Merhabalar Pathfinder oyunlarını seven bir insan olarak, bundan önceki yama güncel olmadığı için güncel bir versiyonda 0 dan yamayı çevirme kararı aldım bu konularda amatör olduğumdan dolayı kaliteli bir çeviri olduğunu iddia etmiyorum oyunu yaklaşık 20 saat oynadım yoğun olduğumdan dolayı siz pathfinder sever insanlara yamayı geliştirmeyi umuyorum yamada beğenmediğiniz çevirisi saçma/mantıksız gördüğünüz ve eksik alan olan yerleri lütfen bildirmeyi unutmayın yamayı siz geri bildirimlere göre güncelleyeceğim. 2.0.7o.818 gog versiyonuna birçok dlc ile uyumludur. İndirme linki:https://s2.dosya.tc/server24/2bzt75/enGB.zip.html Kurulum: İnen zip dosyasını çıkartın çıkan enGB dosyasını Pathfinder Wrath of the Righteous\Wrath_Data\StreamingAssets\Localization içine kopyalayıp yapıştırın. iyi oyunlar diliyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fire109 -- 5 Haziran 2023; 22:38:38 > |
Pathfinder: Wrath of the Righteous için Türkçe Yama
Pathfinder: Wrath of the Righteous, popüler rol yapma oyunu Pathfinder'ın ikinci büyük bölümüdür. Oyun, 2021 yılında yayınlanmış ve dünya çapında beğeni toplamıştır. Ancak Türkçe dil desteği bulunmaması, Türk oyuncular için bir hayal kırıklığı olmuştur.
Neyse ki, oyun severler için üçüncü taraf geliştiriciler tarafından Türkçe yama çalışmaları başlatılmıştır. Bu sayede, Türkçe konuşan oyuncular da Pathfinder: Wrath of the Righteous'ın keyfini kendi dillerinde çıkarabileceklerdir.
Pathfinder: Wrath of the Righteous Türkçe Yama Nasıl İndirilir ve Kurulur?
Pathfinder: Wrath of the Righteous Türkçe yamayı indirmek ve kurmak oldukça basittir. Aşağıdaki adımları izleyerek yamayı kurabilirsiniz:
- İnternet üzerinden "Pathfinder: Wrath of the Righteous Türkçe Yama" aramasını yapın ve güvenilir bir kaynaktan yamayı indirin.
- İndirdiğiniz yama dosyasını açın ve kurulum talimatlarını izleyin.
- Yama kurulumu tamamlandıktan sonra, oyunu Türkçe dil seçeneğiyle başlatabilirsiniz.
Tropico 6 Türkçe Yama ile İlgili Not
Metinde belirtilen "Tropico 6 Türkçe Yama" ile ilgili herhangi bir bilgiye sahip değiliz. Bu nedenle, bu konu hakkında yorum yapamamaktayız.
Pathfinder: Wrath of the Righteous Türkçe yama ile ilgili en güncel bilgileri ve gelişmeleri takip etmek için oyunun resmi web sitesini ve topluluk forumlarını ziyaret edebilirsiniz.