Şimdi Ara

Hayattan zevk alamıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
2.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne yaparsam yapayım dizi, film izlemek dışında hiçbir şey bana zevk vermiyor. Şuan 21 yaşındayım 13-14 yaşından beri durum bu. Az cesaretim olsa intihar edeceğim ama yok. Zaten kronik depresyonum var şu son 2-3 ayda iyice ağırlaştı. Çeşitli forumlara ve buraya yazdıklarıma bakıyorum da 13 yaşından beri böyleymişim. Hayatım boyumca mutsuz olacağım galiba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: P. Alemdar

Ülkemin genç insanlarını bu halde görmek beni gerçekten üzüyor. Güzel kardeşim sıkma canını üzme kendini. Derdin neyse anlat çözelim, çözemesek dahi dert paylaştıkça azalır. Burda yazamıyorsan pm den yaz. Intiharı sil kafandan.

Hocam hayal ettiğim hiçbir şeyi gerçekleştiremedim. Bu da beni mutsuz bir insan yaptı. Tünelin sonunda ışık yok daha ne kadar dayanırım bilemiyorum. Çok yoruldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-46B352547 -- 20 Şubat 2016; 7:12:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MFSU

Kendinize eziyet cektirmeyin.

Olay sadece hayattan zevk alamamak ise malum iş ve Diğer bagimliliklarinizi azaltın mümkünse sifirlayin.

Hayır mesele sadece hayattan zevk alamama değil. Hayal kırıklıkları, takıntılarım, başarısızlıklarım vs.. hepsi birikti artık. istediğim gibi biri olamadım. Kendimi bildim bileli mutsuzum yeni bişey değil, geçeğinide sanmıyorum artık.

• Aynı bende öyleyim. Hiç arkadadım yok 5 6 senedir sürekli evdeyim hele şu son zamanlarda depresyon iyice arttı hiçbişey yapasım yok sürekli içimde bi sıkıntı var. Takıntılarım var. Brni anlayan kimse yok. Bunn yannda utangaçlıkta cabası. Napıcam bilmiyorum. İntihar belkide tek çözüm. Çünkü benden bi halt olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sürekli buraya yazarak cozemicez bu durumları beyler o da bi gercek :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: T_Ice

sürekli buraya yazarak cozemicez bu durumları beyler o da bi gercek :D

Tek çözüm var ama onada yemiyor

• çok koyuyor degil mi.

gidip bi avm nin üst katından atlayabilsek, bütün dertlerimiz ışık hızında yok olacak... bir daha asla "düşünme" zorunluluğunuda olmayacaksın

hiçbir sorumluluk... hiçbir düşünce.. hiçbir fikir hiçbir arzu... hepsi tarih olacak. ulaşamadığımız her şey anlamsız hüzmeler olup uçup gidecek

ama yapamıyoruz nedense. içimizde küçücük bir umut ışığı, hala bi şeyler değişecek diye bizi kandırıyor :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hayattan beklentiniz nedir
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • okulun falan yoksa git kursa bi yere ne güzel boş vaktin var
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsung54

okulun falan yoksa git kursa bi yere ne güzel boş vaktin var

kursa gidecek vaktim yok. günde 15 saat ders çalışıyorum üniversite sınavında derece yapmam lazım.
  • benimde öyle dersler engel oluyor
  • Hocam o işi çok yapmıyorum zaten haftada 1 falan. Ben sorunum dış görünüşüm, yalnız olmam değil. Tamam kız arkadaşım dışında konuştuğum biri yok zaten o bana yetiyor. İdeallerimi gerçekleştirememek beni bu hale getirdi, istediğim gibi biri olamadım. Şuan hayatımın en kritik dönemi eğer istediğim şeyi başaramazsam hiçbir şey düzelmeyecek.

• ah be kardeşim sıkılma bunun için bende 28 yaşındayım bi cacık olamadım. polis olmayı çok istedim olmadı askerde uzman kalırım dedim o psikoloji ile canım istemedi. şimdi sözleşmeli er olayım bari belki şehit olur giderim dedim yaş geçmiş. olmadı olmicakta. çogu kişi hayal ettiği işi yapmıyo herşey para. sana yetecek kadar paranı kazan kafii. istediğin şeyi başarmak için çabala olmazsada inan dünyanın sonu değil. ha zamanında salaklıklarım yüzünden kız arkadaşımı kaybettim. sonra beni çok isteyen insanlara fırsat vermedim şimdi yapayalnızım. hastalıkla boguşuyorum evde.
    üzülme lütfen.
  • Senin benim gibi düşünen kaçtane insan var tek değilsin yani bide bu açıdan bak yaşamana devam et hepimizin hakkında hayırlısı.

• quote:

Orijinalden alıntı: sirenia

ah be kardeşim sıkılma bunun için bende 28 yaşındayım bi cacık olamadım. polis olmayı çok istedim olmadı askerde uzman kalırım dedim o psikoloji ile canım istemedi. şimdi sözleşmeli er olayım bari belki şehit olur giderim dedim yaş geçmiş. olmadı olmicakta. çogu kişi hayal ettiği işi yapmıyo herşey para. sana yetecek kadar paranı kazan kafii. istediğin şeyi başarmak için çabala olmazsada inan dünyanın sonu değil. ha zamanında salaklıklarım yüzünden kız arkadaşımı kaybettim. sonra beni çok isteyen insanlara fırsat vermedim şimdi yapayalnızım. hastalıkla boguşuyorum evde.
    üzülme lütfen.

