Merhabalar
Pathfinder oyunlarını seven bir insan olarak, bundan önceki yama güncel olmadığı için güncel bir versiyonda 0 dan yamayı çevirme kararı aldım bu konularda amatör olduğumdan dolayı kaliteli bir çeviri olduğunu iddia etmiyorum oyunu yaklaşık 20 saat oynadım yoğun olduğumdan dolayı siz pathfinder sever insanlara yamayı geliştirmeyi umuyorum yamada beğenmediğiniz çevirisi saçma/mantıksız gördüğünüz ve eksik alan olan yerleri lütfen bildirmeyi unutmayın yamayı siz geri bildirimlere göre güncelleyeceğim.
2.0.7o.818 gog versiyonuna birçok dlc ile uyumludur.
İndirme linki:https://s2.dosya.tc/server24/2bzt75/enGB.zip.html
Kurulum: İnen zip dosyasını çıkartın çıkan enGB dosyasını Pathfinder Wrath of the Righteous\Wrath_Data\StreamingAssets\Localization içine kopyalayıp yapıştırın. iyi oyunlar diliyorum.
Merhaba bulunduğum yerde port sorunu yaşamaktayım türk telekom dan dönemsel internet başvurusu çekip onaylanırsa hattım bağlanırsa hızlıca başka bir iss firmasına geçebilir miyim ?
amacım hızlıca port işini çözüp daha uygun bir firmaya geçiş yapabilmek
destekleriniz için tşk.
CS GO SİLAH KASAI SATILIK
merhaba piyasada 1100 tl ile 1200 tl arasında değişen cs go kutusu satılıktır.
itemin linki
Steam Topluluk Pazarı :: CS:GO Weapon Case için listelemeler (steamcommunity.com)
ilgili ilan
CS GO SİLAH KASASI SATILIK | İtemsatış (itemsatis.com)
havale yada istanbul içi yüz yüze anlaşma sağlayabiliriz.
Türknet gigafiber önerirmisiniz
Merhaba bahçelievler hürriyet mahaleesinde ilgili adres sorgulama yapınca adresimde gigafiber desteğinin olduğunu öğrendim mevcut adreste bir internet kurulumu söz konusu değil (önceki kiracıları ne yapmış bilemiyorum) gigafiber ilgimi çekti ama müşteri hizmetleri olmayışı gibi bir kaç negatif bildirim okuyunca da tereddüt ettim
gigafiber kullan arkadaşlar tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirim (kaç gün işleri çözüldü mennunlar mı kopma vs varmı gibi )
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 11 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 103
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 4.101 (Bu ay: 84)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 47 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun