istiyorum lütfen yardım edin.Kızla buluşmadığım içinde olabilirmi bunuda sormadan geçmiyeyim

• Kizi nerden taniyorsun ve ask fm gibi yerlerden sor ben bir ara 1000 tane soru sormusumdur suan facebooktan arkdas degiiliz kizla :D
  • ciikolove C kullanıcısına yanıt
    Facebooktan tanışmıştık.Ama oturduğum ilçe küçücük herkez birbirini tanır okulu evime çok yakın.Ask fm kullanmıyo sorsamda artık o aşamaları geçtiğimi düşünüyorum.Başka bişeler yapmak lazım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: CarLos55

Facebooktan tanışmıştık.Ama oturduğum ilçe küçücük herkez birbirini tanır okulu evime çok yakın.Ask fm kullanmıyo sorsamda artık o aşamaları geçtiğimi düşünüyorum.Başka bişeler yapmak lazım :D

Bak dostum, kıza karşı adım atmayı bırak. Çünkü o içten içe sana acı çektirmekten haz alıyor. Bırak ben bu hikayenin sonunu biliyorum. Kötü bitiyor. Eğer bir söz söyleyeceksen kızla yüzyüze konuşurken söyleyeceksin. İnternette yazarsan etkisi kaybolur. Sadece eğlenceli şeyler konuşun, güldür yani onu demek istiyorum. Ve etki bırak kızda. Bunun için uğraş. Onun hayatında kalıcı bir yer edin. Eğer gidersen, yokluğunu hissetsin. Öyle arada bir konuşup da sıkıntısını anlattığı kişi olma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alp3446

quote:

Bak dostum, kıza karşı adım atmayı bırak. Çünkü o içten içe sana acı çektirmekten haz alıyor. Bırak ben bu hikayenin sonunu biliyorum. Kötü bitiyor. Eğer bir söz söyleyeceksen kızla yüzyüze konuşurken söyleyeceksin. İnternette yazarsan etkisi kaybolur. Sadece eğlenceli şeyler konuşun, güldür yani onu demek istiyorum. Ve etki bırak kızda. Bunun için uğraş. Onun hayatında kalıcı bir yer edin. Eğer gidersen, yokluğunu hissetsin. Öyle arada bir konuşup da sıkıntısını anlattığı kişi olma.

Dusuncelerimi cumleye oturtmussunuz.Oneri icin tesekkur ederim ama birazda korkuyorum bu seferde benden sıkılır diye.Cunku cok sey yasadik anlatsam aabaha kadar surer.Kiz facebooktan guluyo ama buyul ihtimalle icinden aen espri yapma diyordur.Dediklerinizi goz onunde bulunduracagim cok tesekkr ederim.Baska onerebileceginiz birsey varsa cok makbule gecer birde soylemeyi unuttum.Ben kızda kalici etki birakmadim ama 25 kilo vermemi ona borcluyum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konuşacak bişeyiniz yoksa konuşma? Yüz yüze daha rahat konuşursunuz
  • konuşmak için konuşma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kızla yaşadığım ilişki de
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Onaforumdakikonularınısöyle

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Forumamı soruyorsun bunu sen

• Kız sana 40 kere yol vermiş 80 kere peşine takılmışsın daha ne konuşması sohbeti

• Kız senle konusmak istemiyor. İstese bişeyler karalardımda daha fazla düşürme kendini

• kusura bakma ama 8 aydan beri ilişkinizin bir adı yoksa kızda istemiyordur.Konuşulcak birşey yoksa yüzyüze konuşma vakti gelmiştir..
  • Daha zorlama , kız kendi egosunu yaşıyor şuan. Gidersen BELKİ bir düşünür aklına gelirsin.
  • quote:

Selamun aleyküm arkadaşlar size bi derdimi anlatmak istiyorum.8 Aydır gerçekten sevdiğim bi kız var ve her zaman kavga edip aramız bozulurdu.O engellerdi ben yeni face açardım 40 tane facebook açmışımdır bu zamana kadar.Neyse zaman geçti şimdi güzel güzel konuşuyoruz ama saçmalamaktan başka birşey yapamıyorum.Onu nasıl sevdiğime değinicek şeylerdende bahsedemiyorum çünkü ne zaman öyle yapsak soluğu engel listesinde aldık.Hiçbi kızla muhabbet ederken zorlanmıyorum belkide o kadar takmıyorum çünkü onlar sadece arkadaş.Çok sinir bozucu birşey arkadaşlar.Aklımad hep; "acaba kız benden sıkılacakmı" "Benim hakkımda ne düşünüyor" Diye sorular var.Bu konularda bilgi sahibi abilerimden tavsiye istiyorum lütfen yardım edin.Kızla buluşmadığım içinde olabilirmi bunuda sormadan geçmiyeyim

Kalbini kırmak istemem ama kız sana karşı aynı duyguyu hissediyorsa seninle konusmak ister , konuyu o açar . Öyle birşey göremedim malesef . Akışına bırak bence . Geri yazarsa yine konusursunuz.

• esrkcmn3 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
  • alp3446 kullanıcısına yanıt
    Kuzen sen ciddimisin? Ulan kızın karşısına gidemeyen adam burda öneri verir olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oğuz Ekiz

Kuzen sen ciddimisin? Ulan kızın karşısına gidemeyen adam burda öneri verir olmuş.

İkisi farklı olaylar. Tecrübe edindim
  • alp3446 kullanıcısına yanıt
    Facebooktan veyahut Whatsapp'danmı tecrübe edindin?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.