Şimdi Ara

Oyunlardan neden zevk alamıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
4.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar oyun oynamak için canavar gibi bir sistem toplamıştım ama artık nedense hiçbir oyundan zevk alamıyorum TR yamalı bir oyun yoksa girmiyorum bile.Online oyunlarda ise beğendiğim tür MMOFPS 3 tane sevdiğim oyun var ama 1 el oynadıktan sonra sıkılıyorum.Filmlerdede böyle filmi izlemeye üşeniyorum öyle tuhaf biriyim.Ne yapmam lazım mağlum yazda geldi

• Yere gazete ser koştur, başka yapacak birşey yok senin için. bir nevi ölmüşsün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence İngilizce Oyunları oynamadan önce ilk başta oyunun hikayesini türkçe olarak öğrenirsen oyunu oynarken daha zevk alırsın.

Aşağıdaki sitede PC oyunlarının hikayelerini türkçe anlatıyorlar. Tavsiye ederim.

https://www.youtube.com/channel/UCeq2qkPCls-JPlmZLNq5qhQ/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arycanda66 -- 17 Haziran 2016; 11:38:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arycanda66

Bence İngilizce Oyunları oynamadan önce ilk başta oyunun hikayesini türkçe olarak öğrenirsen oyunu oynarken daha zevk alırsın.

Aşağıdaki sitede PC oyunlarının hikayelerini türkçe anlatıyorlar.

https://www.youtube.com...Ceq2qkPCls-JPlmZLNq5qhQ

Facebook sayfası ise,

https://www.facebook.co...ref=aymt_homepage_panel

sayfayı takip edebilirsiniz.

linkler bozuk

• quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Faraday

quote:

Orijinalden alıntı: arycanda66

Bence İngilizce Oyunları oynamadan önce ilk başta oyunun hikayesini türkçe olarak öğrenirsen oyunu oynarken daha zevk alırsın.

Aşağıdaki sitede PC oyunlarının hikayelerini türkçe anlatıyorlar.

https://www.youtube.com...Ceq2qkPCls-JPlmZLNq5qhQ

Facebook sayfası ise,

https://www.facebook.co...ref=aymt_homepage_panel

sayfayı takip edebilirsiniz.

linkler bozuk

Buyrun güncel link:

https://www.youtube.com/channel/UCeq2qkPCls-JPlmZLNq5qhQ/

• Tr yama sozlerinizdende anlasilacagi gibi oyunlari anlamadiginiz icin

• Ara sıra bana da oluyor o hocam yaş olmuş 25 artık geçti bizden oyun oynamam bi daha heralde diyorum, pat bi oyun çıkıyor karşıma tekrar seviyorum oyun oynamayı
    Mesele doğru oyunu bulmakta.

CS:go yu bıraktıktan sonra lol ve dotaya geri döneyim dedim yıllarca oynadığım bu iki oyunda bi oyun bile bitiremiyordum yarısında sıkılıyorum resmen midem bulanıyordu. CS:go da hiç ranked girmiyordum bütün envanteri filan bozdum, o kadar bunalmıştım 3-4 ay hiç oyun oynamadım. Sonra umudu kesmişken steam indiriminde "beş" liraya witcher 2 aldım öylesine. Aman aman sonra bi anda lise yıllarına döndüm 1 aydır witcherla yatıp witcherla kalkıyorum 2yi bitirdim hemen 3ü aldım ona başladım, keşke işe gitmek zorunda olmasam da sabahlara oynasam diyorum pcyi açmak için tekrar bi sebebim oldu

Doğru oyun bulunca geri dönersiniz hocam, gaming bırakılmaz ara verilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChelseaSmile -- 18 Haziran 2016; 16:10:10 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hayattan zevk alamıyorum
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam aynı durum bende de var. Yaşınızı bilmiyorum ama çalışma hayatına girince kafa bir anda kazan gibi oluyor. Hayatımızda daha fazla sorumluluk var, oyuna odaklanıp saatlerce oynayamıyorum ben de. Lisede üniversitede taka makinalarla eski oyunları oynardım. Para kazanmaya başladım, çok şükür iyi de kazanıyorum. Gittim canavar gibi sistem topladım bir sürü oyun aldım ancak yok, başına oturup da keyifle oynayamadım. Sürekli bir şeyler çıkıp yarıda kesiyor ya da kafaya takılıyor. Böyle olunca keyif de alınmıyor tabi. Film desen o da aynı, tam plan yapıyorum ofiste indirmişim filmi akşam keyifle izlicem. Pat diye bir şey çıkıyor izleyemiyorum ya da yarıda kalıyor. Zaten havalar da bela sıcak şu anda insanın yerinden kalkası gelmiyor.

Sanırım bizden geçti hocam bu işler. Nerede hemen hemen hiç kalkmadan 30 saat Ultima Online oynadığım günler. Sanırım öldük ağlayanımız yok. O günleri özledim :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acaluka -- 18 Haziran 2016; 14:25:37 >

• Kendine uygun bi tür bulamıyosundur yada ilgini çekmiyordur artık. Hayat şartlarıda etkiliyo bazen.
  • yaşın ilerliyor ondan
  • 3 aydır yaşadığım durum lol gibi lanet bir oyunu oynamak zorundayım resmen sistemim yetmiyor kazansam bile azıcık zevk alıyorum cidden 3 aydır hiç eğlenmedim bilgisayarda ne önerirsiniz nolur ihtiyacım var 16 yaşındayım daha okul vaktide 3-5 kafa dağıtmak istiyorum nabıcam ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: CarLos55

Arkadaşlar oyun oynamak için canavar gibi bir sistem toplamıştım ama artık nedense hiçbir oyundan zevk alamıyorum TR yamalı bir oyun yoksa girmiyorum bile.Online oyunlarda ise beğendiğim tür MMOFPS 3 tane sevdiğim oyun var ama 1 el oynadıktan sonra sıkılıyorum.Filmlerdede böyle filmi izlemeye üşeniyorum öyle tuhaf biriyim.Ne yapmam lazım mağlum yazda geldi

Psikolojik sorunlar yaşıyorsun. Dikkat eksikliği, konsantrasyon, hareketsizlik ve buna bağlı stres olunca böyle oluyor. Bende de var. Sadece en kaliteli filmleri, oyunları veya dizilere bakıyorum. Günümüzde insan beyni fazla çalışıyor. Çok fazla şey düşününce de böyle oluyor. Tavsiyem hayat düzenini değiştir. Spor, müzik(özellikle piano, keman) yap. Kitap okumaya zaman ayır. Düzenli bir cinsel hayatta önemli(haftada 2-3 kez) Yaşın 25lere geldiyse ciddi ciddi evlenmeyi düşün. Uzadı ama kusura bakma

• Dürüstİnsan kullanıcısına yanıt
    Hocam sizde bana küfürmü ediyorsunuz yapmayın düzenli cinsel ilişki çok zor benim için tip var ama kullanamıyorum kız var ama arkadaştan öteye gidemiyorum buda farklı bi sorunsal
  • quote:

Orijinalden alıntı: CarLos55

Hocam sizde bana küfürmü ediyorsunuz yapmayın düzenli cinsel ilişki çok zor benim için tip var ama kullanamıyorum kız var ama arkadaştan öteye gidemiyorum buda farklı bi sorunsal

Durum bu kardeş. Ayrıca niye küfür edermiş gibi olayım. Seni düşündüğüm için söylüyorum

• Teşhisi koyuyorum; Oyun soğukluğu var sizde Şaka bir yana oyun oynamaktan zevk alamıyorsanız, hayatınızda çözülmeyi bekleyen daha büyük problemleriniz var demektir. Önce onları yoluna koyun.
  • Yaş 27 bir cocuk babasıyım 15 gündür :) şu sıralar oyun oynama hevesim geri geldi her oyun sitesine bakar oldum twitchi açıp canlı yayınlar filan izliyorum. Oynadıgım tek oyun cs go ondanda sıkıldım. Varsa önereceğiniz hevesimi ateşleyecek türkçe çevirisi olan oyunlar tavsiye alabilirim :) oynamak için bol bol vaktim olacak izine çıkıyorum önümüzdeki hafta :p saygılar herkese.

• Vallahi ben de 22 yaşındayım bir hevesle gaza geldik sistem topladık ama gel gelelim artık sarmıyor beni de.Böyle saracak hikayesi güzel bildiğiniz bir kaç oyunu tavsiye ederseniz makbule geçer :)
  • Dürüstİnsan kullanıcısına yanıt
    Yanlış anladınız hocamiyi niyetli yazdığınızı biliyorum benim "Küfürmü Ediyosun Hocam" derken demek istediğim düzenli ilişki bizim neyimize anlamındaydı
  • Yaşın etkisi de var tabiki ama oyunlarda samanlaştı iyice. Orjinal fikirler yok. Grafikler artınca oynanış saman gibi oldu hikaye vs ye yöneldi yapımcılar.
  • Yaş 34 bende senin gibiyim.Eskisi gibi oyun oynayamıyorum.Nerdeyse çıkan bütün oyunları deniyorum ama sarmıyor.Oyunlarda eskisi gibi ruh yok.Sürekli bir şeyler eksik.Son zamanlarda en çok Division oynamışımdır oda patladı gitti.Ondan öncede Diablo 3 sanırım..

Edit : Fm oyna.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tayff -- 16 Ekim 2016; 15:38:32 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.