Şimdi Ara

Far Cry 4 (2014) [ANA KONU] (132. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.733
Cevap
24
Favori
117.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.8 yamayı kurup sonra Türkçe yamayı kurdum. oyun sorunsuz yağ gibi akıyordu. ilk bölüm bitti ondan sonra siyah ekranda takıldı kaldı. ne yapmam lazım.
    ekran kartı gtx770
    işlemci i5-4670k

Tr yamayı silerek de denedim yine siyah ekran oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuwanda87 -- 15 Eylül 2015; 0:27:33 >
  • Tr yama isi noldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar oyunda yeniyim ama kurt görevivi yapıyorum öldürüp inlerina giriyorum inide patlatıyorum ama kurdun organını veya derisini alamıyorum full vs bişiler yazıyor diyor sanırım yardımcı olurmusunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_executioner_

Tr yama isi noldu

İnternet kullanmıyor musun?

• quote:

Orijinalden alıntı: busterr

Pagan Min bizi annemizin vasiyetinde küllerini koymamızı istediği yere götürüyor, görünüşe göre annemiz ile Pagan Min aşk yaşamış ve bundan bir kız çocuğu doğmuş, ama Mohan yani öz babamız sinirlenip bu çocuğu öldürmüş. Bizim karakterin annesi de bu öldürülen çocuğun küllerinin olduğu yere koyulmak istiyor, yanyana yani. Annemize karşı görevimizi yerine getirdikten sonra Pagan Min helikoptere binip gidiyor. Kyrat'ı ve krallığını da bize bırakıyor.

Oyunu şimdi bitirdim... Keşke
    Pagan Min'i öldürmeseydim... Allah'ım , oyunda verdiğim tüm kararlar sarpa sardı...Sabal'ı seçtim , Amita'yı vurmadım...

• oyunu bitirdim müthiş bir oyun olmuş. görevler hep aynı sayılsada geçtiği mekanlar enfesti. tam bir görsel şölen. amita'yı ilk gördüğümden beri sevmemşitim. tabii ki sabal'ı seçtim ve amita'yı öldürdüm.
  • en zorlu görevler burda geçenler hem oksijen sorunu hem kar leoparı hem kartal başa bela oluyor göreve odaklanamıyorsun onlarla uğraşmaktan
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakko_22

arkadaşlar oyunda yeniyim ama kurt görevivi yapıyorum öldürüp inlerina giriyorum inide patlatıyorum ama kurdun organını veya derisini alamıyorum full vs bişiler yazıyor diyor sanırım yardımcı olurmusunuz

çantanı büyütmen lazım
  • joystick ile tırmanıyor halatla ama klavye mouse ile olmuyor kaç kez denedim hep aynı ebnde halatla tırmanma işini kol ile yapıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cyromancer

10 Mart'ta çıkacak Valley of Yetis DLC'sinin oynanış videosu

ben complete edition corepack indirdim bu dlc ve bundan sonraki içinde mevcut çıktı :)

• Gold Edition kurdum. Fakat oyunu kapatıp tekrar girdiğimde yeni oyun başlıyor. Yani resume diye birşey çıkmıyor. Nasıl düzelteceğim?
  • Spoiler içinde bir arkadaş sabal ı seçersek ne oluyor amitayı seçersek ne oluyor yazabilir mi? Sonunu bilerek karar vermeyi düşünüyorum zaten pek oynasım da gelmiyor oyunu
  • Jegande kullanıcısına yanıt

al birini vur ötekine yani birine iyilik yapıyorsun diğeri öyle bir şuçluyorki seni yaranamıyorsun sonuçta birini şeçince diğerini öldürmesini istiyor aslında baksan 2 side suçlu yani ortak bir anlaşma yok benim için far cry 4 hikaye olarak bir hüsran
  • Ben Sürekli Amitayı Seçiyorum Yakında Onunla Evlenicem Düğünümüze Beklerim Arkadaşlar.
  • Arkadaşlar biri bana patch.dat ve patch.fat orjinal dosyalarını upload edebilir mi?
    EDİT TAMAM ARKADAŞLAR GEREK KALMADI.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vollkan59 -- 31 Ekim 2015; 0:46:00 >
  • Merhaba arkadaşlar Farcry ın tüm serisini bitirdim. Birtek 4 kaldı onu da steamdan alacağım ancak işlemci konusunda sıkıntım var acaba sistem kaldırır mı kaldırmazmı diye düşündüm buraya sorayım istedim. Ekran kartı:Ati hd7770 İşlemci:core 2Quad Q6600 Ram:4gb Sizce bu sistem ile oynayabilirmiyim? Steam da minimum sistem gereksinimi olarak işlemciyi intel i5 göstermiş işlemcim minimum istenen den düşük gözüküyor bu yüzden tereddüt ettim açıkcası.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun iyi güzel ama far cry 3 ü aratıyor.. kankalarımızı kurtarmak falan hikaye daha iyiydi sanki
  • far cry 3'ü fazlasıyla aratıyor hikaye olarak. bence grafik olarakta far cry 3 daha güzeldi.
    yan karakterlerin konusurken ağzının oynamaması bile başlı başına komedi. ayrıca nvidia destekli çıktığı için amd'li sistemlerde optimizasyon sorunları var.
    oyunu baya önce almıştım, hoşuma gitmemişti o dönem sildim. şimdi bidaha yükledim ama bi türlü ısınamadım oyuna.
  • Allah o arenanın belasını versin en sonu hile yapacağım bir silah almak için çektiğim eziyet nedir kardeşim yok mu bu işin kolayı ?
  • Arkadaşlar ben ps3 te oynuyorum. Hurk görevleri çıkmıyor bende, yardımcı olurmusunuz

• 
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.