Şimdi Ara

Oyunlardan neden zevk alamıyorum (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
4.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    eski oyunları oyna
  • Aynen geçmişte en çok sevdiğin oyunları tekrar oyna Beyond and good evil, wicher 1, mass effect 1, oblivion, fallout new vegas, Dark souls 1, mafia 2, dead space 1 vs...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dürüstİnsan

Aynen geçmişte en çok sevdiğin oyunları tekrar oyna Beyond and good evil, wicher 1, mass effect 1, oblivion, fallout new vegas, Dark souls 1, mafia 2, dead space 1 vs...

hala might and magic 6-7-8 kurup oynuyorum fırsat buldukça
    heroes of might and magic3
    diablo 2
    red alert
    war craft
    star craft
    gerçi pc yenileri kaldırmıyor biraz da o yüzden oynuyorum ya
  • Öncelikle aynı sorunu bende yaşıyordum.Ne zaman başladı derseniz,5 yıl önce askerliğimi bitirdikten sonra başladı.Büyük bir istekle,yüksek bütçeli bir sistem topladım.Bir kaç ay geçtikten sonra, hiç bir oyundan zevk almamaya başladım.Alıyorum, oyunu oynuyorum, ama ruhsuz bir şekilde.Oyunun içine giremiyorum,kendimi kaptıramıyorum eskisi gibi.Zaten bitirdiğim oyun sayısı 3-4 ü geçmiyor,bitirdiklerimde eski serisine hürmetten oynuyorum. Son zamanlarda gerçekten eğlendiğim,yegane oyun,tam oyunlara olan bağlılığımı iyice kaybediyorum derken,bir anda karşıma çıkan The Witcher 3'dür.Fakat The Witcher 3, hiç beklemediğim bir olayı yaşamama sebep oldu.Şöyle ki;Beni bu oyun dünyasına geri döndericeğini zannetiğim Witcher, oynadıktan sonra oyun dünyasından dahada soğumama sebep oldu.Hikaye anlatımı o kadar detaylı ve gerçekçi idi ki bir film tadındaydı.Diğer oyunlar oyun gibi geliyordu,yani yapay geliyordu.Kendimde ki sorunu anlamaya başladım.Olay tamamen yaşın ilerledikçe,gerçekçi,detaylı bir hikayesi olan ve bunu güzel bir şekilde anlatmayı başaran bir oyun arayışına girmişim hiç farkında olmadan.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.