Benim derdim para değil ki ideallerimi gerçekleştiremezsem hayat boyu mutsuz olacağım

• Hobi bul ve onlar üzerinde ilerlemeye bak;

5 hobim;

1. Donanım

2. Hi-Fi (Head - Fi)

3. Powerlifting (90 kiloya düşüp, 235 kg RAW deadlift, 150 kg RAW bench, 150 kg da Without Wraps RAW Squat skorları elde etmeye çalışacağım, 535 kg ile de bütün sikletler dünya rekorunun yarısını elde etmiş olacağım. Şu anda da bu skorlardan çok uzakta değilim ama kilom fazla. Şu anki totalim 400 kg.)

4. Bilek güreşi (35 yaşımı geçmeden Antalya Olimpiyatlarına katılmalıyım ve 90 kg sikletinde derece almalıyım. İlk 3 hedefim. Kiloyu öyle ya da böyle vereceğim, en acılı yolları bile deneyebilirim)

5. Müzik! (Enstruman öğrenmek istiyorum. En fazla 3 tane. Diğerlerine zaman ayırabilmek için. Biraz piyano çalabiliyorum ama gitarda berbatım. Başta bu ikisini geliştirmek istiyorum)

Bence başka hobiye ihtiyacım yok.
  • Skull Crusher S kullanıcısına yanıt
    Hocam malesef hobi edinmeye vaktim yok sıkca konu dışında bahsetmiştim zaten biliyordunuzdur; üniversitemi bıraktım bilkent elektronik için tekrar sınava gircem, günde 12-18 saat arası ders çalışıyorum. Tek hobim dizi film izlemek. Aşık olduğum kızla beraberim onunla gezip tozarken bile mutusuzum. OKB, depresyon, asosyallik ne ararsan var hayatım boyunca hep böyle oldum, ne yaparsam yapayım bir süre sonra her şeyden sıkılıp ve mutsuz oluyorum. Aynı şekilde devam ederse geriye tek çözüm kalıyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: Gokhan

Hocam malesef hobi edinmeye vaktim yok sıkca konu dışında bahsetmiştim zaten biliyordunuzdur; üniversitemi bıraktım bilkent elektronik için tekrar sınava gircem, günde 12-18 saat arası ders çalışıyorum. Tek hobim dizi film izlemek. Aşık olduğum kızla beraberim onunla gezip tozarken bile mutusuzum. OKB, depresyon, asosyallik ne ararsan var hayatım boyunca hep böyle oldum, ne yaparsam yapayım bir süre sonra her şeyden sıkılıp ve mutsuz oluyorum. Aynı şekilde devam ederse geriye tek çözüm kalıyor..

Nick değişmişsin, bir an tanıyamadım. Benim hayatım kimsenin istemeyeceği türden bir hayat, sen bile benim yerimde olmak istemezsin. (Bile dediğim için alınmaca gücenmece yok) Yine de intihar düşüncelerini bir süredir aşmış gibiyim. Daha fazla sorunum var ama yaşayacak şeylerim olduğuna inanıyorum.

• Bnde bu durumdaym whatsup grubu acabilirm telinizi atarsaniz beyler

• Kardeşim Bilkent'te, bana göre Türkiye'nin en iyi vakıf okulu, EE okuyosun, daha ne istiyosun :) Harika bir gelecek seni bekliyor. Pes etme ve sosyalleşmeye bak biraz. Bilkent'in ortamı iyidir, kendi kafana göre bi arkadaş bulup her gün gezip eğlenebilirsin. Eve kapanma.

Edit: Bilkent EE'ye hazırlanıyomuşsun pardon görmemiştim, kazandıktan sonra otomatik olarak sosyalleşiceksin, biraz dişini sık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digerkisi -- 21 Şubat 2016; 17:52:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: digerkisi

Kardeşim Bilkent'te, bana göre Türkiye'nin en iyi vakıf okulu, EE okuyosun, daha ne istiyosun :) Harika bir gelecek seni bekliyor. Pes etme ve sosyalleşmeye bak biraz. Bilkent'in ortamı iyidir, kendi kafana göre bi arkadaş bulup her gün gezip eğlenebilirsin. Eve kapanma.

Edit: Bilkent EE'ye hazırlanıyomuşsun pardon görmemiştim, kazandıktan sonra otomatik olarak sosyalleşiceksin, biraz dişini sık

Bilkent EE uğruna üniversitemi bıraktım şuan hayattaki en büyük istediğim orayı kazanmak olmazsa okumamaya yemin ettim

Mesele sosyalleşmek değil ki aşık olduğum kızla beraberim hem en yakın arkadaşım hemde sevgilim o bana yetiyor. Ben çocukluktan beri böyleyim bi türlü yüzüm gülmedi ne yaparsam yapayım mutlu olamıyorum

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.